Mi ez?

S.O.S. karácsonyi körút

7126

Minden tisztelet azoknak, akik már a 2011-es karácsonyi ajándékkártyákat írják, de mi gondolunk azokra is, akik – ha így tervezték, ha nem – mindent az utolsó pillanatra hagytak. Szerencsére a budapesti belvárosban elég egy pesti léptékkel mérve kisebb körút ahhoz, hogy beszerezd az összes hiányzó ajándékot.

Formabontóknak

Személy szerint örülök annak, hogy lejárt a sokadik bögre-gyertya-füstölő-korszak, és akkor is tudok ajándékozni, amikor éppen kifogytam az ötletekből. A gondolkodást megoldják helyettem azok, akik olyan őrült használati tárgyakat találnak ki, mint amikre a Formában is rá lehet bukkanni. Szerencsére elég nagy a választék ahhoz, hogy ne egy alkalommal lőj el minden lehetőséget.

Divatőrülteknek

Őrület és divat, ezt a kettőt biztosan megtalálod a Catwalk üzletében, ahol különböző ékszerek (Suck Right, Hidvégi Petra) és kiegészítők mellett megtalálod a Catwalk saját kollekcióját, Bálint Sára mesés darabjait, Dr. Denim farmereket. Siess, mert a lányok meglepetésládája újra tele van leértékelt cuccokkal.

Csecsebecse-rajongóknak

A három budapesti Látomás üzlet egyikébe az utolsó pillanatban is érdemes beugrani, mert valami apróságot biztosan találsz. Hajpántban például verhetetlenek, az ember azt hinné, hogy ami náluk nincsen, az nem is létezik a piacon. Nemrég egyéb csecsebecsék is érkeztek: masnis pénztárcák, karkötők, különböző ékszerek. Csak egy baj van: folyamatosan figyelmeztetned kell magad, hogy nem magadnak vásárolsz.

Fotó: Látomás

Ínyenceknek

Mit szólnál egy csésze „Mexikói Mangó” fantázianévre hallgató teához? Ugye, hogy máris felcsillant a szemed? Egyből elkezdtél találgatni, hogy mi lehet benne. Egy különleges teakeverék csupa meglepetés, ezért ezzel nem lőhetsz mellé. A Teák és Finomságok boltjában a teafüvek mellett beszerezheted a teázáshoz szükséges kellékeket, édességeket, drazsékat, nyalókát, de magadat is meglepheted egy csésze teával, ha már ott vagy. Előre figyelmeztetünk, a választás nem lesz egyszerű: közel százféle teafűből szemezgethetsz.
Cím: Múzeum krt. 7. (az átjáróház udvarában). Nyitva: hétfő-péntek 8-19:30, szombat 9-15 óráig. Diákoknak 10 százalék kedvezményt adnak a kimért teák és a kellékek árából.

Iskolaérett srácoknak

Bagó Ákos Károly formatervező minden nap használható tárgyakban gondolkodik, amelyek nemcsak igényesen néznek ki, hanem ennél sokkal többet nyújtanak. Az általa tervezett UO tollat például kifejezetten írásfejlesztésre hozta létre úgy, hogy a toll speciális kialakítása által az ujjak automatikusan a helyes ceruzafogásba kényszerülnek. A balkezesek számára is ideális, mert látják az írásukat, egyenesebb testtartást tesz számukra lehetővé, és írás közben nem maszatolják a már leírt sorokat. A tollak választéka idén magyar dizájn szériával bővült, és az árra sem lehet panasz.
Ár: 1690 Ft a webshopban


Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások