Divat

Anne, a hercegnő

6826

A divatlap amerikai kiadása novemberi számának borítóján a széles mosolyú Anne Hathaway pózol. Nem először választották a fedőlapra, de ez a borító igazán mesésre sikerült. A gyönyörű fotó lélegzetelállító modelljét maga Anna Wintour választotta. Ráadásul mind a kettőt: Anna Hathawayt és azt a káprázatos mélybordó Oscar de la Renta-ruhakölteményt is. És van még egy óriási dobása Wintour novemberi „gyermekének”, mert a fotózáshoz megnyerte azt az olasz származású fotóst, nevén nevezett Mario Testinot, aki a legnagyobbak és legjobbak közé tartozik. Így emelkedett Anne azon kevesek sorába, akik Testino kamerája előtt mosolyoghatnak.

Részletek a fotókból

A színésznő szebbnél szebb ruhakáprázatokat ölthetett magára a fotózás során, amint erről a csodás, klasszikusan elegáns és királynőket idéző képek is tanúskodnak. De akár a legendává érett színésznők megelevenedése is lehet ez a sorozat, ha jobban megnézzük azokat a vintage ruhákat és környezetet, amelyekben Anne tündököl.
Az egyik képen éppen olyan ruhában és kiegészítőben lett megörökítve, mintha csak Audrey Hepburnt látnánk az Álom luxuskivitelben című filmből: gyémánttal felcicomázva, szexi kis feketében. A kis fekete ez esetben egy virágokkal díszített Miu Miu.
Egy másik fotón épp kiszáll egy fehér autóból, ahol az autónál már csak a ruha szebb, amely egy Isaac Mizrahi kollekció selyemből készült darabja.
A már említett Oscar de la Renta-ruhát nemcsak a címlapon visel, de ugyanaz még egyszer visszaköszön a magazinban, ami mellett egy fehér selyem de la Renta-ruhában is tündököl még. A csigalépcsőn a Carolina Herrera szürke ruhájában pózoló Anne-t könnyen összekeverhetnénk bármelyik legendás csillaggal, akár Elizabeth Taylor is lehetne a képen. Nagyon bájos, de ugyanakkor királynői is az a kép, melyen a színésznő egy rövid fekete Vera Wang-ruhában áll egy pad mellett, amely szinte eltörpül a mellette álló kutya méretei mellett.

A fotózáson Testino Anne-t nemegyszer hasonlította híres művésznőkhöz, amelyről árulkodik a kész fotósorozaton kívül a munkafolyamatot megörökítő kisfilm is.

Forrás: Stylefrizz.com. Képek: Vogue.com.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások