Szépség

Ajakápolás természetesen, stílusosan

7119

Hiába a kecsegtető reklámok a kozmetikai termékek csodás hatásairól vagy a szépségápolási produktumok széles palettája, nehéz olyat találni, amely teljesen mentes a káros összetevőktől.

A természetes alapanyagokat tartalmazó kenceficék híveinek talán már nem kell bemutatni az EOS amerikai kozmetikai családot. Ez az elsősorban Egyesült Államokba koncentrálódott kozmetikai márka nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy organikus legyen a hidratáló krémektől az arcápolókig. Amellett, hogy ezeket a kozmetikumokat bárki használhatja anélkül, hogy allergiás reakcióktól kellene tartania, a külcsín sem elhanyagolható. De nemcsak a modern, letisztult, mégis vidám dizájn miatt tetszett meg nekünk.

A különleges csomagolásban kapható hidratáló ajakápoló 100 százalékig naturális, a nagyon jótékony hatású shea vajat és E-vitamint is tartalmazza. Ahogy a többi kence, ez is parabén mentes. A sok előnyös tulajdonság mellett nem elhanyagolandó az sem, hogy az ajakbalzsamok a klasszikuson kívül léteznek nagyon izgalmas gyümölcsös ízekben is, de rábukkantunk mentolos, mandarinos és még loncízben is – így a jövő év trendszínét ihlető virágot akár illatként az ajkainkon is viselhetjük.

A kozmetikumok megrendelhetőek online is, így ha a téli hidegben kiszáradt ajkainkat óvni szeretnénk, akkor ezekkel a jópofa „tojásba” rejtett balzsamokkal mi is megtehetjük. Az ajakkence három és fél dollárért kapható.

Képek: The Evolution Of Smooth (EOS)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások