Divat

A nő illata

6994

A francia divatház, a Hervé Léger gyönyörű és csábító ruhái egyszerre teszik a nőket légiesen könnyedé és karcsúvá, ugyanakkor határozottá is. Klasszikus színek jellemzik divattervezőjének kreációit, és a sziluettek is a nőies vonalakat hangsúlyozzák. Sajnos azonban egy ilyen darab viselése nem mindenkinek adatik meg az életben.

Most mégis közelebb kerülhetünk ahhoz az érzéshez, amit egy Hervé Léger-ruha viselője érezhet. Az AVON kozmetikai márkán keresztül meg lehet ugyanis vásárolni azt a parfümöt, amelyet a divatház kreátora, Max Azria álmodott meg. A Hervé Léger Femme parfüm, akárcsak a ruhák, olyan nőknek készültek, akik szeretik kiemelni nőiességüket, lágy vonalaikat, mert ez az illat pontosan ezt a hatást erősíti: a Nő inspirálta a tervezőt. A parfüm viselője úgy érezheti magát, mintha egy finom textíliával lenne körbetekerve. Inkább édeskés, egzotikus virágok és fák illatai elegyednek benne, ettől olyan csábító a férfiak számára, mint a méhek számára a bódító virágok.

Már a parfüm üvegcséje is a klasszikus és feminin, kifinomult eleganciát tükrözi, és ennek most bárki maga is utánajárhat, ugyanis a parfüm megfizethető áron az AVON katalóguson keresztül elérhető. Az 50 milliliter mindössze 7700 Forintért kapható, csábítani vágyó nőknek pedig kötelező darab.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások