Divat

A Prada pudlija

6913

A Prada édes kiegészítőkkel rukkolt elő, hogy a szürke és hideg napokat valamivel színesebbé tegye számunkra. Elsősorban az állatokat kedvelőket és a játékosabb kedvű fashionistákat célozza meg ez a kollekció, amely bájos gyerekjátékokat ábrázoló medálokkal ellátott kiegészítőket tartalmaz.

A medál mindegyike gyermekeknek szánt képeskönyvek mesehősei is lehetnének. Kutyaimádóknak tökéletes lehet a pudlifityegő. A kutyás ékszer mellett két kislány is helyet kapott az aranyos Prada-ékszerek sorában: ébenfekete és aranyszőke, babaarcú lánykák közül lehet még válogatni, ha valakinek az eb nem jönne be. A fehér bundájú kutya különben sem a hagyományos, négylábú állatok pózában lett aranyba öntve, hiszen elnézve a babarózsaszínű és égszínkék öltözéket, sokkal inkább olyan, mintha Paris Hilton ölebét akarták volna megmintázni a Pradánál. A lánykák is hasonlóan csinos piros és kék ruhácskát kaptak a tervezőjüktől, mellé egyformán tűzpiros masnit a hajukba.

Az édes medalionok felfűzhetők nyakláncra és karkötőre egyaránt. Akik szeretik a fülönfüggőket, csemegézhetnek az arany fülbevalókról csüngő kutyusok és kislányok között, amin a házi kedvencek  különböző pózokban mosolyognak helyes kis pofival. A magukat felékszerezni nem szeretőknek sem kell csüggedniük, mert ha beleszerettek az édes kis karakterekbe, abban az esetben azokat kulcstartó és mobiltelefondísz formájában is megvásárolhatják.

Akár a fagyiszínekben pompázó, medálokkal teleaggatott bőrkarkötőre esik a választás, akár az arany ékszerek valamelyikére vagy egyéb díszekre, tökéletes lehet az ünnepekkor ajándék gyanánt, de saját napjainkat is bolondossá és vidámabbá tehetjük ezekkel bármikor. Az ékszerek ára 65 és 125 font között van.

Forrás + fotó: Vogue.co.uk

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások