Szépség

Szépséges tavaszi újdonságok

7462

Éljen, éljen, itt a tavasz; legalábbis a naptár szerint. Hideg idő és hó ide vagy oda, lélekmelegítőként hat az a rengeteg tavaszi szépségápolási újdonság, amiről az utóbbi hetekben tudomást szereztünk. Jártunk sminkes bemutatón, megmutatták nekünk a legújabb testápolókat, és megismerkedtünk egy csomó új trenddel, amiket most nektek is bemutatunk.

Krémes pirosító és tápláló rúzs

Ha eddig nem bíztál a krémes pirosítóban, amelytől nem fénylik a bőröd, vagy az ajkakat tápláló rúzsban, amelyek semmiféle sminkes trükköt nem igényelnek, akkor most nagyot kell csalódnod. Ezek a termékek tényleg léteznek. A MAC márciusban nemcsak a Wonder Woman kollekcióval lepett meg bennünket, hanem gondolt azokra is, akik alternatív módon szeretnének szupercsajok lenni. A Cremeblend Blush pirosító különböző árnyalataival csontosíthatsz (erre valók a sötétebb színek) és ragyogóvá teheted az arcod (ehhez válaszd a fényes árnyalatokat). A bőröd viszont nem fog kifényesedni, mert a pirosítók nem tartalmaznak szilikont. És hogyan születtek ezek a csodás árnyalatok? A sajtóanyagban találtunk egy fotót, amely inspirációként szolgált, és egy sor pirosítót, amelyek színét mintha az eredeti fotóból pipettázták volna ki.
MAC Cremeblend Blush, kereskedelmi ár 5700 forint.

MAC Sheen Supreme, kereskedelmi ár 4900 forint. Még több újdonság a galériában!

A MAC másik nagy dobása a hónapban a Sheen Supreme rúzscsalád, amely eddig is létezett, de most új, korszerűbb receptúra alapján állították elő. A telt színek nemcsak gyönyörűek, hanem színtartóak is, nem kenődnek, és úgy hidratálnak, hogy nem érezzük azt, mintha mézzel kenegettük volna az ajkainkat. (Persze egy kis minimális ragacsosság itt is érvényben van, de kipróbáltuk, és tényleg jó érzés viselni).

Probiotikumot a bőrnek is

Ha már az ajkaink jól tápláltak, akkor a bőrünk is legyen hasonlóan az, főleg télen érdemes erre odafigyelni. A bifiduszról eddig elsősorban a joghurtok kapcsán hallottunk, most a kozmetikaipar is felfedezte magának az anyagot. A héten még kitérünk rá részletesen is. Elöljáróban annyi, hogy az úgynevezett L-Bifidus (ami hallgat még Bifidus Lizátum névre is) segít visszaállítani a bőr víztartó tulajdonságát. Ha ehhez az anyaghoz hozzájön még egy hidratáló tulajdonságú összetevőket tartalmazó recept és néhány ultrafinom illatú extra adalék, akkor abból csak valami jól sülhet ki. Ez a jóság a hosszú névre hallgató Garnier új Body Intensive 7 Days testápoló, amelyet öt különböző extra összetevővel láttak el – aloe vera a normál, mangóolaj a száraz és érdes, karitévaj az extra száraz, méz a száraz és érzékeny, kakaóvaj a száraz és fakó bőrre.

Garnier Body Intensive 7 Days, ajánlott fogyasztói ár: 1099 forint (250 ml), 1499 forint (400 ml)

Igéző tekintet

Túl vagyunk már azon, hogy higgyünk a digitálisan sűrített és valótlanul hosszúra nyújtott pilláknak, sőt sokként ér, hogy valaki még ezzel próbálkozik. A Maybelline új Volume Express Colossal Cat Eyes szempillaspiráljához mellékelt fotó kapásból ez a kategória. Szerencséjükre a dolog működik, a speciális kefének és a kollagénnek köszönhetően a szempillánk dús és igéző lesz, de azért köze sincs a fotóhoz.
Hasonló összetétellel rukkolt elő a L’Oréal is a Volume Million Lushes nevű spirálja kapcsán – nyilván, hiszen egy az anyacég. A kollagénben gazdag dúsító és szétválasztó szempillaspirál igézővé teszi a tekintetet.

Maybelline Volume Express Colossal Cat Eyes szempillaspirál, ajánlott fogyasztói ár: 2099 forint

A tavaszi szellő színei

Érezted már a szellő színét? Van, hogy lágy pasztellsárga, van, hogy üde menta, néha esőszagú világoskék. Ez jutott eszünkbe, amikor megláttuk az Essence új, Blossoms névre hallgató tavaszi trendkollekcióját. A meseszép kidolgozású púdertől már akkor is jobb kedvre derülünk, ha csak látjuk. A lakkokból érdemes többet beszerezni, mert két színt egymásra kenve még különlegesebb lesz a hatás. A kollekcióba tartozik még szájfény, szemhéjpor és parfüm is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások