Szépség

Keverem-kavarom

6780

Az Yves Saint-Laurent divatház új őszi rúzskollekciójának ajakszínezői mindent tudnak, amit tudnia kell egy ilyen sminkeszköznek a 21. században. Bársonyos és krémes az állaga, könnyen lehet kenni és ápolja az ajkakat. Emellett eleget tesz annak a fontos szempontnak is, hogy tartós legyen, órákon át intenzív a színe, az evés és a csókolózás sem árt neki. Úgy fejlesztették ki, hogy öt órán keresztül biztosan nem kell a retikülünkből előkapni a zsebtükröt és a sminkkészletet. E kollekció különlegessége azonban nem ebben rejlik.

A Rouge Pur Couture nevet viselő rúzs olyan színskálából áll, amelyben 18 különböző árnyalat található meg. A paletta legkülönlegesebb vagy még inkább legkülönösebb árnyalata a tizennyolcadik, utolsó szín, amely a tubusból kitekerve fehér. Nem kell megijedni, az ajkakra kenve nem leszünk olyanok, mintha mészbe haraptunk volna. Csak az arcfestés lesz így izgalmasabb és kreatívabb.  A kísérletező kedvű,  önmagukat sminkelni szerető nőknek szánt darab arra szolgál, hogy a másik 17 árnyalatra ráfestve új árnyalatokat keverhessünk ki. Az egyébként is nagyon nőies és drámai árnyalatokat még színesebbé tehetjük ennek a fehér „varázseszköznek” a segítségével.

A új YSL rúzskollekció reklámarcáról sem szabad megfeledkezni, aki nem más, mint a gyönyörű lett modell, Ginta Lapina. A kampányfotókat Terry Richardson készítette. Ginta ezeken poros filmek híres színésznőit idézi, amit a póz mellett természetesen a tökéletesen, fényesen tündöklő, drámai vörös rúzs viselésével értek el a képeken. A lett reklámarc tökéletesen jeleníti meg a „hősnőt”, akinek az YSL a Rouge Pur Couture-t ajánlja.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások