Divat

Stíluslecke karácsonyra

7117

Fémesen csillogó vagy flitteres? Jöhet! Zöld vagy piros? Felejtős! Barokk falikárpitokat idéző minta? Naná! Tükörbársonyba borulni? Az már tavaly lejárt! A gombhoz a kabátot elvén először beleszerettünk hat ragyogó körömlakkba (ezek a heti kedvenceink), majd hozzájuk passzintottunk ugyanennyi ruhát, végül az egészet további néhány ünnepi trendtippel tálaljuk. Alant a tuti recept hozzávalói ahhoz, hogy ragyogj a fa mellett.

1. A fémes fényű darabok és a flitterek alapnak számítanak az idén, ezért nem kell feltétlenül a fekete után nyúlnod, ha alkalmi ruhát nézel magadnak. Választhatsz az arany többféle árnyalatából, ezüstből vagy ütősebből, de ne ess túlzásokba. Ilyenkor már fölösleges még több hangsúlyos és csillogó kiegészítő, de az erős smink is túlzás. Ezek a karácsonyfa nagy napjai, fölösleges túltrillázni.

Balról jobbra: ruha -Mango, körömlakk - Dior, ruha - H&M, körömlakk - Dior


2. Óvodás tipp, de soha ne válassz túl rövid ruhát vagy szoknyát – még akkor sem, ha amúgy ragyogó lábaid vannak. Otthon mindenki lazábban mozog, és megfeledkezik arról, hogy éppen glancban van. Mentsd meg magad a kellemetlen beszólásoktól és az ennél is cikibb családi fotóktól az öt centivel hosszabb szoknyarésszel.

Balról jobbra: ruha - Mango, körömlakk - OPI Burlesque kollekció, ruha - Pimkie, körömlakk - Lancome


3.
Szintén elég cikifaktort rejt magában, ha nem figyelsz oda eléggé a harisnya vagy zokni választáskor. Bár a kilógó lábujj látványa családban marad, olyan ez, mint valami születési rendellenesség. Mindenki tudja, hogy nem illik róla beszélni, de nem tudják levenni a szemüket róla. Ha eddig nem tudatosítottad volna, most tedd meg: pótzokni, pótharisnya mindig legyen nálad!

Balról jobbra: ruha - H&M, körömlakk - MAC, ruha - Esprit, körömlakk - Givenchy


4. Tiltott szín a vörös és a zöld.
Annyira elcsépelt és szájbarágós ez a klasszikus karácsonyi dekorációt idéző színösszeállítás, de külön-külön sem feltétlenül a legjobb választás, főleg, ha tetőtől talpig ebbe öltözünk. Sokkal jobb megoldás a finom jelzés egy-egy zölden csillogó bross, piros öv vagy harisnya.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások