Divat

Akcióznak a magyarok

7412

Zsúfolt, de annál izgalmasabb napok várnak még azokra a divatrajongókra, akik a magyar színtér tervezőit favorizálják. A legismertebb dizájnerek már napok óta hirdetik a  hét végi napok óriási árleszállításait.

A legtöbbet talán Nanushkáról hallhattunk, aki nemcsak hihetetlen akciókkal örvendeztet meg minket, de más meglepetéseket is tartogat még a számunkra. A legnagyobb izgalom a Nanushka-sale körül, hogy Sándor Szandra a különleges esemény alkalmából ideiglenesen áttette a székhelyét a Fashion Streetre. A Nanushka Pop-up Store küszöbét először a tegnapi napon 10 órakor léphettük át, de négy teljes napon át nyitva tart majd. Rengeteg extrával várnak mindenkit – igen, mindenkit, beleértve a férfiakat is – a már önmagában is csábító akció mellett. Ha esetleg egy korábbi kollekció egyes darabjai ejtették a szíveteket rabul, akkor is a Pop-up Store-ban a helyetek, mert most tényleg mindenből lehet majd csemegézni, ráadásul jutányos áron. További meglepetésekre csak a helyszínen derül fény.

Nem érdemes azonban teljesen kiüríteni a tárcákat, ugyanis a következő néhány napra a magyar divatszféra más jeles képviselői is tartogatnak néhány nagy leárazást. A Je Suis Belle oldalán is napok óta olvasható már a hír, miszerint a tavaszi kollekciónak egy vonzó akcióval kívánnak helyet csinálni a showroomban – a mai napon még a tervezőpároshoz is ellátogathattok.

Ha ez mind nem lenne elég, akkor még a USE unused showroomját is útba lehet ejteni a bevásárlókörúton, ahol már szerda óta tart az akció. Náluk a szezonból megmaradt darabokból még szombat estig válogathattok, aztán bezár a „bazár” – legalábbis, ami a téli holmikat illeti.

Akinek pedig a business look jön be, az keresse fel Tóth Bori szalonját, ahol mindent – és nem mindenkit – kipaterolnak. A legtöbb kifutó darabhoz február 19-én 60-80 százalékos kedvezménnyel juthatunk hozzá (Facebook-esemény itt).

Siessetek, nehogy elkapkodják előletek a kedvenc darabokat!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások