Szépség

Gwen Stefani nagykövet lett

7249

A L'Oréal Paris legújabb szépségnagykövetének választotta Gwen Stefanit. A szőke énekesnő olyan nők sorába állhat ezzel, mint Jennifer Lopez, Rachel Weisz és Beyoncé. Kétségtelen: Gwen egy szép és nagyon sikeres, modern nő. Már húsz éve jelen van a zenei pályán, számtalan albumot jelentetett meg a zenekarával, a No Doubttal, de emellett sikeres szólókarriert is a magáénak mondhat. A L'Oréal nemzetközi igazgatója, Cyril Chapuy úgy nyilatkozott róla, mint egy igazi 21. századi jelenségről, aki korszakának modern múzsája.

Sikeres színész- vagy énekesnőket persze találunk még nem egyet, de Gwen Stefani igazi vonzereje nem is az eladott lemezek számában rejlik. Az amerikai énekesnő nemcsak szépségével hódította meg a szívünket – a vagány és dallamos slágerek mellett –, hanem remek stílusérzékével is. Mindig tökéletes megjelenését pedig nem profi stylistoknak köszönheti, hanem egyedül saját kreativitásának. Nem is lepődtünk meg azon, mikor előrukkolt saját, L.A.M.B. és Harajuku Lovers nevű márkáival. Már gyerekkorában rajongott a divatért és varrt magának saját kezűleg, egyedi tervezésű ruhákat. Gwen kreativitása és elszántsága inspiráló lehet minden nő számára, mert bizonyítja, hogy az álmok igenis valóra válhatnak, ha nem vagyunk restek azokért tenni.

Gwen Stefani egy igazán sokszínű egyéniség: énekel, zenét szerez, tervez, varr. Megjelenésével pedig egyszerre testesíti meg a modern nőt és idézi elénk a klasszikus hollywoodi dívát. Nem véletlen, hogy stílusikonnak is kikiáltották a szakértők. Képes a megújulásra, de ugyanakkor mindig önmagát is adja. Fiatal lányok és érett nők egyaránt tekinthetnek rá példaképként, mert a szépség mellett igazi, belső értékeket is közvetít.

És Gwen Stefani örömmel tesz eleget a L'Oréal megbízásának. Úgy nyilatkozott az előtte álló feladat kapcsán, hogy szerencsésnek tartja magát és izgatottan várja, hogy a francia szépségmárka profi csapatával dolgozhasson együtt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások