Divat

Stílusos plusz

6978

Egy jó szett olykor-olykor önmagában kevés, és éppen egy aprócska részlet hiányzik már csak ahhoz, hogy az kerek egész legyen. Ekkor kerülnek elő a fülbevalók, láncok, gyöngysorok, kitűzők, kendők és sálak, de még sorolhatnánk. Nem mindegy persze, hogy mit és mennyit aggatunk azután azok közül magunkra, de a megfelelő meglelése tehet valakit igazán stílusossá.

A kiegészítőkben rejlő stílusformáló lehetőséget a Springfield háza táján is felfedezték, amit mi sem bizonyít jobban, mint a hamarosan az üzletekbe kerülő új, izgalmas darabokból álló kollekció. A Springfield Lifestyle Accessories kollekció a legkülönbözőbb fajta ékszerekből és más csecsebecsékből áll, így mindenki megtalálhatja majd a magának tetszőt. Sőt vannak Próbáltad már?, – szintén e kollekció részeként – különböző, ruhára felvarrható díszek is.

A kollekció érdekessége, hogy a megszokott és hagyományos darabokon kívül számtalan újdonsággal álltak elő. Lehet válogatni helyes, színes karórák, nem mindennapi kitűzők közül is, de matricákat is beszerezhetünk, hogy ne csak a ruhatárunkat dobjuk fel. És hogy ennél is tovább menjünk, mostantól akár még színes-vicces fej- és fülhallgatót is vásárolhatunk magunknak.

A különböző élénk színű kitűzők, órák és a feltűnő mintás kendők inkább a fiatalabb korosztály szívét dobogtatják majd meg, de a huszon- és harmincéves vásárlók is örömüket lelhetik komolyabb és visszafogottabb színű brossokban és különböző szájfényekben, ajakbalzsamokban.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások