Divat

Kate Middleton nagy napja

7036

Amióta kiderült, hogy Vilmos herceg nősül, a hír lázban tartja az egész médiát. És ahogy az lenni szokott egy ilyen esemény esetében, a pár eljegyzése óta már mindenki arról találgat, vajon az ifjú ara milyen – de leginkább kinek – a ruhájában fogja kimondani a boldogító igent.

A menyasszonyi ruhát olyannyira nagy érdeklődés övezi, hogy már fogadásokat is tesznek arra, vajon melyik dizájner álmodhatja meg a walesi hercegnő ruháját. És ez nem vicc. A szerencsejáték a divat iránt érdeklődőket sem kerülheti el, a fogadóirodák várják a téteket a jelöltekre. Igen esélyesnek tartják egyébként azt a couture tervező Bruce Oldfieldet, aki annak idején a néhai Lady Diana menyasszonyi ruháját is megálmodta. Bruce Oldfield neve azonban nemcsak a brit királyi família számára lehet fontos és felejthetetlen, mert a neves divattervező kreált már ruhát Barbra Streisandnak, Catherine Zeta-Jonesnak, Siena Millernek, Jerry Hallnak és még sorolhatnák a hírességeket, akik viselhették valamely kreációját.

Bruce Oldfield 2010-es kollekciójából

Az esküvői ruha, amelyet Kate választani fog, már most történelem. Április 29-ig azonban van még bőven idő, hogy ne hagyja nyugodni a lelkes briteket és divatőrülteket sem a kérdés. Habár Bruce Oldfield egyelőre első helyen áll a tippelők listáján, némi bizonytalanságra ad okot, hogy a menyasszony, Kate nem rajong túlzottan a klasszikus habos, mesebeli, abroncsos ruhakölteményekért. Sokkal inkább választana Vilmos szerelme egy letisztult, szolidan elegáns és visszafogott darabot – már ha egyáltalán ő választ majd és nem a királyi család hagyományai döntenek.

Forrás: StyleCaster.com,  fotó: StyleJunkee, StyleCaster.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások