Divat

Készülünk a télre

6812

Nemrég egy előadáson szóba került a budapesti Andrássy úton sorakozó nagy márkák, mint a Louis Vuitton, D & G, Emporio Armani vagy a Dior üzletek helyzete is. A legtöbb brand presztízskérdést csinál abból, hogy a világ fővárosaiban megjelenjenek, ezért nem hagyhatták ki Kelet-Európa Párizsát sem a szórásból. Mi kapunk néhány gyönyörű, csillogó kirakatot, ők pedig elmondhatják, hogy van Budapesten is üzletük, így az itt idejüket töltő potenciális vevők nem lesznek megszorulva, ha éppen egy LV-táskára szottyan kedvük.

Az más kérdés, hogy a fent említett potenciális vevők száma viszonylag elenyésző, és valószínűleg nem itt szerzik be a heti D&G-adagjukat. Ha külföldiek, akkor inkább a saját lakhelyük közelében. Ha pedig magyarok, akkor inkább Milánóban, Párizsban vagy Londonban, mert azzal azért mégiscsak jobban fel lehet vágni.

Nem tudni, hogy a presztízs vagy pedig a magyar kapcsolatok hozták ide elsősorban az Andrássy út legújabb gyöngyszemét, a Max Mara üzletet, de a klasszikus értékrendet és a modern igényeket is kielégítő márka vezetői úgy érezték, itt a helyük. Nem is tiltakozunk, inkább szemrevételezzük a Max Mara különböző vonalait: a praktikusabb és eklektikusabb SportMaxot, a modern nőt becélzó ‘S Max Marát, a praktikus és funkcionális Weekendet vagy a nőies és finom Max Mara Stúdiót. Mondanom sem kell, egyből beleszeretünk néhány táskába és cipőbe, a kétsoros gombolású kabátokról nem is beszélve. A Max Mara 2010/2011-es őszi-téli kollekciója a téli tengerészstílus romantikus újraértelmezése, amelyet a hosszú, kétsoros gombolású, derékon férfiövvel meghúzott vagy derékban szabott kabátokon kívül zakók, térdig érő szoknyák, egyeningek, térdnadrágok és Mata Harit idéző ruhák jellemeznek. Maradva a kabátoknál, összegyűjtöttük a kedvenc kétsoros gombolású darabjainkat.

Még több kétsoros kabát a galériában!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások