Szépség

Egy csepp bujaság

7133

A különleges és márkás minőségi parfüm nem olcsó mulatság. Főleg akkor nem, ha az érzéki illat mellé még különlegesebb csomagolás párosul. A Caron parfüm esetében nem is egyszerűen csak szépen kivitelezett üvegcséről beszélhetünk, hanem már-már műalkotásról, amelyet a míves kézimunka mellett 16 karátos folyékony arannyal és kristállyal díszítettek.

A Caron gazdagon festett üvege a hajdani pumpás üvegcsék másolata. Külsejét szépen ívelt indás ornamentika borítja. Ha még ettől sem akad el a lélegzeted, jöjjön a további adalék: a minta alapanyaga kizárólag arany és kristály. A hétköznapinak egyáltalán nem nevezhető külső mellé természetesen egy nem kevésbé különleges illat is társul Míg az arany indás motívumok egyszerre teszik nemessé, magasztossá és bujává a külcsínt, az érzéki parfümnek a tubarózsa és bors összepárosítása ad különleges illatot.

A Caron parfümök mindegyike felejthetetlen illat, minden cseppje luxus, amelyet már száz éve élvezhetnek az azt viselő nők, és az illattól bódult férfiak is. Az egyedi tervezésű üvegben rejlő illatot a Caron Clérik Ambroise Collection darabjaként lehet megvásárolni, amelynek ára 150 dollártól kezdődik.

Forrás: Vogue.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások