Divat

Ilyen egy igazi nő!

6886

A brit Vogue decemberi számának sztárja nem más – ahogy arról az előzetesen kiszivárogtatott fotók is árulkodnak – mint a Harry Potter sorozat Emma Watsonja. Az amerikai kiadvány októberben jelentette meg lapszámát Carey Mulligannel, a hasonlóan fiús alkatú és Twiggy inspirálta frizurát viselő színésznővel a borítón. Most a britek feltörekvő ifjú színésznőjén a sor, hogy bizonyítsa, már nem csak egy tinilány egy mesefilmből.

Emma címlapfotóját elnézve valóban lezártnak tűnik számára a Potter-korszak, és igazi – felnőtt – nőként magabiztosan mosolyog Mario Testino fényképezőgépének objektívjébe. Mióta ezt a nagyon rövid hajat viseli, mint Mia Farrow a Rosemary gyermeké-ben, azóta még inkább a divatszakma egyik nagy kedvence lett. A fotón enyhén a 60-as évek és Twiggy hatását tükrözi a simára fésült frizura és a hajhoz passzoló, hosszúra turbózott és feketére festett szempillák, hangsúlyos szemöldök és natúr ajakfestés miatt. Az elegáns smink mellé egy nem kevésbé kifinomult és gyönyörű fehér 2010-es őszi-téli kollekcióból való Valentino-ruhát kapott a törékeny alkatú színésznő a stylisttól.

A borító mellé kiérdemelt a színésznő a magazinban egy divatfotósorozatot is, annak apropóján, hogy lassan betölti a 21. életévét, és azzal együtt valóban nagykorúvá válik. Így lett a fotózás központi témája a nagykorúvá érés. Egyelőre a magazin megjelenéséig csak a sorozat egyetlen előzetesen megmutatott képén gyönyörködhetünk Emmában. Az egyik fotón Emmát pulóverszerű ruhában és - akár egy gondtalan tinédzser - ágyon ugrálva örökítette meg a zseniális Mario Testino divatfotós kamerája. Ez nem épp a felnőtté érést megidéző fotók közé tartozik, kíváncsian várhatjuk, vajon a többi képkockán mit sikerül a Watson-Testino párosnak az ötletből kihoznia.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások