Szépség

Természetes luxus

6961

A méltán híres és neves kozmetikai márka, a CoverGirl – melyne neve akár az Amerika következő topmodellje című műsor több évadából is ismerősen csenghet - terjeszkedni szeretne, így egy új  termékcsalád létrehozásával kíván még nagyobb teret hódítani magának a szépségiparban. Ezekkel az új kozmetikumokkal azonban egy még sokkal szélesebb vásárlóközönséget céloznak majd meg,   különösen azokat, akik a természetesség és természetes összetevők hívei. A márka tzermészet iránti elkötelezettségét jól tükrözi az új kollekciójának adott NatureLuxe elnevezés is.

A NatureLuxe egy luxuscikk is, de egyben a CoverGirl természet felé fordulása. A legújabb, boltokba kerülő kozmetikumok ezért olyan alapanyagokból állnak, mint a jojoba, különböző olajok, C-vitaminban gazdag csipkebogyó vagy az uborkából kivont jótékony levek. Emellett tartalmaznak a naturális szépségápolók olyan anyagokat, mint például a mangóból nyert vaj, de az alkotóelemek közé került a shea vaj is, amely kiváló hidratáló hatásáról ismeretes. Az általában megszokott nehéz, szintetikus összetevők használatát ez esetben inkább kerülték, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják, és az allergiás reakciók megjelenése is elkerülhető.

Még egy jó pont a CoverGirl új termékcsaládjának újításai sorában, hogy a nem csupán az ajakrúzs készült úgy, hogy azzal a természetesség híveit maguk mellé állíthassák, hanem a csomagolás is egy különleges műanyagból készült, amelyben megtalálható egy anyag, az úgynevezett bioresin. A bioresin egy olyan technológiával készült anyag, amely környezetkímélő, nem mérgező műanyag. Érdekessége még, hogy a nádcukorból előállított plasztik is a csomagolás egyik természetes úton nyert alkotóeleme.

Forrás: Stylelist.com

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások