Mi ez?

Egyszerű, mint a raklap?

7269

Egyszerű, mint a raklap – szokták mondani a szerény intellektusú emberekre, és többnyire helytálló is az analógia. Vannak azonban olyan dizájnerek, akik nem feltétlenül az egyszerűségre asszociálnak, ha ilyen alkalmatosságokra bukkannak, ahogy a szállítmányozástól és a raktározástól is igencsak elvonatkoztatnak. Bútoraikat kispénzű, kreatív ügyfeleknek ajánlják, de akkor sem sértődnek meg, ha valaki ihletet merít műveikből és saját raklap bútorokat gyárt. A recept ugyanis egyszerű: megfelelő felületmegmunkálás, ötletes kombinálás és szellemesen kialakított terek.

Raklapból szinte bármilyen bútor készülhet, de a tévéasztal szinte kézenfekvő megoldás, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.

Nem kell azonban ilyen egyszerű dolgokban gondolkodni, ugyanis némi beavatkozással és néhány szivaccsal kanapét és fotelt alkothatunk.

Külső térben még autentikusabb a raklap bútor. Nem kell félteni az időjárás viszontagságaitól, ráadásul néhány párnával felturbózva igazán kényelmes kerti pihenőhelyet kapunk.

Elegáns bútorok is készülhetnek belőle megfelelő csiszolással és festéssel, de egy rusztikusabb térben érvényesülnek igazán az adottságai.

Fotók és további ötletek: Vectroave

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások