Divat

Fodros és praktikus

7000

Úgy tűnik, a H&M több sikeres kollaborációja után már más utcai ruhadarabokkal kereskedő üzletlánc is beáll a sorba. A sikeresnek mondható Lanvin és H&M együttműködés után akkor sem kell elkeserednünk, ha nem jutottunk volna hozzá álmaink ruhadarabjához a kollekcióból. A következő kollaboráló tervező, aki hasonlóan fidres-fodros, romantikus ruhakölteményeiről ismert, Valentino. Ő viszont a Gap számára tervezett.

Bár a koncepció hasonló – eljuttatni dizájner-darabokat minél szélesebb vásárlókörhöz –, ez esetben mégsem Valentino-estélyikre kell majd számítanunk alacsonyabb áron. Sokkal inkább olyan darabokkal rukkolnak elő, ami a hétköznapokon viselhető és praktikus, anyagát tekintve is elsősorban nehezebb, például gyapjú felhasználásával készül. A könnyen hordhatóság a kollekció színeiben is visszatükröződik, hiszen romantikus rózsaszín és púderszínek helyett a khaki, a zöld és a barna árnyalataiban tündökölnek ezek a kreációk. A romantikus vonalat a jellegzetes és Valentino védjegyévé vált fodrok és masnik csempészik a különböző ruhadarabokba.

A hétdarabos kollekcióban lesz például egy kabát, amely három különböző fazonban kapható majd: egy hosszabb, több rétegben fodrozott, egy rövid dzsekiszerű és egy egész hosszú, kevesebb fodorral díszített változatban. Emellett szoknyákat, nadrágokat és bolerókat, de még óriási masnival feldobott pólót is vásárolhatunk Valentinótól a Gap üzletekben.

A Valentino-Gap-ruhák november 27-től kaphatók Európa néhány üzletében, Londonban, Párizsban és Milánóban. Valószínűleg hasonló őrületre lehet majd számítani, mint a H&M boltjaiban, mivel ez a kollekció is limitált számban érhető csak el.

Forrás és további fotók: Fashionising.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások