Szépség

Dolce & Gabbana titkos kertje

7211

Romantikus hangulatban készül a tavaszra a Dolce & Gabbana tervezőpárosa. Különleges make-up kollekciót álmodtak meg a nők számára, amelynek minden egyes darabja egy tavaszi, buja kert virágainak színeiben pompázik.

A dizájnerek úgy nyilatkoztak, hogy valami igazán szépet, finomat és álomszerűt szerettek volna alkotni. A szicíliai titokzatos kertek színei inspirálták őket. Ez a paradicsomi kép lebegett a pasztell színeivel és bódító illatával a szemük előtt. A szemhéjpúderek palettáján ezért olyan könnyed és légies árnyalatok kaptak helyet, mint az orgona vagy a mentazöld. A rúzsok között is a lilás tónusok dominálnak, de nemcsak a melegebb orgonalila található meg a kollekcióban, hanem a hűvösebb levendula is. A szájfények rózsaszínes árnyalatai közül akár még a 2011-es trendszín, a loncrózsaszín is választható.

Egy ilyen ragyogó és a virágoskert minden színét felvonultató kollekcióból nem maradhatnak ki a vadító és feltűnő színes szemceruzák sem. A tavasztündér make-up befejező lépéseként pedig a pasztell barackvirágszínű pirosítóból kenhetünk egy leheletnyit az orcánkra. A körmökről sem feledkeztek meg: azokra fémes zöld árnyalat kerül.
Az arany csomagolásba rejtett romantikus színű kencék a szerelmes nőt idézik. A csábító kollekció a mesék, a fantázia, a vágy és a luxus igazi megtestesülése, amely – Stefano Gabbana szavaival élve – szívből jövő ajándék a Dolce & Gabbanától.

Forrás + fotók: Sugarsocial.wordpress.com, Temptalia.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások