Mi ez?

Cotcot Restyling játékszabályok

7252

Cotcot Restyling nyereményjáték során hónapról-hónapra kisorsolunk egy szerencsést, aki 120 000 forint értékű smink- és stílustanácsadással egybekötött portfolió fotózáson vehet részt. Ebben két profi csapat van a segítségünkre, akikkel felváltva találkoznak a nyertesek. Az egészhez nem kell más, csak szerencse. És persze még valami...

A Cotcot Restyling nyereményjátékban csak az vehet részt, aki az itt felsorolt feltételeket elfogadja. A nyereményjáték szabályainak elfogadásán túl a nyertesnek a fotózáson alá kell írnia egy szerződést, amely az alábbi pontokat tartalmazza.

  • Az átalakítás csajos téma, a nyereményjátékon csak nők vehetnek részt.
  • A nyereményjátékban a Cotcot.hu szerkesztői, újságírói és családtagjaik nem vehetnek részt!
  • A játék nyereménye egy sminktanácsadással és stílustanácsadással összekötött portfolió fotózás, melynek értéke körülbelül 120 000 forint. A nyertesnek minden egyéb költséget (utazás, étel, stb.) magának kell állnia.
  • A játék nyertesének még a fotózás előtt meg kell adnia a méreteit (magasság, mell-derék-csípő méret, konfekció méret, melltartóméret, cipőméret, súly) és küldenie kell egy egész alakos fényképet, hogy a stáb fel tudjon készülni.
  • A játék nyertesének igazodnia kell a stábhoz a fotózás időpontjának kiválasztásánál. A nyertes több fix időpont közül választhat majd, a fotózást nem mondhatja le, nem teheti át más időpontra. Ha valami miatt mégsem jön össze, akkor újra sorsolunk.
  • A nyertesnek vállalnia kell, hogy a fotózás alatt készült werkvideó, képek (köztük a smink nélküli kép is) és cikkek egyrészt megjelennek a Cotcot.hu oldalon, másrészt a stáb tagjai is feltöltik azokat a saját honlapjukra, blogjukra.
  • A játék nyertese felelős a fotózáson ráadott ruhák és kiegészítők épségéért, az általa okozott anyagi kárt neki kell megtérítenie.
  • A játék nyertesének a fotózás teljes időtartama alatt (körülbelül 4-5 óra) a fotózás helyszínén kell tartózkodnia.

Ha elfogadod a feltételeket, akkor a játékra a Cotcot Facebook-oldalán tudsz jelentkezni úgy, hogy lájkolod az erre vonatkozó posztot. Az első nyertest átalakító csapattal pedig itt ismerkedhetsz meg!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások