Szépség

Smink szuper csajoknak

7260

A szuperhősnők a gonosztevők ellen mindig fel vannak vértezve valamilyen csodatévő fegyverrel. De szupererő ide vagy oda, a hősnők is ízig-vérig nők, harci eszközeiket  pedig rendszerint piperetáskájukban rejtegetik. A MAC legújabb tavaszi kollekcióját is a képregény-hősnők ihlették. Habár a MAC rúzsok és púderek nem működnek titkos lézerként és videofonként sem, csábítási szupererő biztosan van bennük.

A MAC Wonder Woman Collection az ikonikus rajzolt csodanőnek adózik elismeréssel. Amennyiben a kollekció darabjai a retikülünkben lapulnak, egész nap tökéletes lehet a sminkünk. A kollekció mind a színeiben, mind a csomagolásán a képregény világa tükröződik. A pink rúzsnak, a kékes árnyalatokkal tarkított szemhéjpúder-palettának és a különleges színezett szempillaspirálnak köszönhetően bárki szuper és nőies sminket tudhat magáénak. Mivel a kék és vörös hangsúlyos színek a szupernő szettjén, ezért ezek lettek a kollekció alapszínei, a körömlakkok is ezekben a színekben kaphatóak. A harmadik jellegzetes szín az arany, amely főhősnőnk ruházatán feltűnik. Az arany nem köszön vissza a make-upban, viszont a csomagolás anyagában megjelenik.

Ízelítő a galériában

A kollekció talán egyik legeredetibb darabja a derékövnek álcázott, három ecsetet tároló kis arany neszesszer. De a többi is izgalmas, élénk színekkel, csillagokkal feldobott külső mögé lett bújtatva.

A MAC Wonder Woman Make-up Collection márciustól egészen április közepéig lesz elérhető. Gyűjtőknek, képregény-rajongóknak és szuperhősöknek kötelező!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások