Lélek

Hogy édes legyen a hármas (+18)

7433

Egy női testnél csak kettő lehet szebb, főleg ha akad a közelben egy férfi is. Mielőtt még csúnyán néznénk a mellettünk tévéző úriemberre, nézzünk mélyen magunkba: sosem álmodoztunk még arról, hogy egy másik nővel játszadozunk a zuhany alatt? Persze legtöbben maradnak csak az ábrándozásnál, de mi van azokkal, akik elég merészek ahhoz, hogy az elméletet gyakorlati síkra helyezzék?

Ma már semmi sem biztonságos, így az édes hármas is könnyen hagyhat keserű szájízt maga után. Az első számú rizikófaktor a féltékenység. Lehet, hogy minket is izgat a gondolat, és azt hisszük, nem zavar majd, ha egy másik nő is kényezteti a párunkat. De teljesen más elképzelni a dolgokat, mint valóban megélni azokat. Sőt, bármennyire is hihetetlennek tűnik, lehet, hogy végül a pasinkat zavarja majd, ha valaki más csókolja imádott hölgyét. Tehát az első és legfontosabb dolog, bizonyosodjunk meg arról, hogy tényleg ezt akarjuk.

Ha pedig már biztosan akarjuk, talán szöget üt a fejünkben még valami: mi lesz, ha miután a kedvesünk belekóstolt egy másik nőbe, nem tudja majd kiverni a fejéből? Lehet, hogy nem szeret azonnal belé, kezdetnek az is elég, ha a magányos éjszakákon már nem vagy nem csak a mi mosolyunk lebeg a szemei előtt. Egyikünk sem tehet róla, nem is akarjuk, de szép lassan befurakodik majd a kapcsolatunkba, és bombaként robbantja azt apró szilánkjaira. Mert amiről nem tudjuk, milyen, azután nem is vágyódunk igazán. De ha egyszer belekóstolunk valami új és izgató dologba…

Mostanra beláthatjuk, hogy az ilyesfajta kalandokat nem életünk szerelmével érdemes kipróbálni. Viszont annál inkább fogjuk élvezni a dolgot, ha kötöttségek nélkül vetjük bele magunkat az élvezetekbe. Nincs kapcsolat, nincs kockázat, nincs veszteség. Persze ezen esetekre is akad pár tanács, amit érdemes szem előtt tartanunk:

Az alkohol oldja a gátlásokat, de a jóból is megárt a sok. Főként a férfi teljesítményének rovására mehet a dolog, de ugye te sem akarsz kellemetlen helyzetbe kerülni az ittasságod miatt? Néha hagyjunk egy kis szünetet „szegény” srácnak, mert nem fogja bírni a 3 órán át tartó folyamatos kamatyolást, főleg nem két nővel. Amíg magához tér egy kicsit, pettingeljetek, vagy foglalkozz újdonsült barátnőddel.

Ne feledjétek, hogy most hármótok közös szexjátéka zajlik! Próbáljátok meg nem kizárni egyik felet sem a partiból! Ha épp nem te vagy „soron”, szállj be kézzel vagy orálisan! Tartsátok tiszteletben egymás korlátait, semmit se erőltessetek rá a másik félre! És persze ne feledjetek el védekezni sem!

Olvasói cikkeket küldhettek az info@cotcot.hu e-mail címre. Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a Cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. A szerkesztés jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások