Divat

Kinek kell gyémánt?!

6891

Korábban megírtuk, miszerint a Lanvin lesz a következő  híres divatház, amellyel a H&M együtt szeretne dolgozni. A híresztelésekről később kiderült, hogy még véletlenül sem kacsa, így már csak a napokat kellett számlálnunk, hogy a kollekció is napvilágot lásson és a boltokba kerüljön. Jelentjük, a kollekció már megtekinthető és három hét múlva már az üzletekben is elérhető.

Az sem véletlen, hogy ekkora várakozás előzte meg a "Lanvin for H&M"-ruhák és -kiegészítők kollekcióját. Eddig csak sejtettük, a videó alapján viszont most már tudjuk is, hogy az eredmény csodaszép lett. Minden darab telis-tele  van fodorral, színekkel, eleganciával, bájjal. Nem lehet betelni velük! Fidres-fodros szoknyákból és ruhákból akad bőven: szűkebb, bővebb, puffos ujjú, vállat szabadon hagyó, rövidebb és hosszabb is. Ezekhez csinos magas sarkú cipő is dukál, és szerencsére választék lábbelikből is akad: szintén a nőiesebb vonalból masnis, vadmacskás fazon állatmintával, feltűnő vörös lakkcipő és kicsit szolidabb fekete bőrből. Fiús lányok se csüggedjenek, hiszen nadrágok és pólók is helyet kaptak a kreációk között. A kabátok között is akadnak klasszikusabb fazonok, de megtalálható a zebramintás is, ahogy a duplagombolásos, szigorúbb feketék is.

Cipőmániások mellett a táska- és ékszerfüggők is örülhetnek, mert – a szó mindkét értelmében – igen színes kollekcióval van dolgunk. A virágminta néhány ruha mellett retikülökön és finom nyakláncokon, gyűrűkön is visszaköszön. És ha magunknak már sikerült kiválogatni néhány darabot, akkor a fiúnknak is nézhetünk egy vagány pólót vagy kardigánt még november 23-ig, amikor is megrohamozhatjuk a kijelölt H&M üzleteket.

 

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások