Szépség

Kényeztetés tetőtől talpig

7293

Ki mondta, hogy az év eleje eseménytelen? Annyi újdonság tűnt fel a szépségápolók és kenceficék palettáján, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Segítségükkel megújulhatunk, felfrissülhetünk, és feldobhatjuk velük a hideg téli napokat.

Kezdjük az alapoknál: nincs az a rúzs vagy körömlakk, amely képes lenne ellensúlyozni az egészségtelen haj nyújtotta látványt. Az Olga Kurylenko (a legutóbbi Bond-lány) arcával népszerűsített Pantene egy olyan új formulával előállított hajápolási kollekciót dobott piacra, aminek köszönhetően senki nem kereshet több kifogást, ha samponozásról, balzsamozásról van szó. Az Aqua Light kollekciónak már a neve is árulkodik arról, hogy az újítás miben rejlik. Vékonyszálú hajú csajok, bátran használhatjátok ezeket a termékeket anélkül, hogy a frizurátok elnehezedne. Nem kell kompromisszumot kötni: egyszerre lehet a haj ápolt és könnyű.

 

 

Habár az ápoltságot nem pótolja a smink, a neszesszerből a kenceficék mellől mégsem hiányozhatnak a dekorkozmetikumok. A tavasz közeledtével a kozmetikai márkák színesebb és vidámabb darabokkal árasztják el az üzleteket. Az Essence képregény ihlette „whoom! booom!!!” kollekciója vidám és őrült. Az élénk színű szemhéjpúderek vidám palettán és egyesével is kaphatók lesznek. A szokványos kozmetikumok mellett olyan izgalmas darabok is készülnek, mint a színváltós szájfény vagy a vibráló árnyalatú körömlakkok és az azokra ragasztható körömmatrica. A termékek márciustól elérhetőek az illatszerboltokban.

 

 

 

Ha szép a hajunk és tökéletes a sminkünk, akkor pedig már csak egy utolsó lépés van hátra. Ha a make-up bolondozós, ahhoz egy hasonlóan bohém, vakmerő és pajkos parfüm illik. Nina Ricci legújabb, Dancing Ribbon nevű alkotása már külsejében hozza a játékos jelleget. A különleges illat az összetevőknek köszönhető: a rebarbara, gyömbér és málna fűszeres kombinációjának. A Ricci Ricci Dancing Ribbon limitált számban lesz kapható.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások