Közösség

Időszámításunk vége

7224

Ne ijedjen meg senki, még nem végleges, nem megerősített és nem hivatalos, de hát tudjuk, nem zörög a haraszt… Szóval a közvélemény sokkolására mindig kapható bulvármédia elhíresztelte, hogy Kiszel Tünde nem készít több naptárt. A pletyka sajnos inkább valószínű, mint nem, a magyar divat- és popkulturális ikon ugyanis nem cáfolta ezt az erre rákérdező műsorvezetőnek. Az biztos, hogy most van a csúcson – mondta rejtélyesen, és ha tartja magát a közhelyhez, miszerint a csúcson kell abbahagyni, akkor bizony tényleg az aktuális, tizedik Kiszel-naptár az utolsó.

„Annyi az igazságtartalma ennek, hogy egy újságírónak megemlítettem, hogy lehet, hogy abbahagyom. Én úgy érzem, hogy a csúcson vagyok, hiszen senkinek nem jelent meg tíz naptára, és profi csapattal dolgozom” – hangsúlyozta a szerda reggeli Mokkában a természetes szemöldök magyarországi helytartója. Bár abban nem vagyunk biztosak, hogy tényleg senki nem pózolt rajta kívül tíz naptárnak, az tény, hogy Kiszel Tünde megkerülhetetlen intézménye lett a magyar közéletnek, viszonyítási pont, diskurzust szító és megosztó arc, naptárai pedig a fénykorukban kötelező díszei voltak a karosszérialakatos-műhelyek és a munkásszállók falainak. Ilyen messze pedig valószínűleg még egy magyarországi celeb sem jutott, főleg a rendszerváltás előtt, kivéve talán Bíró Icát. Idén egyébként még biztonságban vagyunk: a 2011-es naptár beszerezhető a hivatalos honlapról.

Legutóbb, azaz tavaly ősszel akkor hallhattunk róla, amikor egy vállalkozó házaspár megkereste azzal, hogy retrós kacsintós pénztárcát mintázna róla. Kiszel Tünde egy kicsit kérette magát, győzködni kellett, de végül ráállt a dologra – „eladható termék vagyok”, nyilatkozta meglepő realizmussal.

Fotó: Kiszeltunde.hu

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások