Szépség

Szépülj spermával!

6929

Az egy dolog, hogy az infó hallatán nem fut össze a nyál a szánkban, sőt, maga a gondolat inkább gyomorforgató, de a tények azok tények: a sperma egészséges, jót tesz a szépségnek, és táplálóbb, mint bármelyik fitnesz ital.

Szépít

Ami számunkra újdonság, azzal nagy valószínűséggel a pornócsillagok régóta tisztában vannak. A hímtagból kilövellő sperma egyesek számára olyan, mint a fiatalság forrása.  Az ő receptjük egyszerű: tisztítsuk meg a bőrünket, kenjük rá a frissen facsart ondót és hagyjuk 15 percig a bőrünkön. A spermiumban található anyagok elősegítik a sejtekben található protein és nukleinsavak termelését. Az eredmény csak a reklámvilágban alkalmazott szuperlatívuszokkal illethető, amelyek mellett eltörpülnek az olyan jelzők, mint a feszes, ráncnélküli, tiszta.

Egészséges

Az ondó nemcsak külsőleg vethető be, hanem belülről is pozitívan hat a hajra és a csontokra is – köszönhetően a benne található vitaminmennyiségnek. Tartalmaz többek között C-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, B12-vitamint és cinket is.

Boldogságforrás

Persze, persze, mindez szép és jó, de vetekedhet az ondó a világ legjobb fitneszitalával, mégiscsak akkor hat a legjobban, ha az ejakuálást forró szex előzi meg. És nem csak azért, mert a szeretkezésnek bizonyítottan pozitív hatása van a szervezetre. Egy New Yorkban végzett felmérés szerint azok az egyetemi hallgatók, akik szeretkezéskor nem óvszerrel védekeznek, sokkal kevésbé hajlamosak a depresszióra.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások