Divat

Akcióznak a magyarok

7412

Zsúfolt, de annál izgalmasabb napok várnak még azokra a divatrajongókra, akik a magyar színtér tervezőit favorizálják. A legismertebb dizájnerek már napok óta hirdetik a  hét végi napok óriási árleszállításait.

A legtöbbet talán Nanushkáról hallhattunk, aki nemcsak hihetetlen akciókkal örvendeztet meg minket, de más meglepetéseket is tartogat még a számunkra. A legnagyobb izgalom a Nanushka-sale körül, hogy Sándor Szandra a különleges esemény alkalmából ideiglenesen áttette a székhelyét a Fashion Streetre. A Nanushka Pop-up Store küszöbét először a tegnapi napon 10 órakor léphettük át, de négy teljes napon át nyitva tart majd. Rengeteg extrával várnak mindenkit – igen, mindenkit, beleértve a férfiakat is – a már önmagában is csábító akció mellett. Ha esetleg egy korábbi kollekció egyes darabjai ejtették a szíveteket rabul, akkor is a Pop-up Store-ban a helyetek, mert most tényleg mindenből lehet majd csemegézni, ráadásul jutányos áron. További meglepetésekre csak a helyszínen derül fény.

Nem érdemes azonban teljesen kiüríteni a tárcákat, ugyanis a következő néhány napra a magyar divatszféra más jeles képviselői is tartogatnak néhány nagy leárazást. A Je Suis Belle oldalán is napok óta olvasható már a hír, miszerint a tavaszi kollekciónak egy vonzó akcióval kívánnak helyet csinálni a showroomban – a mai napon még a tervezőpároshoz is ellátogathattok.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor még a USE unused showroomját is útba lehet ejteni a bevásárlókörúton, ahol már szerda óta tart az akció. Náluk a szezonból megmaradt darabokból még szombat estig válogathattok, aztán bezár a „bazár” – legalábbis, ami a téli holmikat illeti.

Akinek pedig a business look jön be, az keresse fel Tóth Bori szalonját, ahol mindent – és nem mindenkit – kipaterolnak. A legtöbb kifutó darabhoz február 19-én 60-80 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá (Facebook-esemény itt).

Siessetek, nehogy elkapkodják előletek a kedvenc darabokat!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
febr
18
LadyGray írta:
De szeretnék ide beírni valamit, de nem teszem:) Hajrá!
00:52
2
febr
18
safweekly írta:
Kinéztem magamnak egy Nanushka cipőt, max. 10 ezret szántam rá, de leértékelve is 11, szóval másra költöm a pénzem. Egyébként holnap benézek, de ekkora kedvezmények mellett nem számítok arra, hogy találok is valamit.
10:15
3
febr
18
indala írta:
nanushka maradhatna a fashion streeten, tetszetős.
10:16
4
febr
18
tein írta:
szívesen mennék, de múltkor voltam a mono-ban, és ami le volt árazva elfogadható árúra, az a kategória/minőség volt, amit egy bénának titulált butikban negyedannyiért megveszek. ami meg tetszett, az egy fillérrel sem volt olcsóbb, mint egyébként. vagyis igen, de nem annyira. ott meg még nem tartok, hogy egy rongydarabért kiadjak ötezret csak azért, mert bele van írva, hogy nubu. úgyhogy ez sem nekem szól most. :(
10:56
5
febr
18
tein válaszaLadyGray írására:
te, valahogy mégis sikerült :D
11:01
6
febr
18
mosszka írta:
Nekem nagyon tetszenek ezek a cuccok, különösen nanushka. De még így is olyan áraik vannak, hogy sajna az az érzésem nekem sose lesz tőlük semmi :/ Pedig szívesen támogatnám a magyarokat :)
14:43
7
febr
18
KisFanni írta:
aha túl drágák magyar fizuhoz
17:32
8
febr
18
LadyGray válaszatein írására:
Igen, de nem azt írtam, amit elsőre szerettem volna...;D
21:19
9
febr
19
agneza válaszaLadyGray írására:
Mit szerettél volna?
Volt valaki?
Milyen akció volt?
18:09
10
febr
20
LadyGray válaszaagneza írására:
Azt, hogy ha van 1500ért, nem konfekcióméretű blézer, akkor rohanok! Nah:D
01:06
11
febr
21
agneza válaszaLadyGray írására:
Ja akkor csak ábrándoztál :D
Azt hittem valami bennfentes dolgot tudsz :)
10:03
12
febr
21
LadyGray válaszaagneza írására:
mondhatjuk így is;D
11:58
Felhasználónév:
Jelszó: