Divat

Eklektikus tavasz

7302

A Nubu 2011-es tavaszi-nyári darabjait a megszokott színek és szabásvonalak jellemzik, némi csavarral, hogy még sokszínűbb legyen a paletta. Az alapkoncepción persze nem változtattak: egymással harmonikusan összekombinált textíliákból készültek a kreációk, és az egyes darabok tökéletesen párosíthatók.

A kollekció alapszíneit tekintve nem rugaszkodott el a megszokott és jól bevált natúr, monokróm színektől. Más szemszögből nézve viszont mégiscsak sokszínű lesz a Mono háza táján a tavasz. A lezser háremnadrágok, leggingsek, lenge ruhák, ingruhák és pólószerű darabok mellett megjelenik a szigorúbb, határozottabb business look is. Izgalmas blézerek, határozott vonalvezetésű fekete ruhák és kabátok közül válogathatnak az extravagáns üzletasszonyok.

Az egyes ruhadarabok jól variálhatósága azonban azt is lehetővé teszi, hogy az irodában lehúzott műszak után egy kis változtatással már kész is legyen a parti-szett vagy a moziba illő, lazább outfit. A kámzsás nyakú pulóver vagy az egyszerű szabású kardigán utóbbi alkalomhoz tökéletes darabok. A szexis, de nem közönséges miniruhák egyaránt jól jöhetnek egy kellemes tavaszi délutánon, de egy szombat esti buliban is elismerést vív ki viselője bennük. A különösen izgalmas kreációk közül említést érdemel a fekete bőrmini és a szintén fekete, félvállas ruhacsoda, amely rövid és hosszabb változatban is kapható. Az üde, sárga ujjatlan top és leggings párosa pedig egy kis színfolt azoknak, akik nem szeretik a monokróm színvilágot.

Összességében olyan kollekciót láthatunk, amelyben mindenki találhat neki tetsző darabot. És a jól kihasználhatóság plusz egy erős érv, ami a Nubu tavaszi kreációi mellett szól.

A teljes kollekciót megnézheted a galériában!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások