Szépség

Szélfútta orca

7277

Lily Cole már novemberben sötétbarna hajszínre váltott, de idő kellett, míg hozzászoktunk megújult külsejéhez. Ma már sokkal szimpatikusabb a határozott megjelenést adó frizuraárnyalat. A babaarcú szupermodell komor hajviseletét egyenes, kislányos frufruval lágyítja. Ehhez a stílushoz tökéletesen illő sminket készítettek a számára Anja Gockel 2011/2012-es őszi-téli prêt-à-porter kollekciójának bemutatóján Berlinben. Egyértelműen utánzásra érdemesnek minősítettük.

Az arcon a narancsok, a barnák és a vörösek dominálnak. A sminkesek a természetességre törekedtek, az ihletforrás pedig a zord időjárás volt: a make-up a csípős hidegben kipirosodott, rózsás orcákat idézi. Hogy erről ne tereljék el a figyelmet, ezért a szempillákra csak leheletnyi festék került, az ajkak is csak éppen vörösek, hogy egészséges, kipirult hatást kölcsönözzön az arcnak.

Lily Cole őszi sminkjét bátran lehet utánozni, mert az élénk szájszín és arcpír ellenére sem hivalkodó. Rúzsok közül választhatunk mattot is. Újdonság a NYX – Magyarországon is elérhető amerikai kozmetikai márka – Soft Matte Lip Cream nevű terméke, amely az említett vörös árnyalatban is megtalálható és csillogásmentes, matt fedést biztosít. Az olcsóbb márkák között a Manhattan dobott piacra hasonló, ecsetes, matt és igen tartós szájkencét a Lily ajkán is látható árnyalatban.

Forrás: Style.com, Refinery29.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások