Divat

Szép emberek kerestetnek

7064

Az Yves Saint-Laurent divatház különös reklámkampányra készül. A megszokott kampányarcok helyett most valami egész mást keresnek. Nem topmodellek és nem is tökéletes külsejű színésznők fogják népszerűsíteni az YSL parfümjét, hanem egy válogatás útján szeretnének rátalálni a megfelelő reklámarcra. Pontosabban reklámarcokra, mivel 130 emberre lesz szüksége a francia divatháznak.

Tulajdonképpen bárki számításba jöhet, aki megfelel néhány feltételnek. Elsősorban nem árt Párizsban lenniük a vállalkozó szelleműeknek december 13-a és 15-e között, mivel a reklámfilm forgatására itt kerítenek majd sort. És hiába nem feltétlenül hivatásos topmodellek számára hirdették a castingot, mégsem árt, ha a jelentkezők a szebb, magasabb és az elegánsabb hölgyek és urak közül kerülnek ki.

Ellenben a kor nem kell, hogy bárkit is visszatartson, mert e tekintetben igen tágra szabták a határokat, és szerencsére nem a tizenéves korosztályt célozták meg. 25 és 50 éves kor közé esők közül szeretnék a 130 arcot majd viszontlátni a filmforgatáson. A több tucat szép ember, akik majd részt vehetnek az eseményen, természetesen nem kevés gázsira is számíthatnak. Nem kevesebb, mint 150 euró fogja minden egyes szereplő markát ütni. És ki tudja? Még az is lehet, hogy néhányak számára tartogat még az egynapos forgatás meglepetéseket, netán elindul egy-két karrier is.

A válogatás feltételei a Castingdujour.com internetes oldalon olvashatóak. A castingra jelentkezni december 6-tól már lehet. A többi részletet még homály övezi, de hamarosan azokra is fény derülhet.

Forrás: WWD.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások