Szépség

Kate Moss kedvenc rúzsa

7356

Kate Moss brit szupermodell minden mozdulatát lesi az egész divatvilág. Ha Kate – aki a Rimmel szépségmárka legismertebb arca – egy bizonyos árnyalatú Dior rúzst ken ajkaira, akkor az nem maradhat egy percig sem titokban. Legutóbbi hétköznapi tette akkora lavinát indított, hogy végül hivatalosan is őt kérte fel a nagy múltú francia divatház, hogy népszerűsítse a Dior kozmetikumokat.

Fotó: Bellasugar.com

A Dior Addict Lipstick 2011-es tavaszi-nyári kollekciójának arca a brit modell. A rúzsok már – ahogy a nevük is árulkodik róla –  valóban függőséget okoztak. Kate-nek a jól bevált No. 578 rózsaszín árnyalat a kedvence, amit azon a bizonyos paparazzifotón is épp ajkaira kent. A – Moss kisasszonynak köszönhetően – kultikus rózsaszín árnyalaton kívül még számtalan színben kapható ez az ajakrúzs.

Ezek a szájkencék olyan összetevőkből és olyan különleges technikával készülnek, hogy órákon át képesek tartani fényüket. Alkalmasak akár a kifutón végigvonuló modellek sminkelésére is. Kate és a Dior Beauty közös kampányának fotói csak májusban kerülnek majd nyilvánosságra, egyelőre be kell érni a lesifotókkal.

Kate arcával egyébként korábban már számtalan nagynevű kozmetikai márkát sikerült eladni. A Chanel, Rimmel, Yves Saint Laurent után a Dior is bizalmat szavazott neki , és reményeik valószínűleg beigazolódnak majd. Addig is a Dior – ízelítő gyanánt – egy rövidke videóval próbálja csillapítani a függőséget okozó, fényesen csillogó rúzs után áhítozók vágyát.

Forrás: Stylelist.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások