Lélek

Ha nem elég nagy...

6748

-Telefon tiéd? – kérdeztem egy rémületes izomzattal rendelkező monstrumtól az edzőteremben, miközben az általam használni kívánt gépen heverő készülékre mutattam, és magam is meglepődtem, hogy kommunikációs eszközkészletemet milyen mértékben sikerült a vevő fél igényeihez igazítanom. Persze, több hónapnyi antropológiai terepmunka eredménye ez a rövid közlés. Megtanultam ugyanis, hogy az izomtömeg fordított arányban van a tulajdonosához intézhető közlések bonyolultságával. Természetesen nem akarok sztereotipizálni, hiszen értek már kifejezetten kellemes meglepetések is, de általános törvényszerűségként ezt alkalmazom – sikerrel.

Kezdetben valóban úgy éreztem magam az edzőteremben, mint egy antropológus, aki ismeretlen törzset fedezett fel a dzsungel mélyén, és nem igazán érti a szokásaikat. Ijedten, ugyanakkor érdeklődve szemléltem például, ahogy fél csirketelepnyi fehérjét tartalmazó koktélokat töltenek magukba némi anabolikus szteroiddal megfűszerezve, hogy amúgy is rémisztő bicepszükre még néhány centiméternyi izmot rádolgozhassanak, és közben mit sem törődnek a mellékhatásokkal. Pedig azok szemmel láthatóak, és itt nem elsősorban a természetellenes méretű izomtömegre gondolok. Az intellektus, a jó kedély, az értékes kapcsolatok és az egészséges szexualitás meglehetősen előkelő helyen állnak a toplistán. Nehezen tudom megérteni, hogy ezeket hogyan lehet odadobni némi izomért, ami véleményem szerint ilyen mennyiségben már egyáltalán nem is vonzó. A válasz talán az lehet, hogy ezek a srácok elégedetlenek a testükkel, tükörbe nézve nem azt a monstrumot látják, amit a kívülállók, hanem egy vézna fiúcskát. Hasonlóan viszonyulnak a testükhöz, mint az anorexiások, csak épp fordított előjellel; épp ezért hívják inverz anorexiának állapotukat.

Viszonylag új kórképről van szó, ugyanis 1993-ban írták le először. A jelenségre a szteroidok negatív hatásait vizsgálva figyeltek fel, ugyanis az ilyen szereket használó testépítő férfiak körében igen nagy arányban fordulnak elő különböző pszichiátriai zavarok. Számos európai és tengerentúli vizsgálat nyomán megállapították, hogy sok esetben testképzavar áll a sajátos viselkedés mögött. Kiderült tehát, hogy nem kizárólag a szteroidok káros mellékhatásáról van szó, hanem az esetek nagy százalékában a szteroidfogyasztás a testképzavar következménye. A kórképet inverz anorexiaként írták le, majd ahogy egyre jobban feltérképezték jellemzőit, módosult az elnevezése izomdiszmorfiára. A betegség lényege, hogy az érintett túlságosan sokat foglalkozik azzal, hogy teste nem elég szikár és izmos, ami komoly szorongást okoz számára. Épp ezért naponta több órát tölt kemény edzéssel, kínosan ügyel étrendjére, illetve szteroidokat és különböző táplálék-kiegészítőket használ azért, hogy izomzatát extrém méretűre növelje. A súlyos egészségügyi kockázatokon túl ez az állapot azzal is jár, hogy a gondolkodás és az életmód is beszűkül, hiszen az izomdiszmorfiával küzdő személy élettere egyre inkább az edzőteremre korlátozódik, társas kapcsolatai leépülnek, és gondolatait csak az edzés és a táplálkozás tölti ki, meggátolva más, kreatív energiák felszabadulását és működtetését. Az érintettek többsége tisztában van azzal, hogy súlyos testi és lelki következményei vannak életmódjának, mégsem képes felhagyni vele, ugyanis rendkívüli szorongást él át, ha nem tesz meg mindent az izomtömeg-növelés érdekében. Az izomdiszmorfiához társulhat még testzsírfóbia, illetve ortorexia nervosa, vagyis az egészséges ételek kényszeres fogyasztása is. Ezek a kórképek szintén az utóbbi években ütötték fel a fejüket a fitneszőrület káros melléktermékeiként.

Mivel viszonylag új jelenségről van szó, az okokat illetően sok a találgatás. Annyi bizonyos, hogy az anorexiához hasonlóan itt is komoly szerepe van a társadalom által közvetített modelleknek, jelen esetben az atléta-ideálnak, amit olyan emblematikus figurák „testesítenek meg”, mint Arnold Schwarzenegger. Ez az ideál ugyanis nem pusztán a túlhangsúlyozott egészséggel függ össze, hanem azt is sugallja, hogy az ilyen típusú férfi rendelkezik kontrollal, önuralommal, kompetenciával és szexuális vonzerővel. Érdekes és nem teljesen légből kapott feltevés, hogy az atléta-ideál ilyen mértékű térhódítása a megváltozott női szerepekre való reakció. A nemi szerepek ugyanis még ha némi fáziskéséssel is, de együtt mozognak, így az erős és kompetens nőideál megjelenése úgymond kitermelte az atletikus férfit.

Persze attól, hogy valaki elkezd szorgosan gyúrni, még nem feltétlenül válik belőle izomdiszmorfiás, sőt az esetek többségében megmarad szigorúan egészséges keretek között a dolog. Más tényezők szerepét is figyelembe kell hát venni. Az érintettek körében például gyakori a túlaggódó anya, az apa jelenléte pedig kevéssé hangsúlyos a családban. Ugyanígy sokszor előfordul gyerekkori testsúlyprobléma, ami lehet elhízás vagy túlzott soványság, és többnyire gúnyolódás tárgya. Ezenkívül az sem ritka, hogy a másik nemmel támadnak nehézségei kamaszkorában a leendő testépítőnek. Ilyenkor a kidolgozott, izmos test az önbizalomnövelés eszközévé válik és egyre nagyobb jelentőségre tesz szert.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
Oct
04
sugarwall írta:
fuj.
egyáltalán mi ebben a férfias? az izzadság szag?
számomra ez sosem lesz esztétikus vagy vonzó. kb. olyan szívesen érintenék meg egy túlgyúrt testet, mint egy csupaszcsigát. fuj.
és fuj még egyszer.
10:03
2
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Nem értem az első két mondatot. Mármint a cikkből.
10:12
3
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
http://m.blog.hu/ra/rainbowsandcherries/image/BodyBuilder.jpg

Amúgy nem értem, mi nem tetszik rajta. :P (Bocs, muszáj feldobnom a hétfőt)
10:15
4
Oct
04
sugarwall válasza írására:
baaaaaaaaaaaahhh!! :D
amúgy szted golyóra is gyúr? :D vagy mi az a dagadt dudor? semmilyen általam ismert dologhoz nem tudom hasonlítani. :D

http://www.yousaytoo.com/postonly_image/pic/5197/medium/women-body-builders001.jpg
tessék, találtam neki párt. :D
10:23
5
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Nem tudom, mi az. Egy kis csomag, vagy zokni! :)

Uhhh, ez még sokkolóbb volt. Nem tudom, miért csináljuk ezt magunkkal hétfőn, korán reggel!!! :)
10:28
6
Oct
04
MissPista írta:
Legalább az utolsó bekezdésben van értelem... Némi..
Meg KELL különböztetni az ÉLSPORTOLÓT az terembejárót meg a "betegesgyúróst".
Erre kellett volna több időd fordítanod kedves cikkíró, nem pedig arra hogy egy edzőteremben agyban sipítozni hogy miért nincsen kávéházi hangulat.....
10:33
7
Oct
04
sugarwall válasza írására:
nem tudom, de nekem kicsit jobb tőle.... :D
nem lehet zokni, vagyis akkor legalább két zokni, mert kétágúnak tűnik a dolog.. :D minimum két negyvenhármas térdzokni.

egyébként most beugrott, hogy nemrég találkoztam egy volt osztálytársammal, aki magas volt és vékony, most pedig magas, kopasz, kigyúrt és nyakatlan. amikor először megláttam azt gondoltam, hogy "hú de meghízott szegény". :D
10:34
8
Oct
04
sugarwall válaszaMissPista írására:
szerintem jó a cikk, érdekes. azon meg nincs mit fejtegetni, hogy mi a különbség élsportoló, terembejáró és mániákus izommacsó között, mert mindenki tudja már ránézésre.
10:37
9
Oct
04
MissPista válaszasugarwall írására:
Nem, nem tudja. Te sem meg Márti sem.
10:38
10
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az hol élsportoló, aki sztreoidokkal szétrombolja a testét? Az nem sport, hanem hülyeség. Azt, aki szteroidok nélkül izmos és az aki szétkokszolja az agyát kb az utca végéről meg lehet különböztetni.
10:41
11
Oct
04
sugarwall válaszaMissPista írására:
honnan veszed, hogy nem tudom? a cirka négysoros szösszeneted háromszor olvastam el, mire értelmezni tudtam a sajátos nyelvhasználatod. előbb fogalmazni tanulj meg, aztán bírálj másokat.
10:44
12
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
És mindig kopaszak hozzá és van egy nagy fuksz a nyakukban. :)
10:44
13
Oct
04
Lunabunny írta:
Majd jön Williams aztán helyreteszi a dolgokat. :) A cikk egyébként nem rossz szerintem, bár egy valamit megjegyeznék: az erős és kompetens nőideál pont nem az izomdiszmorfiás férfiideált termelte ki, hanem a metroszexuális, csőgatyás, vasalt hajú, stb. pasikat.
10:45
14
Oct
04
sugarwall válasza írására:
pontosan. mellesleg az élsportolók viszonylag ritkán dagadnak az izmoktól. a szálkás test és az izomtömeg között van egy árnyalatnyi különbség.
10:45
15
Oct
04
MissPista válasza írására:
:D
Annyira tudtam hogy ez a homályzóna..
Minden élsportban VAN és lesz szteroid. A kajakos lányaink is szteroidoznak. Az úszók is. Mind. A szteroid használat "mellékhatása" az izomnövekedés ha van intenzív edzés, nem a csirketurmixnak meg a tápkiegnek. Hosszútávon rombolásról van szó valóban, de nem csak a testépítők közt. De ennek is megvan a módja hogy nem legyen semmi baj. Szteroidok nélkül szinte semmit sem lehet elérni ebben a sportban SEM! Ezt az álságos idiotizmust vetkőzzétek már le légycccí.
10:46
16
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
pont erre gondoltam én is az elején. inkább cserélődnek a szerepek, nem pedig versenyre kelnek. ami persze kicsit sem tesz jót senkinek.. :)
10:47
17
Oct
04
Lunabunny válaszasugarwall írására:
http://www.youtube.com/watch?v=BisPFqS1CUI&feature=related

Hogy még vidámabb legyen a reggel! :D Na ő sem a sok csirkemelltől néz ki így. :D
10:48
18
Oct
04
MissPista válaszasugarwall írására:
A testépítők súlyzóval edzenek ezért izmosak de ettől még minden más sportoló is szteroidozik. Az ostobaságod miatt nem tudod mi a különbség. De elnézem:)
10:49
19
Oct
04
MissPista válaszaLunabunny írására:
Te neharagudj de ez a nyomorult hogy jön ide?? Vagy nektek ez vicces és beteszitek a gyúrós pakkba?? Szánalom. Williams gyere már:(
10:50
20
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Te kevered a szezont a fazonnal. Egyértelmű, hogy van szteroid, nem vagyok naiv, de azért nem venném egy kalap alá a kajakos lányokat meg a testépítőket. A testépítőnek cél az izom a kajakos lánynak meg eszköz.
10:53
21
Oct
04
sugarwall válaszaMissPista írására:
szerintem a homály nálad van, senki nem mondta, hogy az élsportolók teljesen tiszták lennének, ezen a Földön élünk mi is.
a cikkben olyanokról van szó, akik pusztán a külsejük módosításáért használják ezeket az anyagokat és magát a sportot is.
megértem, hogy szakértője vagy a témának, de a cikket előbb értelmezni kéne, és aztán nekiesni másoknak.
10:54
22
Oct
04
MissPista válaszasugarwall írására:
Pontosan ugyanannyi a szteroid (ha nem több) csak ők nem edzenek annyira keményen. Előbb kéne rámenni jobban a témára mint csacsorászni és röhögcsélni keményen dolgozó embereken :)
És ha túl bunkó vagyok az csak azért van mert diétázom igen keményen mert az én testem nem bírja a szteroidokat:)
10:57
23
Oct
04
sugarwall válaszaMissPista írására:
de nem érted, hogy nem érdekel ki mennyi szteroidot nyom magába? a cikk nem erről szól. a diéta biztos gátol az olvasásban, és a szavak értelmezésében. ez nem az én gondom.
gyúrhatsz, építheted az izmaidat, diétázhatsz, szteroiddal nyomhatod magad ameddig akarod, de a cikk nem erről szól, hanem egy pszichológiai (várjál lefordítom egyszerűbbre: lelki) jelenségről.
11:01
24
Oct
04
MissPista írta:
Ühüm... 1%ról szól amiből a kedves cikkíró 70et csinál legalább amitől okádnom kell, pont úgy mint tőled:)
11:04
25
Oct
04
sugarwall válaszaMissPista írására:
legalább könnyebben megy a fogyás. ma is tettem valami jót. :)
11:07
26
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ha nem diétázol akkor úgy általában tudsz írni? Mert ez a mondat jelenleg nem értelmezhető.
11:07
27
Oct
04
MissPista válaszasugarwall írására:
Akkor tennél jót ha nem írnál egy szót sem :)
11:07
28
Oct
04
MissPista válasza írására:
Ódeééédi vaaaagy:)
Nem, abszolút hülye vagyok mindenhez. Nem is értem hogy merek ennyi magasröptű lényell kommunikálni bármely életszakaszomban:D
11:09
29
Oct
04
Welmi írta:
A véremnek zsírfóbiája van. Majd elviszem terápiára Dr. Szalonnához.
11:11
30
Oct
04
daya írta:
Nekem nem tetszenek a túlizmos emberek, és azt sem tudom megérteni, hogy esztétikai okokból miért kell ennyi időt/energiát/pénzt rákölteni néhány túlméretezett izomra, és betegesen mértékben lecsökkentett testzsírra.
11:19
31
Oct
04
maarticska válaszaLunabunny írására:
Igazad van, a metroszexualitás is egy reakció erre a jelenségre és az atléta-ideál is. Ugyanaz a gyökere, csak máshogy reagálják le.
11:48
32
Oct
04
Emu válaszaLunabunny írására:
Jaj, es meg mutogatja is! Szerencsetlen...
12:40
33
Oct
04
Emu válaszaMissPista írására:
Ja, mintha direkt neki szantak volna ezt a cikket, mint multkor a D'n'B=Jazz-t Aristeusnak... :SSSSSS
12:42
34
Oct
04
Lunabunny válaszaMissPista írására:
Szerintem menj el inkább gyúrni egy kicsit, attól talán megnyugszol.
12:48
35
Oct
04
ismeretlen írta:
Nem ártana tisztázni pár dolgot.
1.mindenki azt csinál a testével amit akar.
2.a testépítők a szteroidhasználok listáján a 7. helyen vannak.
3.élsport nem létezik szteroid nélkül.
4.a testépítők 90%-a vállalkozó,cégtulajdonos,2jóbarátom utasszállító gépen pilóta.
5.miről beszélünk amikor a 14 éves ritmikus sportgimnasztika sportoló kiscsaj megbukik a szteroidteszten?
6.a szteroid 13-15%-át teszi ki az egésznek ha csak ezen múlna mki világbajnok lenne.
7.nem kell h mkinek tetszen nem azért csináljuk h nektek megfeleljünk!
8.engem speciel a vézna pasik taszítanak.
9.halvány lila gőzőtök sincs mennyi munka van abban h egy versenyre felkészüljön valaki.
10.nem ártana megkülönböztetni a férfi,női testépítést, a nők között a fitness forma és társai kategóriát.
11.a hsz-ből leszűrve oltári sötétség van egyesek fejében(egy kivétellel)
12.melyik degenerált mondta h el vagyunk határolva és h nincsenek barátaink?
családunk van,sokaknak gyereke,rengeteg barátja.csak mert kitűz valaki egy célt és keményen megdolgozik érte nem jelenti azt,h magányos, h nem jár el hetente szórakozni barátokkal.
13.Arnold személyes jóbarátom és sztem tök jó fej.Joe Weider a testépítés meglapítója színtén aki 90éves.
14.van hülye testépítő is akiben semmi tisztelet nincs,lenéz másokat stb.
15.valóban jobb pudingtestűnek lenni....csak tudnám akkor mi a francért kapok innen is annyi emailt h segítsek egyeseknek formába jönni.
16.elítélni könnyű másokat másrészt mindig is az aki lát egy olyan testépítőt aki jó formában van persze rámondja h hülye kokszos mert itt szemmel látható az eredmény,persze nem esik szó az olimpikonokról akik fullon vannak,vagy azokról a szerekről amik alősegítik a koncentrációt,hadd ne mondjam kik használják.
17.inkább vagyok izmos,nyerem a versenyeket minthogy poshadjak egy irodában,én ezt választottam és nekem tökéletesen megfelel plusz még jól meg is fizetik a rajongókról,magazinszereplésekről stb. nem is beszélve.
18.másrészt nem csak ez létezik,mást is sportolunk.
13:13
36
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Istenem Synthol!!!!! lol!!! elég hülye választás volt a video....pff.
13:16
37
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
photoshop de sebaj:)
13:18
38
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
ez is photoshop:P
13:20
39
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Kit érdekel, hogy mennyi munka van abban, ami nekem nem tetszik? Téged érdekel, hogy mennyit dolgozom egy nap és mit csinálok? Na, engem sem érdekel, hogy a testépítők mit csinálnak és mennyit, és miért, mert nem tartozik az életemhez, nekem ettől nem lesz olcsóbb a kenyér. Nem szimpatikus, ahogy kinéznek a testépítők, de igazából a sportolók doppingja és eredményei sem érdekelnek, mert kamu az egész, de azokra legalább jó ránézni.
13:22
40
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
szálkás test és masszív izomtömeg?:) igencsak meglepődnél mivel a 2 együtt a legjobb.
13:26
41
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Igazad van,nem érdekel,dolgozz csak jó sokat:)
Másrészt ízlések és pofonok,mint mondtam a fene akar neked tetszeni.
13:29
42
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Mo.-on lehet,nálunk ez inkább ciki.
13:30
43
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ahhoz képest 18 pontban kampányolsz! :)
13:31
44
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Én itt élek, és a cotcot olvasóinak többsége itt él. Mi ezt látjuk. Tudom, hogy rendkívül beszűkültek vagyunk, de ez van.
13:31
45
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ja, bocs h leírtam a véleményem,elolvasva ennyi hülyeséget.
13:34
46
Oct
04
Emu írta:
A "hulye" testepitokrol annyit, hogy egy istenes edzes utan annyira nem a fejemben van a ver, hogy neha egyszerubb kerdeseket is hosszu ideig tart megvalaszolni:-)
13:34
47
Oct
04
sugarwall válasza írására:
ahogy már korábban is írtam a kicsit habzószájú hozzászólónak én nem vagyok szakmabeli (persze sportolok, de csak felhasználói szinten:), így csak a saját szememre és véleményemre hagyatkozom. azt írtam nem tetszik, nincs ezen mit vitázni. és ennek nem a "hivatásszerű" oldalát bíráltam, csak azt, amiről a cikk is szólt.
egyébként a belinkelt képekről mi is sejthettük, hogy photoshop, de reggeli indításként éppen megtette, ahogy az el is hangzott fentebb.
én a természetes testalkatot preferálom, se a csontik se a kövérek oldalára nem szeretnék állni. de nem bíztatnám mondjuk a párom mindenféle szerek szedésére és eszeveszett súlyemelgetésre, mert nem tetszik az így kialakított külső. és ez csak egy vélemény.
13:35
48
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Látom nem érted.Mint írtam nem másnak akarunk megfelelni,mki olyan életstílust választ amihez kedve van.
Ha Mo.-on ez van az nem az én hibám.
13:38
49
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Én meg leírtam h mkinek más tetszik.Nincs ebben semmi új.
Kokszot én sem adok/adnék senkinek hiába kérik,pláne nem 6-7 év edzés után.
13:41
50
Oct
04
Emu válasza írására:
Ez a tema a tulsulyos cikk ellenpontja. A tul zsirosakat mindenki lefikazza, ezert inkabb elmennek edzeni a nepek, elkezdenek jol kinezni, utana meg mar ezert vannak leszolva.
13:42
51
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Amúgy a cikk a túlzásról szól. vagy talán tagadod, hogy vannak akik túlzásba viszik?
13:45
52
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
:)
Kár h a cikk nem említi h nem pont az a lényeg h minél nagyobb legyen valaki hanem a szimmetria minél jobb elérése,plusz amit a bírok elvárnak:)
13:47
53
Oct
04
nupogodi írta:
azért jó ha egy pasin van izom. nem kell, hogy túlgyúrt legyen, meg olyan kemény legyen a sok izomtól, hogy lepattanjak róla, de egy szépen megformált férfitesttől én speciel elolvadok.
13:50
54
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nem tagadom de ez már az ő döntésük.képet is tudnék mutatni de felesleges meg az már nekem sem tetszik és nem is szeretnék úgy kinézni de nem lehet minden testépítőt egy kalap alá venni.
13:51
55
Oct
04
ismeretlen válaszanupogodi írására:
:) azért aki normális nem feszít éjjel-nappal szóval nem pattannál le:) bár vannak ilyenek is,nagyon murisak:)
13:53
56
Oct
04
sugarwall válasza írására:
de a cikk egy lelki deffektről szólt, ahol átlag kiccsávó szét akar durranni hasizomból meg karból, hogy bejöjjön a csajoknak, meg a tükörnek.
annyira elbeszéltek amellett, ami a lényeg. nem kérdőjelezem meg mennyi munka van magában a versenysportban - mondjuk ahogy normajean is írta pont teszek rá - de itt rohadtul nem is erről van szó.
13:55
57
Oct
04
C.C.G. írta:
vita lezárva, mert szétcsapok köztetek! :-)
13:58
58
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Az olyan soha nem is fog elérni semmit,sem a "gyúrjunk mert jön a nyár" emberkék.Azok menjenek lélekgyógyászhoz hátha segít nekik:)
13:59
59
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Jó reggelt, erről szól a cikk, meg arról, hogy szerekhez nyúlnak, mert azt gondolják az segít nekik, aztán meg egy idő után nincs szexuális életük, nincsenek barátaik, csak a gyúrás van.
14:01
60
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Az már az ő bajuk de mint mondtam nem vagyunk mind ilyenek mintahogy itt páran leírták.
Na,mindegy én maradok ennél a kategóriánál:
http://www.larissareis.net/index.php?main=gallery
14:06
61
Oct
04
sugarwall válasza írására:
senki nem írt ilyet....
de akkor végre zöld ágra vergődtünk.
14:08
62
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
60. kommentre csak sikerült. Huh. :)
14:11
63
Oct
04
sugarwall válasza írására:
:D ez egy sikeres nap. :D
amúgymeg te vagy hibás... :P ne kérdezd miért, kijelöltem a felelőst, rád esett a választásom. :) :)
14:13
64
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Jajj, ne értsél már te is félre! Tudom, hogy az a srác, nem a jó értelemben vett testépítő, nem is élsportoló, nem ennek illusztrálására linkeltem be a videót.

A 35. hsz 12. pontjához:

A cikk a testképzavaros emberekről szól, pszichésen nem teljesen rendben lévő emberekről, izomdiszmorfiásokról. Az más kérdés, hogy belekeverte azt is, hogy a konditeremben kiket lát, így kicsit összemosódtak itt a kategóriák. Teljesen egyetértek veled abban, hogy különbséget kell tenni élsportolók, "hobbi gyúrók", és testképzavaros emberek között, akiknek tényleg arról szól az élete, hogy a napjait kizárólag a konditeremben tölti, minden mást emögé helyezve.

A Synthol-os csávót azért linkeltem be, mert ő valószínűleg az utóbbi kategóriába esik, akikről a cikk is szól. Így nem értem miért volt hülye választás a videó.
14:15
65
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
úgyis jön majd valaki aki újrakezdi az egészet de remélem tévedek:)
14:16
66
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
De, ma neeee, mert irtó morci vagyok, és nem akarok én lenni a hibás. Ma nem!!!! :) Amúgy bármikor, jól viselem, ha utálnak, de ma neeem. :p
14:18
67
Oct
04
sugarwall válasza írására:
ó. akkor majd a holnapi lesz a tiéd, a mait vállalom, én annyira morci vagyok, hogy nekem már úgyis mindegy. :D
és a nap lezárásaként a napi vitánkhoz leginkább passzolóan elmegyek edzeni. majd ironizáló fejjel teszem.
:)
14:21
68
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
És fuksszal a nyakadban kérlek!!!!! :D
14:25
69
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
nem volt hülye választás. úgyhogy tenni rá. :)
14:25
70
Oct
04
Adriana írta:
Nekem nem tetszik a cikk. Nagy észkombájn az, aki büszke magára, hogy egy kétszavas mondatot sikerült kreálnia.

A hivatásos testépítők meg speciel nekem nem tetszenek, de szerencsére nem is élek együtt eggyel sem...
14:25
71
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Hát igen,ő az a kategória aki telenyomja magát olajjal de lemerem fogadni h hetente 3 alkalomnál többet nem edz.A szteroidot az izomtömeg, erő és állóképesség növelése érdekében használják ha már legalább 10-12 évet tisztán edzettek(legalábbis a normálisabbak) a synthol meg csak olaj,évekig bentmarad a szervezetben és nagyon ronda puffadt külsőt ad,profik nem használják.
14:26
72
Oct
04
sugarwall válasza írására:
a hajam ugye nem muszáj leborotválni? :D hú mekkora mázli, hogy nincs mellkasszőröm, most az is búcsút inthetne... :D
14:26
73
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
hehe...én se:)
14:28
74
Oct
04
ismeretlen írta:
Nem baj az, ha egy férfi izmos, sőt, nagyon jó is egy bizonyos mértékig.
Az viszont már nem tetszik, hogy sokan a felkarjuk kerületében mérik a férfiasságot, és képesek mérgekkel tömni magukat azért, hogy több izmuk legyen. Nevetséges és szánalmas, pont, mint a nőknél az anorexia. Szerintem a túlzott kondizás ugyanúgy pszichiátriai betegség, mint a nők önkínzó koplalása, azárt, hogy megfeleljenek egy torz ideálnak, amit az amcsiktól elindult tömegkultúra sugároz.
14:28
75
Oct
04
sugarwall válasza írására:
egyébként te mióta csinálod ezt? mármint az edzést? és mi volt a kezdő motiváció? komolyan kíváncsi vagyok, abszolút nem kötekedés!
14:29
76
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Uh... De remélem nagy fekete autód van? Szigorúan BMW vagy Audi, (közben merci jel a nyakadban) jajj, de most megint annyira rosszindulatúak vagyunk. vagyis csak én. :))
14:29
77
Oct
04
Adriana válasza írására:
:-) Megmondom őszintén, a számomra idális férfitest Hugh Jackmané. Megfelelően izmos, szőrös a mellkasa, teljesen ok. Csak mondjuk az arca nem tetszik, de az már más téma.
14:31
78
Oct
04
Lunabunny válaszasugarwall írására:
Lol :D És nyögjél minél hangosabban!
14:31
79
Oct
04
Adriana válasza írására:
Böbmit nem leszólni!
14:31
80
Oct
04
sugarwall válasza írására:
na én már erre nem is merek írni semmit, még a végén át kell ruháznom a hibásságomat mégis! :P
merci jel a nyakban, milyen durva szimbólum volt ez régen, már el is felejtettem, hogy volt ilyen... :D
14:31
81
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
A túlzott kondizás? Hetente 5x 2és fél óra sztem nem túlzás ennél az életvitelnél, bár lehet neked túlzott.
14:31
82
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
alap, minimum szülési fájásokat fogok imitálni. :D
14:32
83
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Én nem akarok kötekedni. De miért van néhány képen ennyire maszkulin feje? Az jár az izmokhoz?
14:33
84
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
A sportolást magát 4évesen,a testépítést 99év legelején.
14:33
85
Oct
04
sugarwall válasza írására:
és miért pont ez? vagy ez hülye kérdés?
14:33
86
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Rákerestem. Elfogadjuk. :)
14:34
87
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Szerintem aki versenyző, annál teljesen normális, hogy naponta több órát edz, de aki csak azért gyúr, hogy menőzhessen vele, és esetleg teljesen szakszerűtlenül is csinálja, csak az a lényeg hogy a bigék lássák, hogy ő egész nap a kondiban van annál elég beteges ugyanez a mennyiség. Szóval érted, aki nem azért csinálja, hogy jól érezze magát tőle, nem önmagáért, hanem csak a külsőségek miatt, az gáz.
14:35
88
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Nem akartam. :)
Hagyjatok már. *.* (ma még sírni fogok)
14:35
89
Oct
04
Adriana válasza írására:
Természetesen a sztárvilágból gondoltam, hogy rá lehessen keresni. :-))) A Zuramat csak nem linkelem be. :-DD
14:36
90
Oct
04
Adriana válasza írására:
Ne sírj! * - *
14:37
91
Oct
04
sugarwall válasza írására:
de ha megnézed, azokon a képeken ahol nem akar éppen termékenység istennőnek tűnni, nem olyan csúnya a feje.
gyerekkoromban ezt értettem egyébként legkevésbé ebben az egészben: hogy a nénik, akik szinte bácsiszintre gyúrják magukat, miért akarnak egyben erőszakosan nőiesek (itt konkrétan kurvásak) is lenni.
14:39
92
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Larissa testépítés előtt is ilyen volt de bizonyára változott hiszen nem naturál és ugyebár az állon is vannak izmok azok is megerősődnek,másrészt szeret ilyen arcot vágni,plusz világítás stb:)
Vannak akik nem is edzenek mégis olyan a fejük mint akik növit nyomnak:)
14:39
93
Oct
04
Lunabunny válaszaAdriana írására:
Akkor nekem meg ő:

http://www.bennadel.com/resources/uploads/christian_bale_in_american_psycho.jpg

Ideálisss...:P Bár igazából nem egy kockás hasba fogok beleszeretni, szóval nekem tökre nem követelmény, de hát jól néz ki, na.
14:41
94
Oct
04
Lunabunny válaszasugarwall írására:
Ellensúly gondolom.
14:42
95
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Ja, amúgy ahhoz képest nem csúnya. De néha érdekes. Na ezt a kérdést már fel sem merem tenni. De a választ tudom. :)
14:43
96
Oct
04
ismeretlen írta:
Na mivanittmivanitt????
14:44
97
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Én nem szeretem a kockahasat. Komolyan. Olyan jó ha puha..... :) De csak a has!
14:44
98
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Na jó, hogy jöttél, lemaradtál már a pasicsajszimustrából. :)
14:45
99
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hugh az enyém!:)
14:45
100
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Annyi mindent sportoltam és akkor megláttam valakit(mai napig példaképem habár már sikerült versenyen legyőznöm) és nagyon megtetszett a fizikuma,a testfelépítése az izmai és azt mondtam én is ilyen szeretnék lenni.
14:45
101
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Muti nekem is:)
14:45
102
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Na hajtépés is lesz? Jó hogy jöttél! :D
14:46
103
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Mert?:D Csajbunyó lesz?:D:D
14:47
104
Oct
04
Adriana válaszaLunabunny írására:
Nekem ez vékonyka test. Legyen masszív. :-) Meg azt bírom Hugh-ban, hogy alapvetően igyekszik ilyen formában tartani magát.
14:48
105
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nesze. :)
Az enyééém...

http://s2.hubimg.com/u/1186769_f120.jpg

14:48
106
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Nekem Hugh feje is jöhetne;)
14:48
107
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Bocsí... ezt muszáj volt. :D:D:D
14:48
108
Oct
04
Adriana válasza írására:
Nekem nem kell. :-) Csak mintának mutattam.
14:48
109
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Fúúúúúúúúúúúúúúúúúj Norma,nem először szivatsz meg!:D:D:D
14:48
110
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
na most itt ülök és azon morfondírozom hogy christian bale vagy hugh jackman tetszik-e jobban. ennyire nem lehet rossz ez a nap. :D

14:49
111
Oct
04
Adriana válasza írására:
Mmmm! :-)
14:49
112
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Jaaaaaaaaaaajjjjjjjjj,mindkettő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne tegyél tönkre sugar!:D
14:49
113
Oct
04
sugarwall válasza írására:
csúnyát mondtam! :D nagyon hangosan! :D
14:50
114
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Hát még kérded? Gondoltam Adrianával ölre mentek Hugh-ért. :D
14:50
115
Oct
04
LadyGray írta:
Az izmik csak annyiból jók, hogy úgy pakolnak ide-oda, mintha hópihe lennék...XD bár egy vékony szálkás pasi is lehet erős, meglepően...-pirul- :)
14:50
116
Oct
04
sugarwall válasza írására:
na hát de ez az, de ha döntened kell? :D még arc alapján sem tudok, sajnos a fejük is bejön. :D
14:50
117
Oct
04
Lunabunny válaszaAdriana írására:
Én a vékonykákat szeretem. :)
14:51
118
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Imádtok, igaz??? :)
14:51
119
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Fujjbazmeg!
14:51
120
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ez tényleg attól függ, hogy kinek mi a sok. Én nem tartom jó szórakozásnak az edzőteremben való monoton súlyemelgetést. Inkább sétálok egyet a friss levegőn (amiből sajna elég kevés van már), vagy jógázom. Az edzőterem sosem fogott meg.
14:51
121
Oct
04
Lunabunny válaszasugarwall írására:
Ki mondta, hogy választani kell? :D
14:52
122
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
http://www.thecinemasource.com/moviesdb/images/ChristianBale1-350.jpg

http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/07/23-End/Christian-Bale.jpg

Neki még azt is elnézem, h csíkszája van:)
14:53
123
Oct
04
Lunabunny válaszaLadyGray írására:
Óóóóóóóóóóóóóóóó! LG!!!!!!!!!!!!!! Szia!!! :) *.*
14:53
124
Oct
04
sugarwall válasza írására:
bosszút forralok, csak legyen elég fantáziám. ez most sajnos napokig is eltarthat, de majd váratlanul csapok le.. :D
14:53
125
Oct
04
ismeretlen írta:
Neki se férfias az arca:
[IMG]http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/20071120_diana_007669.jpg[/IMG]
14:53
126
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
igaz, milyen beszűkült a gondolkodásom. :D
14:54
127
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Most választani kell??:S:S:S
És Gerard Butler?:)
Egy kis Hugh:
http://estergoldberg.typepad.com/.a/6a0105349ca980970c0105361d575a970c-800wi
14:54
128
Oct
04
Adriana válaszaLunabunny írására:
Lánykoromban még ő tetszett:
http://bestof.provocateuse.com/images/photos/mark_dacascos_96.jpg

Azóta a vaskosabbakat szeretem... :-)
14:55
129
Oct
04
LadyGray írta:
Mondjuk a két kigyúrt pasim közül az egyik tényleg kicsit tompika volt, a másik viszont kiakasztóan tudta befolyásolni az embereket...XD szal nemtok igazat adni teljes mértékben a cikkírónak. én azt vettem inkábbészre hogy a túl "szép" pasik nem gyúrnak agyra...XD
14:55
130
Oct
04
ismeretlen írta:
Hm... Lányszobám faláról...
http://4.bp.blogspot.com/_-0Pg8EDCH9E/SQcNkbpNdrI/AAAAAAAABt0/-RwOBrh2WKw/s400-R/antonio.jpg
14:55
131
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Ezt mi már egyszer mintha megbeszéltük volna valamikor, valahol. :D Hogy még a csíkszáj ellenére is...

http://handson.provocateuse.com/images/photos/christian_bale_11.jpg

http://alltherealchipmunks.files.wordpress.com/2010/03/christian-bale-christian-bale-42312_750_925.jpg
14:56
132
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
A feje is Adri????
14:56
133
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
rossz volt a link bocsi:
http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/20071120_diana_007669.jpg
14:56
134
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Igenigen!:)Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa♥
14:56
135
Oct
04
Adriana válasza írására:
Hjajjj...... Desperado...
14:57
136
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
:)
14:57
137
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Nem tudtam, h sugarnak pont ŐK kellenek!:D
14:57
138
Oct
04
Adriana válasza írására:
A filmjeiben igen. De esküszöm, egy jó fotót sem találok róla. :-S
14:58
139
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Játszott benne?
14:58
140
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Adri,ne:S:S:S
14:58
141
Oct
04
sugarwall válaszaLunabunny írására:
én annyira elfogult vagyok, hogy a csíkszáj fel sem tűnt idáig. :D
15:00
142
Oct
04
ismeretlen írta:
NORMA!
http://i.ytimg.com/vi/uaSMHpVytmY/0.jpg

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Business/images-2/very-Hairy-Guy.jpg

LOL!!!:D:D:D
15:00
143
Oct
04
Lunabunny válaszasugarwall írására:
:D
15:00
144
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
http://farm1.static.flickr.com/145/426519019_4fc587887c.jpg

Elfogadjuk! :)

És nem kockás a hasaaa!! :)
15:00
145
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
NE mondd, h nagyobb fan vagy,mint mi:R:D Mert ugysem hisszük el:)
15:00
146
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Juj,ez nagyon gáz kép róla:D
15:01
147
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
:D:D

Ok, kvittek vagyunk. :p
15:01
148
Oct
04
ismeretlen írta:
Én maradok Ty babynél: http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/comments/tyson.jpg

Hú megyek is mert kapok a fejemre mindjárt:)pedig csak barátunk vagyunk.
15:01
149
Oct
04
Adriana válasza írására:
? Banderas? Nem egyről beszélünk?

http://4.bp.blogspot.com/_-0Pg8EDCH9E/SQcNkbpNdrI/AAAAAAAABt0/-RwOBrh2WKw/s400-R/antonio.jpg

Ez a tekintet mindent visz....
15:02
150
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
http://www.gossipcheck.com/blog/wp-content/uploads/2009/08/gerard-butler.jpg
15:02
151
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Neeem is. :(
15:03
152
Oct
04
Adriana válasza írására:
Még kicsi voltam.... Elvakított a sok szép tetkó és szúrós tekintet....
15:03
153
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
De ez antonio sabato jr. :)
15:03
154
Oct
04
ismeretlen írta:
A lényeg a lényeg.Pasikon nem vesznénk össze:D
15:03
155
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Hátakkormár:

http://4.bp.blogspot.com/_0ttT7oDZWi8/SclT2BfAIYI/AAAAAAAAAZg/QyKxvIIYUmA/s400/cousin+itt.jpg

:D
15:04
156
Oct
04
Adriana válasza írására:
Jaaaaaaaaaaaa, csak a keresztnevet néztem. :-S Bocsánat. :-D
15:04
157
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
:D:D
15:04
158
Oct
04
sugarwall válasza írására:
na emmán ember. :)
poci <3
15:04
159
Oct
04
ismeretlen válaszaAdriana írására:
és amúgy nem vagyok egy mediterrán fan. De .. na... :)
15:05
160
Oct
04
Adriana válasza írására:
Na, az tuti. Pont megvan, aki kell. :-D
15:05
161
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Boooo, nekem nem.
15:05
162
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Tényleg.Janet videojában láttam először:)
15:05
163
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Ugye? Na, akkor te már konkurencia vagy.. :)
De te mindenkiére lecsapsz!!!!! :)
15:05
164
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
:D:D:D:D:D:D
15:06
165
Oct
04
Lunabunny írta:
Na most mennem kell, majd este megnézegetem az addig összegyűlt linkeket. :D
15:06
166
Oct
04
ismeretlen írta:
Uh, mit fogunk kapni a pasiktól, ha ezt elolvassák. Haha. Aristeus kommentjét már most borítékolom. :)
15:07
167
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ti nem csak én kapok:)
15:09
168
Oct
04
sugarwall válasza írására:
egy céda vagyok :D

15:09
169
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Te ma mindent magadra vállalsz! :)
15:10
170
Oct
04
sugarwall válasza írására:
óó, én ezt kétlem. :)
nem baj, nem csak hajtépés lesz legalább, hanem igazi HARC is. :D
15:10
171
Oct
04
sugarwall válasza írására:
mondom hogy ennek a napnak már úgyis mindegy. :D
15:11
172
Oct
04
ismeretlen írta:
Gerard nem is tetszik annyira:S
15:13
173
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
csak figyelj:D
15:13
174
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Uh, akkor megnyugodtunk. :) Már csak sugarwallal kell megbirkóznom. :)
15:16
175
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
http://blogol.hu/pikz/mozart/00033636.jpg
pasiknak:D

http://vasnepe.hu/image.aspx?id=d654b085-a3e0-4dcc-968d-1574fae23cb1&view=54fc48a6-4404-48ee-8b44-7e3eb475efed
lányoknak:D
15:19
176
Oct
04
sugarwall válasza írására:
de én erős vagyok, mert megyek GYÚRNI. :D
ami hazugság, mert igazából olyat nem csinálok, de ide most ez jobban illik. :) úgyhogy nem lenne esélyed... :P
de mivel ma igen jó szívem van, neked adom na! enyém a felelősség, ki tudja mit hozok még ki belőle... :)
15:19
177
Oct
04
sugarwall válasza írására:
tanácsoljuk már fordítva léci :D
15:19
178
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Ok:D:D:D
15:19
179
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Hihi. :)
15:22
180
Oct
04
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Jól van. Akkor ma az enyém, holnap lehet a tiéd. Neked már úgyis mindegy!! :)
15:22
181
Oct
04
sugarwall írta:
juj én lépek mert így lekések a fittségről. :)
aztán nekem is hagyni valamit a végére, ha már a hátamon viszem el a balhét! :P
15:22
182
Oct
04
sugarwall válasza írására:
:D:D:D na tényleg sziasztok :D :)
15:23
183
Oct
04
LadyGray válaszaLunabunny írására:
Cijja:)))
15:23
184
Oct
04
Mit ne mondjak, egy izmos férfi fejű nő elég taszító látvány számomra akinek még a válla is nagyobb az enyémnél..:D Olyan némelyik mint egy tenyészbika.
15:27
185
Oct
04
ismeretlen válaszaaékcurgaoéeruékeeaíruarfbk.keAZb írására:
yessssssssss:)
15:40
186
Oct
04
ismeretlen válaszanupogodi írására:
Én speciel egy szép nőitől is.:D

Amúgy akkor aki mondjuk napi 2 órát horgol az is elszigetelődik és antiszoc lesz?:D
15:44
187
Oct
04
ismeretlen írta:
Banyek,hogy lehet ennyire szétoffolni egy cikket???:D
15:55
188
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ez teljesen rendben van. Van akinek monoton,nekem egyáltalán nem az,koncentrálok az adott izomra és magát az érzést h edzek nagyon szeretem.
16:14
189
Oct
04
Naphinel írta:
B.sszus, mikor tanulsz már meg fogalmazni, Márti? Szánalom! Ezért fizetnek? Tiszta szívből gratulálok, bár nekem a pofámról leégne a bőr, ha ilyen trehányságért pénzt fogadnék el.
Vagy zsebre tenném, hogy fizethessem vele a tanárt, aki a fogalmazás és magyar nyelv alapjaira megtanít.
Szégyen!
16:56
190
Oct
04
Emu válasza írására:
Jaja, de ez most ismetelten a jo magyar mentalitas kicsiben, hogy ha valaki valtoztatni mer, le van hurrogva. Persze nem az olyan agyatlanokra gondoltam, mint a videoban szereplo furcsa fizikumu fiatalemberXD A profi testepites es barmilyen jellegu elsport egy kulon vilag, annyi koze van az atlag gyurosokhoz, mint a hetvegi focizoknak a Bajnokok Ligajahoz.
17:04
191
Oct
04
Emu válaszaEmu írására:
Mar csak azert is, mert az elsportoloknak szakember szamolja ki az adagokat es a kombinaciokat az anyagokbol, igy persze, hogy nem szetkokszolt kinezete lesz, mint a sarki edzotermek tulbuzgo palantainak, hanem sportagspecifikusan kiemelkedo eredmenye.
17:08
192
Oct
04
takacsarpad írta:
szerintem a kondi addig szép és jó , amik az ember nem kezd el szedni semmiféle szert
és is kondizok 2éve, 16éves vagyok és nagyon is látszik az eredmény ugy is hogy nem szedek semmit.
és még az egészségemnek se árt

17:11
193
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
Én nem akartam a jó magyar mentalitást említeni de valóban így van.
Igaz én magamnak számolok ki mindent van orvosom is,úgy értem nem csak a szokásos rákszűrés és társai céljából.Bármikor összehasonlítom a vérképem máséval aztán mondhatja a magyar h hülye kokszos,nem hat meg.Ez szintén magyar szokás.
Amúgy meg a profi testépítők soha nem fogják elárulni sem azt mit szednek,sem azt mennyit és az edzéstervről se beszélnek sokat.Ebből élünk,nem adjuk ingyen:)
17:27
194
Oct
04
ismeretlen válaszatakacsarpad írására:
2év után még szép h fejlődsz minden nélkül,majd írd le ugyanezt 4év múlva:)
17:29
195
Oct
04
takacsarpad válasza írására:
érdekelne hogy te miota csinálod és hogy hány éves vagy?
jól jönne egy pár tanács:)
17:31
196
Oct
04
ismeretlen válaszatakacsarpad írására:
már leírtam itt feljebb: 99óta.
17:32
197
Oct
04
takacsarpad írta:
van msn ed vagy vmi más( facebook.myvip )amin tudnánk beszélni az edzésről??:)
17:37
198
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
"A profi testepites es barmilyen jellegu elsport egy kulon vilag, annyi koze van az atlag gyurosokhoz, mint a hetvegi focizoknak a Bajnokok Ligajahoz."

Senki nem mondta az ellenkezőjét.
18:33
199
Oct
04
Ráadásul, ha nem keféled meg rendesen, még meg is ver.
18:44
200
Oct
04
ismeretlen válaszaWelmi írására:
Hétfőtől péntekig, 9-től 17:00-ig rendelek.
19:03
201
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,Nem ártana tisztázni pár dolgot."

,,1.mindenki azt csinál a testével amit akar."

Igaz. Állampolgári joga mindenkinek hányingerkeltő szörnyeteget, két lábon járó aszalt múmiát, vagy szilikonnal kitömött emberi roncsot vagy más hulladékot csinálnia magából.
De annak ellenére, hogy megtehetni, ha átlép egy ,,józansági határt", az már nem helyes, és nem is egészséges.

,,2.a testépítők a szteroidhasználok listáján a 7. helyen vannak."

Fogadják gratulációmat, hogy egyáltalán rajta vannak.

,,3.élsport nem létezik szteroid nélkül."

Ez miez a baromság? Élsport KIZÁRÓLAG szteroid NÉLKÜL létezik. Amit manapság élsport címén folytatnak, meg mutogatnak a tv-ben, az nem más, mint a szponzorok pénzéért folytatott biokémiai hadviselés. A sporthoz annak már csak annyi köze van, h azzal álcázzák.

,,4.a testépítők 90%-a vállalkozó,cégtulajdonos,2jóbarátom utasszállító gépen pilóta."

Na és? Nálunk meg maffiózó, meg olyan gimisek, akiket megvertek a verébavató után, és nem bírták lelkileg feldolgozni.

,,5.miről beszélünk amikor a 14 éves ritmikus sportgimnasztika sportoló kiscsaj megbukik a szteroidteszten?"

Ebben az esetben doppingvétségről beszélünk. Ha a Blikk-ben és a Fókuszban is szó esik róla, akkor már doppingbotrányról.

,,6.a szteroid 13-15%-át teszi ki az egésznek ha csak ezen múlna mki világbajnok lenne."

Mármint az egész testépítőnek a 13-15%-át?

,,7.nem kell h mkinek tetszen nem azért csináljuk h nektek megfeleljünk!"

Hát, azt éppenséggel észrevettük....

,,8.engem speciel a vézna pasik taszítanak."

Fű...nem tom eldönteni, kinek van nagyobb szerencséje azzal, h ez így van.

,,9.halvány lila gőzőtök sincs mennyi munka van abban h egy versenyre felkészüljön valaki."

Viszont azt már megtudhattuk, h 13-15%-a szteroid...

,,10.nem ártana megkülönböztetni a férfi,női testépítést, a nők között a fitness forma és társai kategóriát."

Nekem mind1, milyen kategóriába tartozik, ha a 15 éves testépítői pályafutása alatt feléli az egészségét, a testét, azért, h úgy nézzen ki, mint az ,,élő szövet a fém vázon" csak szánni tudom.

,,11.a hsz-ből leszűrve oltári sötétség van egyesek fejében(egy kivétellel)"

Végre. A jó öreg CC-hangulat.

,,12.melyik degenerált mondta h el vagyunk határolva és h nincsenek barátaink?
családunk van,sokaknak gyereke,rengeteg barátja.csak mert kitűz valaki egy célt és keményen megdolgozik érte nem jelenti azt,h magányos, h nem jár el hetente szórakozni barátokkal."

Mit degeneráltozol? Menny oda, oszt izmozd le.

,,14.van hülye testépítő is akiben semmi tisztelet nincs,lenéz másokat stb."

MI speciel róluk beszélünk. Nem értem mé kell ennyire magadra venned...

,,15.valóban jobb pudingtestűnek lenni....csak tudnám akkor mi a francért kapok innen is annyi emailt h segítsek egyeseknek formába jönni."

Mert ők csak formába szeretnének jönni. De a szívük mélyén ők sem szeretnének úgy kinézni, mint egy Terminátor, aki tévedésből Bíró Ica bőrét húzta magára.

,,16.elítélni könnyű másokat másrészt mindig is az aki lát egy olyan testépítőt aki jó formában van persze rámondja h hülye kokszos mert itt szemmel látható az eredmény,"

Én csak sajnálni tudom az ilyeneket. Pont azért, mert szemmel látható az eredmény.
Öcsém is túlzásba vitte egy időben. Most 90 kiló, de régen nem tudott felvenni egy normális nadrágot, mert a combjai szétnyomták a golyóit, és még a hátát sem tudja megvakarni a saját bicepsze miatt...

,,persze nem esik szó az olimpikonokról akik fullon vannak,vagy azokról a szerekről amik alősegítik a koncentrációt,hadd ne mondjam kik használják."

Jó. Akkor végezzünk ki minden olimpikont meg egyetemistát, hogy a Gálvölgyiék kevésbé érezzék sértve magukat, mikor gyúrnak vazze!
(Egyébként meg rangosabb sportesemények idején tele van velük a média, hogy éppen kit mivel vádoltak meg...).

,,17.inkább vagyok izmos,nyerem a versenyeket minthogy poshadjak egy irodában,én ezt választottam és nekem tökéletesen megfelel plusz még jól meg is fizetik a rajongókról,magazinszereplésekről stb. nem is beszélve."

Tudod, sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy mást válasszanak az iroda helyett, szal őket csak ne baszogasd. Ti csak a népesség egy részét szórakoztató ,,izomcirkusz" bakái vagytok, de azok közül sokan, akik napi 8-10 órát lehúznak egy irodában, azért teszik, hogy legalább minimális szinten bírjon működni ez az ország és azért, mert számukra nem volt más lehetőség az életben. Nem kell itt fölényeskedni csak azért, mert neked volt lehetőséged az ,,izmoskodást" választani...

,,18.másrészt nem csak ez létezik,mást is sportolunk."

De azé gondolom nem a FIDE versenyeire készültök a gyúrás mellett...
19:43
202
Oct
04
Adriana válasza írására:
A cikk megérdemelte.....
19:44
203
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,Kit érdekel, hogy mennyi munka van abban, ami nekem nem tetszik?"

A kitartást és az eltökéltséget a végeredménytől, végcéltól függetlenül (de a végeredmény, a végcél mások számára nem lehet direkt rosszindulatú vagy ártó) mindig tisztelni kell.
19:47
204
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,szálkás test és masszív izomtömeg?:) igencsak meglepődnél mivel a 2 együtt a legjobb."

Én spec kevés rosszabb dolgot ismerek, mint az izmos tuskókat. Ha már szálkás test és izomtömeg...
19:48
205
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Csak egy? Na ne viccelj...
19:49
206
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
,,elkezdenek jol kinezni, utana meg mar ezert vannak leszolva."

Ilyen az ember. Aki rosszabbul néz ki mint ő, azt leszólja, h jobbnak érezze magát, aki meg jobban néz ki mint ő, azt meg fikázza, hogy ne frusztrálja annyira, hogy van valaki, aki jobb nála valamiben...

Azonban, ezt a fenti mechanizmust gyakran összekeverik (mint például most is, meg a kövéres cikknél is) az egészségtelen végletektől való egészséges viszolygással.
19:53
207
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ennyi...

De úgyis mindig magára veszi...
19:55
208
Oct
04
ismeretlen válaszahanyag írására:
Háháháháháháhháháháháháháááááááááááááááááááááááááááááááá...xD

(Sztem lehet h fordítva megy már arrafelé...).
20:01
209
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Azt, hogy visszataszító és nőietlen ahogy így mustráljuk a pasikat.
20:29
210
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Azér' valami figyelmeztetést kiírhatnál, hogy "Csak erős idegzetűeknek!" vagy ilyesmi! :D Vacsora közben vagyok, ehh...
20:31
211
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Ez a specialitásunk. :D
20:33
212
Oct
04
hanyag válasza írására:
Ezek szerint farkuk is nő?
20:38
213
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
1.mindenki azt csinál a testével amit akar."

Igaz. Állampolgári joga mindenkinek hányingerkeltő szörnyeteget, két lábon járó aszalt múmiát, vagy szilikonnal kitömött emberi roncsot vagy más hulladékot csinálnia magából.
De annak ellenére, hogy megtehetni, ha átlép egy ,,józansági határt", az már nem helyes, és nem is egészséges.

-véleményed hidegen hagy!!-

2.a testépítők a szteroidhasználok listáján a 7. helyen vannak."

Fogadják gratulációmat, hogy egyáltalán rajta vannak.
-Úgy értem h más sportolók sokkal előrébb vannak,tanulj meg olvasni!!-

3.élsport nem létezik szteroid nélkül.

Ez miez a baromság? Élsport KIZÁRÓLAG szteroid NÉLKÜL létezik. Amit manapság élsport címén folytatnak, meg mutogatnak a tv-ben, az nem más, mint a szponzorok pénzéért folytatott biokémiai hadviselés. A sporthoz annak már csak annyi köze van, h azzal álcázzák.

-járj utána mert bizony nincs élsport koksz nélkül ha nem érted az okát te bajod!-


4.a testépítők 90%-a vállalkozó,cégtulajdonos,2jóbarátom utasszállító gépen pilóta.

Na és? Nálunk meg maffiózó, meg olyan gimisek, akiket megvertek a verébavató után, és nem bírták lelkileg feldolgozni.
-én meg ehhez gratulálok!!-

5.miről beszélünk amikor a 14 éves ritmikus sportgimnasztika sportoló kiscsaj megbukik a szteroidteszten?

Ebben az esetben doppingvétségről beszélünk. Ha a Blikk-ben és a Fókuszban is szó esik róla, akkor már doppingbotrányról.-így van!-

6.a szteroid 13-15%-át teszi ki az egésznek ha csak ezen múlna mki világbajnok lenne.

Mármint az egész testépítőnek a 13-15%-át?
-nem!! 13-15% a koksz a többi a helyes táplálkozás,jó edzésterv,kitartás,felkészülés stb.-

7.nem kell h mkinek tetszen nem azért csináljuk h nektek megfeleljünk!

Hát, azt éppenséggel észrevettük....
-na,még jó!!-

8.engem speciel a vézna pasik taszítanak.

Fű...nem tom eldönteni, kinek van nagyobb szerencséje azzal, h ez így van.
-kit érdekel?:)-

9.halvány lila gőzőtök sincs mennyi munka van abban h egy versenyre felkészüljön valaki.

Viszont azt már megtudhattuk, h 13-15%-a szteroid...-szted!!! lol!!!-

10.nem ártana megkülönböztetni a férfi,női testépítést, a nők között a fitness forma és társai kategóriát.

Nekem mind1, milyen kategóriába tartozik, ha a 15 éves testépítői pályafutása alatt feléli az egészségét, a testét, azért, h úgy nézzen ki, mint az ,,élő szövet a fém vázon" csak szánni tudom.
-úgy mint én téged:)-

11.a hsz-ből leszűrve oltári sötétség van egyesek fejében(egy kivétellel)

Végre. A jó öreg CC-hangulat.
-bizony:D-

12.melyik degenerált mondta h el vagyunk határolva és h nincsenek barátaink?
családunk van,sokaknak gyereke,rengeteg barátja.csak mert kitűz valaki egy célt és keményen megdolgozik érte nem jelenti azt,h magányos, h nem jár el hetente szórakozni barátokkal.

Mit degeneráltozol? Menny oda, oszt izmozd le.
-te meg tanulj meg írni!-

14.van hülye testépítő is akiben semmi tisztelet nincs,lenéz másokat stb.

MI speciel róluk beszélünk. Nem értem mé kell ennyire magadra venned...
-húúú...lol!!!-

15.valóban jobb pudingtestűnek lenni....csak tudnám akkor mi a francért kapok innen is annyi emailt h segítsek egyeseknek formába jönni.

Mert ők csak formába szeretnének jönni. De a szívük mélyén ők sem szeretnének úgy kinézni, mint egy Terminátor, aki tévedésből Bíró Ica bőrét húzta magára.
-úgy nem is fognak.haha-

16.elítélni könnyű másokat másrészt mindig is az aki lát egy olyan testépítőt aki jó formában van persze rámondja h hülye kokszos mert itt szemmel látható az eredmény,

Én csak sajnálni tudom az ilyeneket. Pont azért, mert szemmel látható az eredmény.
Öcsém is túlzásba vitte egy időben. Most 90 kiló, de régen nem tudott felvenni egy normális nadrágot, mert a combjai szétnyomták a golyóit, és még a hátát sem tudja megvakarni a saját bicepsze miatt...
-én meg téged szánlak!-

persze nem esik szó az olimpikonokról akik fullon vannak,vagy azokról a szerekről amik alősegítik a koncentrációt,hadd ne mondjam kik használják.

Jó. Akkor végezzünk ki minden olimpikont meg egyetemistát, hogy a Gálvölgyiék kevésbé érezzék sértve magukat, mikor gyúrnak vazze!
(Egyébként meg rangosabb sportesemények idején tele van velük a média, hogy éppen kit mivel vádoltak meg...)
-Ő bajuk.-

17.inkább vagyok izmos,nyerem a versenyeket minthogy poshadjak egy irodában,én ezt választottam és nekem tökéletesen megfelel plusz még jól meg is fizetik a rajongókról,magazinszereplésekről stb. nem is beszélve.

Tudod, sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy mást válasszanak az iroda helyett, szal őket csak ne baszogasd. Ti csak a népesség egy részét szórakoztató ,,izomcirkusz" bakái vagytok, de azok közül sokan, akik napi 8-10 órát lehúznak egy irodában, azért teszik, hogy legalább minimális szinten bírjon működni ez az ország és azért, mert számukra nem volt más lehetőség az életben. Nem kell itt fölényeskedni csak azért, mert neked volt lehetőséged az ,,izmoskodást" választani...
-mki a saját sorsa kovácsa!-

18.másrészt nem csak ez létezik,mást is sportolunk."

De azé gondolom nem a FIDE versenyeire készültök a gyúrás mellett...
-nem, úszás, jet-ski, hegymászás, görkori, búvárkodás stb.
19:43
202
okt
04
Adriana válaszamissgg írására:
A cikk megérdemelte.....
19:44
203
okt
04
Snitzl válaszanormajane írására:
,,Kit érdekel, hogy mennyi munka van abban, ami nekem nem tetszik?"

A kitartást és az eltökéltséget a végeredménytől, végcéltól függetlenül (de a végeredmény, a végcél
20:40
214
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
De kemény vagy vazze! :D
20:42
215
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Én meg az alapból bunkókat mint te!
20:45
216
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
az fikáz másokat pláne a külsejét aki saját magát nem képes elfogadni habár ettől nem fog jobban kinézni:)
20:49
217
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
mekkora tudatlan barom vagy,térdemet csapkodva röhögök.:D
20:51
218
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
"mindenki azt csinál a testével amit akar."

Tévedés.

"élsport nem létezik szteroid nélkül."

Ez nagyon sajnálatos, ha valóban így van. De ez csak újabb megerősítés nekem, aki fantáziátlannak, irreálisnak és unalmasnak tartom az összes versenysportot.

"halvány lila gőzőtök sincs mennyi munka van abban h egy versenyre felkészüljön valaki."

A befektetett munka mennyisége önmagában nem teszi az eredményt jóvá. Elhiszem, hogy rengeteg munkába kerül az embernek így szétcseszni a saját testét.
20:52
219
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Fenét. Például a tehetségtelen emberek kitartása és szorgalma mindennek és mindenkinek csak árt. Miért tiszteljem?
20:53
220
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Neked szétcseszés,nekünk nem:)
20:53
221
Oct
04
Lunabunny válasza írására:
Na! Azért ez így erős!
20:55
222
Oct
04
MissPista válasza írására:
Tudod min röhögök a legjobban?
Mikor egy ilyen csoda agyas emberke odajön hozzám a teremben és kérdezi mit csináljon hogy "jó formában" legyen, de ő nem akar úgy kinézni mint én.
Na ez kianyám téged nem fenyeget.
Bele sem gondolnak ez mennyi munka. Soha sem lesz sem kocka hasuk sem rettentő izmuk(nem is akarnak) de ettől félniük sem kell mert nincsen meg hozzá semmi bennük.
Megettem egy kiló halat ma is. Az édesburgonyából meg a juharszirupból emlékszem az édes ízre és nekem ez jobb mint versenyt inni a pasimmal egy romkocsmában.
Én veled vagyok meg a többi olyan rosszéletűvel aki időt szakít a testére és rendben tartja azt. Csók.
20:55
223
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
amiket ő írt az nem ugye? ja,ok:D
20:57
224
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Há' mondjuk nem tudok mást írni,mert nem érint a téma.Se pasi nem vagyok,se izmos vazze.:D
21:00
225
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Mármint túl izmos.Na ezt akartam írni.:$
21:00
226
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Mert hormonokkal tömi magát. Kis fütyijük is nő nekik. Komolyan.
21:01
227
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
meg amikor azt mondja: "szeretnék úgy kinézni mint te"
többszöri elmagyarázás után sem érti h nincs 2 egyforma test és ha még mindig ezt szajkozza azt szoktam mondani,szüless újra talán lesz belőled valami. garancia nincs! csók!
21:01
228
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
"Amit manapság élsport címén folytatnak, meg mutogatnak a tv-ben, az nem más, mint a szponzorok pénzéért folytatott biokémiai hadviselés."

Ez bizony így van.
21:02
229
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Te most akkor férfi vagy, vagy nő? Esetleg magad sem tudod?
21:03
230
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
lol,ezt is leírtam egyszer csak nem emlékszel,másrészt nem mindegy mit szedsz,mekkora mennyiségben,mennyi ideig,stb.Nem mkinek lesz nagyobb csiklója.
21:04
231
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Mintha csak egy drogos mondaná.
21:05
232
Oct
04
Emu válaszaAdriana írására:
Mark Dacascos volt az Isten az egben nalam 14 eves korom korulXD Azota rajottem, hogy tul alacsony nekem;-) de harcmuveszkent azota is ETALON, tobb stilusban is. Minden tiszteletem az ove a temaban.
21:06
233
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
De ennek a csajnak nagyobb, az biztos.
21:06
234
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Viszont ugyanazt a sorozatot szeretitek,legalábbis az adatlap alapján.
21:06
235
Oct
04
MissPista válasza írására:
Pista lettem volna mert apám fiút akart de lány lettem.
Illetve már nő vagyok, mert már elmúltam 25is.
21:06
236
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
Én Steven Seagallal vagyok így. (Kivéve az alacsonyságos részt.)
21:06
237
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
És gyúrsz?
21:07
238
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nem csodálom h ezt gyakran hallod:)
21:07
239
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nem csodálom h ezt gyakran hallod:)
21:07
240
Oct
04
ismeretlen válaszaEmu írására:
Dacascosnak gagyi filmjei vannak, és a jó szerepében nem hiteles. Az Amerikai szamuráj negatív szerepe viszont jól állt neki.
21:08
241
Oct
04
MissPista válasza írására:
Edzek igen. Az hívja gyúrásnak aki nem csinálja.
De ez nem baj mielőtt megtalálsz ezzel is...
21:08
242
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
melyiknek?
21:09
243
Oct
04
A.F.rétisas válasza írására:
..fantáziátlannak, irreálisnak és unalmasnak tartom az összes versenysportot.

Mondod úgy, hogy kipróbáltad bármelyiket is...
21:13
244
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Azért azon most kurvára röhögök, hogy ezt pont te írtad le :)))

A gyurmagyurikon pedig szintén röhögök, amikor úgy jár, hogy nem tudja normálisan leereszteni maga mellé a kezét, mert a vegyszerrel telepumpált hátizmai nem engedik :) Kivételesen ennek a cikknek van valóságalapja, nem baromság, mint a többi 90% kb. :) Sokan kompenzálnak valamit azzal, hogy szétgyúrják magukat, és ettől érzik magukat különbnek másoknál. Én egyébként azt gondolom, hogy teljesen alap dolog, hogy az ember ad magára, sportol és rendben tartja a fizikumát, mert az nagyon igaz, hogy ép testben ép lélek. Viszont akikről a cikk alatt szó van, azok nem ezt csinálják, hanem kényszeresen kergetnek valamit, aminek aztán az a vége, hogy teljesen széthullanak.

A versenysporttal kapcsolatban tett megjegyzésed nettó hülyeség. Bár kétségtelen, hogy kézenfekvő álláspont részedről :P
21:18
245
Oct
04
nemmondommeg válaszaA.F.rétisas írására:
Ezzel is úgy van, mint Olaszországgal vagy az autózással :P
21:18
246
Oct
04
ismeretlen válaszahanyag írására:
Én nem tom. De hallottam ilyen rémtörténeteket... Hogy igazak- vagy sem, nem is akarom megtudni...
21:35
247
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
"Sokan kompenzálnak valamit azzal, hogy szétgyúrják magukat, és ettől érzik magukat különbnek másoknál." Ez így van,csak épp nem fog műkődni náluk, mert erre nem ez a megoldás,a problémát máshogy kell megoldani de sokan nem akarják megérteni.
21:36
248
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Akkor talán a követelményeket kéne az emberhez igazítani, nem? Nehogy már az ember idomuljon mindenféle mesterséges dolgokkal az adott sport elvárásaihoz.
Mindenesetre örvendetes, hogy a kajakos lányok nem bajuszosak. Hurrá, ezek szerint a szteroidok rengeteget finomodtak az elmúlt pár évtizedben:-)
21:37
249
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,éldául a tehetségtelen emberek kitartása és szorgalma mindennek és mindenkinek csak árt."

Ez számomra beletartozik a zárójeles részbe.
21:39
250
Oct
04
ismeretlen válaszajaneavril írására:
de mennyire:D
21:39
251
Oct
04
janeavril válasza írására:
Nagy-nagy igazság.

(Amúgy ez az ostobázás divat lett itt? Már MissPista is kezdi, ráadásul egy ilyen témában. Aristeus, meg kell hogy mondjam, ezt a lavinát te indítottad el. Ejnye.)
21:40
252
Oct
04
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Először is nem sportolóként, hanem közönségként tartom unalmasnak, legyen az bokszmeccs, formaegy, foci, atlétika, tenisz, bármi. Nem köt le. Mint ahogy a zenei versenyek sem. Nincs értelmük.

Kamaszként először kendóztam. Mindenáron versenyre akartak küldeni, mindenkit a versenysport szabályai szerint oktattak, a személyes (és különösen a szellemi) fejlődés háttérbe szorult. Pont ezért kerestem magamnak később más harcművészeti ágat, olyat, ahol nincs versenyzés.
21:41
253
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Namost ha az avatarod a te lábadat ábrázolja, akkor sajnálattal közlöm, hogy a zárójeles rész rád is vonatkozik :P
21:41
254
Oct
04
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Hagyd csak. Úgy látszik mindenáron szeretne nálam is nagyobb hülyének tűnni. De hát ugye, ,,mindenki azt csinál magával, amit akar":)
21:41
255
Oct
04
ismeretlen válaszajaneavril írására:
Én soha nem nyilvánultam meg ilyen bunkó módon.
21:42
256
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Hm. Az őstermelő dolgozik keményen.
21:42
257
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
És mi a célod vele?
21:44
258
Oct
04
MissPista válaszajaneavril írására:
diétázom. 0chn vagyok, nincsen agyam előbb ugrok mindenre bocsánat na.
21:45
259
Oct
04
janeavril válasza írására:
Hát tudom, de az ostobázást akkor is te indítottad útnak, világosan megfigyelhető az útja a cotcoton :-)
Látod mi lett a vége? Mindenki használja, és már akkor is lehet ostoba az ember, ha nincs teljesen képben a szteroidokat illetően...
Hát kellett ez nekünk, mondd?
:-)
21:46
260
Oct
04
MissPista válasza írására:
Neked az teljesen mindegy, ha már edzek csak idióta lehetek. Befejeztem mára aaszem holnap korán van a hátedzés.
21:46
261
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
nem olvastam vissza,azaz? mi vonatkozik rám? másrészt igen az én lábaim.
21:47
262
Oct
04
bubzi válasza írására:
ahhahahahah, nem-e?
21:48
263
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
nálad nagyobb hülye? van olyan?
21:48
264
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Hagyd el, nem érdekes :)
21:48
265
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
ha belefogtál akkor illik befejezni.
21:50
266
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Én befejeztem, csak te nem értetted, pedig nem bonyolult :) De várjál, segítek: amit a 247-ben idéztél tőlem, na az a rész. Amúgy én meg elbasztam, mert most látom, hogy idézőjel helyett zárójelet írtam, ami megtévesztő lehetett :) Úgyhogy az én hibám is, bocs :)
21:52
267
Oct
04
janeavril válasza írására:
Nálatok így is elég az egy főre jutó testépítők száma otthon:-)
21:53
268
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
Egy amerikaival beszélsz. Ne zavard össze még jobban.
21:56
269
Oct
04
ismeretlen válaszabubzi írására:
Nem. Trágárkodni eleve nem szoktam.
21:57
270
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
akkor idézőjelnek írd ne zárójelnek.
Nem kompenzálok semmit,mindig is sportoltam,ilyen vagyok, azért mert teszik h izmos vagyok nem jelenti azt h kompenzálok,mindegy megérteni úgyse fogod:)
21:57
271
Oct
04
ismeretlen válaszajaneavril írására:
szerencsére:)
21:59
272
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
"ha már edzek csak idióta lehetek"

Ilyet sosem mondtam. Tényleg kíváncsi vagyok, miért edzel.

(Emu és a régen látott Lunatic is járnak különféle edzésekre, lány létükre, és velük sincs semmi bajom, sőt.)
21:59
273
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,-véleményed hidegen hagy!!-"

Akkor minek reagálsz rá?

,,-Úgy értem h más sportolók sokkal előrébb vannak,tanulj meg olvasni!!-"

Tökmind1. Az, hogy egyáltalán rajta vannak, már szégyen.

,,-járj utána mert bizony nincs élsport koksz nélkül ha nem érted az okát te bajod!-"

Te nem érted, Muszklinilla. Az élsportban, bármilyen sportban emberek vetélkednek, küzdenek emberekkel, nem vegyészek, meg gyógyszerészek.
AZ ÉLSPORT TISZTA! Nincs benne koksz...
Ami ma élsport címén folyik, köze sincs ahhoz, amit sportnak nevezünk. Csak egy sportot mímelő cirkusz, egy szórakoztatóipari mellékág, és vegyészeti ,,Ki mit tud?"...

,,-én meg ehhez gratulálok!!-"

Majd átadom nekik.

,,-nem!! 13-15% a koksz a többi a helyes táplálkozás,jó edzésterv,kitartás,felkészülés stb.-"

És azt a 13-15% kokszot nem lehetne a fentebb felsoroltak (helyes táplálkozás,jó edzésterv,kitartás,felkészülés) segítségével elhagyni a rendszerből?

,,Viszont azt már megtudhattuk, h 13-15%-a szteroid...-szted!!! lol!!!-"

Nem te mondtad most is: ,,-nem!! 13-15% a koksz a többi a helyes táplálkozás,jó edzésterv,kitartás,felkészülés stb.-"

Vagy az már nem a kemény munka része?

,,-úgy mint én téged:)-"

Két szánni való alak szánja egymást...hüpp-hüpp...ez olyan megindító...

,,-te meg tanulj meg írni!-"

Nem KEOP-pályázatot írok, ide elég ez is.

,,-úgy nem is fognak.haha-"

Igazad van. Ha túlzásba viszik, még sokkal szarabbul is nézhetnek ki...

,,-én meg téged szánlak!-"

Hajrá! Hajrá! (De az legalább megy a 15% koksz nélkül, ugye?)

,,-mki a saját sorsa kovácsa!-"

Ez így van. De az egész életedre szóló üllőt és a kalapácsot az Élettől kapod.

,,-nem, úszás, jet-ski, hegymászás, görkori, búvárkodás stb."

Ki hitte volna:D A hegymászást mondjuk én is szeretem:)
21:59
274
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
:D
21:59
275
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nem azért, de saját magad írtad le magadról valahol, hogy az edzésbe menekültél azért, mert rossz volt az életed.
21:59
276
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Van egy haverom, egy ideig volt egy amcsi barátnője, aztán annak meg idejöttek a szintén los angelesi barátnői látogatóba, mert a csaj itt élt egy darabig. Hallgatta a magyar nyelvet, és ilyet szólt: "you must be so smart to learn this language!" :))) Köpni nyelni nem tudtunk, baszki :)

Egyébként Williams szerintem magyar, csak kiköltözött és felvette a férje nevét. De lehet, hogy ez már neked magas :))
21:59
277
Oct
04
nemmondommeg válasza írására:
Nem kell, hogy nekem (vagy bárkinek itt) meg akarj felelni, szard le, de az meg legyen az én dolgom, hogy elhiszem-e, amit te írsz, jó? :)
22:01
278
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Sajnálom, foglalkozási ártalom.
22:01
279
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Vagy az, aki önmagával meg van elégedve, de képtelen mindenféle érzelmek, gondolatok nélkül nézni, hogy egyesek miket képesek magukkal művelni ,,életcél" meg ,,hivatás", esetleg ,,hobbi" címszó alatt...
22:03
280
Oct
04
MissPista válasza írására:
Szeretek feszes lenni. Most pedig azért adok bele sokkal többet mint szoktam mert idegbecsípődés miatt nem edzhettem egy évig és nem jönnek rám a ruháim, nem érzem jól magam így ezért diétázom, tisztán eszem és edzek heti 4szer csak.

Jó éjszakát mindenkinek!
22:03
281
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Háháháháháá:D:D:D

Még meg tudod érinteni a térded?!:D:D:D:D
22:04
282
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ámen:) én is szeretlek:)
bármilyen élsportban egy idő után az ember eléri azt ami emberileg lehetséges.
gondolod a rántotthústól dőlnek meg sorra a rekordok?
22:04
283
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Erőt, egészséget!

És szép álmokat.
22:05
284
Oct
04
bubzi válasza írására:
nem is mondtam, hogy trágár, csak szimplán ordenáré. az voltál már párszor, bunkó meg pláne, de nem baj, csak felröhögtem ezen.
22:06
285
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
kb. egy éve írtam h elegem lett a pánikrohamokból,meg a gyógyszerekből és mivel mindig is izmos akartam lenni elkezdtem a testépítést.
22:07
286
Oct
04
janeavril írta:
Most, hogy így gondolkodtam erről, rájöttem valamire.
A "gyúrósoknak" (nem a cikkben szereplő testképzavaros szekrényeknek), beszarás jó érzés lehet, hogy uralják a testüket. Mondjuk elgondolkozom, hogy lesz 6 kocka a hasamon, és lőn! (a gondolat és a megvalósulás között persze sok-sok verejték)
A szteroid viszont pont ezt az érzést veszi el, nem? Ki tudja, hogy mit csinál az az emberben.
22:08
287
Oct
04
Emu válaszaMissPista írására:
Gaz, hogy ennyire nem ertik meg egymast az emberek, pedig egyikunk se akar rosszat...
A hal jo, en szinsonkat, tojast meg persze turmixot nyomtam ma, es joban vagyok a tukorrelXD
22:09
288
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
Ami együtt jár azzal h megkaptam az amerikai állampolgárságot.
22:09
289
Oct
04
MissPista válaszajaneavril írására:
Az utolsó mondatodban el lehet esni akkora baromság.
22:09
290
Oct
04
janeavril válasza írására:
Ne dőljenek meg a rekordok.
22:12
291
Oct
04
MissPista válaszaEmu írására:
én már régen nem eszem meg a tojást:D egy életre megettem már:D
valóban nehéz úgy megértetnem magam h akinek próbálok itt írni az el sem tudja képzelni milyen nehéz mentálisan levezényelni egy 12hetes diétát...
22:12
292
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Nálam a hajlékonyság alap mint az is h spárgában nézzek meg egy filmet ha ahhoz van kedvem.
22:13
293
Oct
04
Emu válaszaMissPista írására:
Szivesen latnek fotot az eredmenyrol:-)
22:13
294
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
,,bármilyen élsportban egy idő után az ember eléri azt ami emberileg lehetséges."

És miért nem lehet büszkének lenni az emberileg elért maximumokra? Miért kell vegyszerezett mutánsokat, kokszos szuperember-utánzatokat bevetni azért, hogy ezek a rekordok megdőljenek?

Hogy legyen valami amiért az emberek beülnek olimpiát nézni? Hogy meglegyen a nézettség? Ehhez kell a vegyszerezett rekorddöntögetés?

Ez eleve tiszteletlenség a múlt nagy sportolói iránt. Azzal, hogy mindenféle kis kokszos mitugrászok döntögetik meg a régi nagyok rekordjait, egyben meg is gyalázzák azokat, meg a sportágat is.

Mondhatsz, amit akarsz, de onnantól, hogy az első sportoló, bizottsági tag, kijelentette, hogy ,,nincs élsport koksz nélkül", azzal likvidálták is az élsportot, mint eseményt.

Lehet, hogy nektek, meg a sok mai sportolónak jobb érzés, hogy azt mondogatják, ,,nincs élsport koksz nélkül", de ez csak ocsmány önáltatás.

Az igazság az, hogy az élsportok művelői, a bizottságaik, meg az egész ahogy van, eladták magukat a szórakoztatóiparnak, mikor a nagyobb, látványosabb eredményekért, az emberfeletti teljesítményekért (és ezek folyamányaként a szponzorok támogatásáért) mindenféle vegyszerekhez nyúltak...

Az élsport többé NEM LÉTEZIK.
22:13
295
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Egészségedre.
22:16
296
Oct
04
ismeretlen válaszajaneavril írására:
Pedig meg fognak.Ebbe nincs beleszólásunk.
22:16
297
Oct
04
Emu válasza írására:
Sztem o testkep- kompenzaciora gondolt, marmint hogy neki nem az a celja.
22:16
298
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Hát, szerintem nem. lehet, hogy eléggé bután fogalmaztam meg. De a szteroidoknak vannak nem kívánt mellékhatásai, nem? Kedves hozzáértők.
Az NDK-s úszólányok óta sokat fejlődött a dolog, de nem hiszem, hogy hibátlan lenne.
(Egyébként meg tényleg dühítő, hogy az embert vagy a hozzászólását egyszerűen leostobázzák, vagy lebarmozzák, és ezt nem lehet a diéta kontójára írni. Basszus ember, én legalább gondolkodtam a dolgon, némileg megváltoztattam a véleményem, annyit azért csak megérdemelek, hogy ne köss belém. Vagy ha igen, akkor légy oly szíves építő célzattal tedd, ergo magyarázd meg, hogy mit gondolok rosszul. Ez legalább vezetne valahova.)
22:17
299
Oct
04
MissPista válaszaEmu írására:
azon gondolkoztam h arra sem emlékszem most hogy mi itt az email címem:D ha írna rá valamelyikőtök reagálni sem tudnék mert szita vagyok:)
leírom hát. 60kiló alatt vagyok már ami kevéske de mivel izom is megy le ha nem megy be fehérje így buvárruha érzésem van. majd jövő tavasszal leszek a "versenyformában"
te hol edzel??
22:17
300
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
mint írtam,ebbe nekünk nincs beleszólásunk.
22:18
301
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Köszi:)
22:19
302
Oct
04
MissPista válaszajaneavril írására:
de, pontosan arra lehet írni:D
a többibe bele sem kezdek. ott a google.
22:20
303
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Én alkatilag vékony vagyok. Sport terén ezért is választottam az íjászatot:) Ott is van egy rakás elszállt agyú ember, akik 120 meg 130 fontos íjakkal teszik magukat, meg izmoznak, de egyikük sem bírja 20 méterről eltalálni azt az ásványvizes üveget, amit én a 45 fontos íjammal telibe kapok. Az íjászat filozófiai, spirituális részéről pedig fingjuk sincs...a mentális felkészülés náluk kimerül a verseny előtti rasszista ömlengésben...
22:21
304
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Ne is fáradj. A google úgyis oly megbízható. (de arra azért volt energiád, hogy méltasd a hozzászólásomat...)
22:22
305
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
De van. Csak ahhoz túl gyengék és széttagoltak vagytok.
22:23
306
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
milyen magas vagy?
22:23
307
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
nem egészen és úgy értettem h a kedvünkért egy sportoló,rövid vagy hosszútávfutó stb. nem fog a két szép szememért lemondani a kokszról.
22:26
308
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
Amerikai állampolgár, nem győzi hangoztatni. És akként is viselkedik, gondolkodik.
22:27
309
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
És egyébként jó csaj vagy?
22:27
310
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
jajj bocs h reagáltam egy hsz-re. nem tetszik,ne olvasd.
22:28
311
Oct
04
ismeretlen válaszabubzi írására:
Megalapozatlan dolgokat állítasz.
22:28
312
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Olvasgattam a google-t, ahogy tanácsoltad. Sorolom a mellékhatásokat (töredéke a valódi listának):
-Szőrösödés
-Impotencia
- Hormonális szabályozás felborulása
-Nőiesedés (bezony, ez is megtörténhet)
És egy csomó fincsi, válogatott dolog.
22:28
313
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
A másik, h én itt nem ellenetek kívánok szónokolni, de egyszerűen elfog a keserűség, mikor arra a sok szerencsétlenre nézek, akikről a cikk is szólna.

Tesóm több haverja is lassan rendszeres látogatója a reumatológiai szakrendelésnek, mert ,,túlizmolják", meg túledzik magukat. A csontjaik, a porcaik egyszerűen nem bírják el a relatíve gyorsan megnövekedett izomtömegüket. Az edzőjük meg, aki fénykorában mindenféle érmeket, meg versenyeket nyert, most úgy néz ki mint aki egy homokkal megtöltött, a szükségesnél 2-3 mérettel nagyobb latex búvárruhát hordana, vagy mintha megátkozták volna Nurgle rothadásával...
22:29
314
Oct
04
MissPista válasza írására:
168cm.
22:29
315
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Látod, megint elvesztette a fonalat, akkora amerikai, mint a ház. :-)

Te meg olvass már előzményt is.
22:29
316
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Ne is azért mondjon le. Hanem mert tisztességes sportoló, akinek van annyi esze, hogy tudja, nem ő döntötte meg a rekordot, hanem a benne dolgozó anyag...
22:30
317
Oct
04
bubzi válasza írására:
ne akard, hogy megalapozzam :D, tudod, itt nem lehet hozzászólást törölni, ha meggondolod magad, ez nem a fácse ;).
22:30
318
Oct
04
MissPista válasza írására:
Nem tudom h neked mi a jó de úgy sejtem neked nem vagyok jó:D
Magamnak jó. A környezetemnek "iszonyat" jó.
22:30
319
Oct
04
MissPista válaszajaneavril írására:
Elrettentés is kell. De ezek végletek. nem igazán érdekel mire is jutsz ezügyben:)
22:31
320
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
örömmel tölt el h ez még mindig szúrja a szemed. másrészt nem tudtam mindent visszaolvasni,bocs.
22:34
321
Oct
04
MissPista válasza írására:
Nem azokat látod akikről a cikk szól, abból sokkal kevesebb van mint hiszitek itt.
Nekem gyerekkorom óta rossz a hátam mert hamar nőttem, nem az edzés ette meg, de erre is vannak megfelelő tápkiegek és olajok amik vigyáznak az ízületekre:)
22:34
322
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
,,Nem azokat látod akikről a cikk szól, abból sokkal kevesebb van mint hiszitek itt."

A fájdalmas igazság az, hogy a hozzád hasonlóból van kevesebb, mint azt hisszük...
22:40
323
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
na,most írtál egy példát,na bravó!
Sokan 50-60 évesen is edzenek és érdekes de jó erőben vannak,másrészt nem kötelező túlzásba vinni van akinek elég az az izomtömeg amit elért.
22:41
324
Oct
04
MissPista válasza írására:
Aki nem figyel magára és tönkrecseszi magát, vagy nem hallgat az okosabbra arra én is csak azt tudom mondani h hátezhülye. De tény h én szeretem nem észrevenni sem az efajta teremjárót.
22:43
325
Oct
04
ismeretlen válaszabubzi írására:
Sosem töröltem saját hozzászólásomat, legfeljebb akkor, ha utólag elgépelést fedezek fel benne. Akkor kitörlöm és visszamásolom kijavítva.

Visszakeresheted és idézheted, hol voltam komolyan ordenáré, de nemigen fogsz ilyet találni.
22:43
326
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Rosszul sejted, semmi bajom az izmos nőkkel, csak a túlzásokat nem szeretem.
22:44
327
Oct
04
ismeretlen írta:
ja. a vádlimat nevetségesen cingárnak tartom, gyakorlatilag ki sem lép a második dimenzióból. :S
22:46
328
Oct
04
MissPista válasza írására:
Nekem Williams pl nem túl izmos hanem meglehetősen izmos:)
De bennem nincsen per pillanat sem annyi kitartás sem annyi akarat mint benne hogy kipróbáljam milyen addig eljutni:)
Neki óriás grat ezért!
22:46
329
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Miért, te kevésbé vagy izmos?
22:48
330
Oct
04
MissPista válasza írására:
sokkal:)
És fedettebb is vagyok mint ő bármikor:)
22:49
331
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az mit jelent, hogy fedett?
22:50
332
Oct
04
MissPista írta:
Zsíros. Zsírral fedett izom:)
22:50
333
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Simaizomnak hívják :P
22:51
334
Oct
04
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
Szerintem csak vicceltek. Ezzel engem is folyton szívatnak kint, hogy "ezt a nyelvet hogy az istenbe tanultad meg és akkor az oroszt meg mérnem??" (bocs, nem tudom eredeti nyelven idézni :P)
22:53
335
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az jó. Zsír nélkül nem nő a nő.
22:54
336
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Aki még 50-60 évesen is jó erőben van, az azért nem a mai kokszer világban kezdte az ipart.

Továbbá, kíváncsi leszek rád akkor, ha majd te leszel 50-60 éves:)
22:57
337
Oct
04
ismeretlen írta:
Egyébként számomra az ilyen mennyiségű izom -nőn is, férfin is- visszataszító.
22:57
338
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Attól, h valamit nem veszel észre, az még létezik.
22:57
339
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
SZerintem simán, még akkor is itt fogjátok gyepálni egymást :D
22:58
340
Oct
04
janeavril válaszaMissPista írására:
Engem viszont érdekelt volna egy hozzáértő végletektől mentes, objektív véleménye.
Sebaj.
22:58
341
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
,,De bennem nincsen per pillanat sem annyi kitartás sem annyi akarat mint benne hogy kipróbáljam milyen addig eljutni:)"

Hál'Istennek!
23:00
342
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
Mondtam már, én nem verekszem. Íjász vagyok:)
23:00
343
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az a legjobb:)
23:01
344
Oct
04
MissPista válaszajaneavril írására:
Korántsem hal bele mindenki a szteroidhasználatba, nem is rokkan bele.Ezek gyógyszerek, amiket terápiás céllal fejlesztettek ki,ez a fő felhasználásuk.A libidó, bőrminőség, jelentkező mellékhatások pedig teljesen egyénfüggőek.Van akin hamar jelentkezik, van akin sohasem .Nyilván nem kell mindenkinek szteroidokat használni, de ez a sportok terén egyértelműen és száz százalékban jelen van, nemcsak élsportolói szinten.Válaszoltam.
23:07
345
Oct
04
MissPista válasza írására:
Az a legjobb ha rám jönnek a nadrágok:D
23:09
346
Oct
04
bubzi válasza írására:
ha bemásolom, akkor az a személyiségi jogaidat sérti :P
az ordenérára meg annyi példát tudnék hozni (másokkal együtt) hogy inkább nem töröm magam. meg egyébként sem érdekel túlzottan, gondold nyugodtan azt magadról, hogy egy úriember vagy és cizellált a stílusod.
23:21
347
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hát, ha ilyen rendes nadrágok akkor ja:D
23:21
348
Oct
04
ismeretlen válasza írására:
hát legyél:)
23:22
349
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Így van!
23:23
350
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Köszi de sztem benned is megvan a kitartás az idő választ ad erre is.
23:26
351
Oct
04
ismeretlen válaszaMissPista írására:
tessék,hogy legyen összehasonlítási alapod,164 cm vagyok és 65kg.

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/DSCF0991.jpg

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/DSCF1010.jpg

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/131.jpg
23:35
352
Oct
05
ismeretlen válaszabubzi írására:
Miért sértené? Hülyeségeket beszélsz.

Sosem mondtam, hogy úriember vagyok, de bunkó, trágár nem szoktam lenni.
00:03
353
Oct
05
Emu válaszaMissPista írására:
Vegzettsegem szerint fitnessedzo vagyok, de alapvetoen kuzdosportolok( jelenleg kickbox) a technikai edzeseim mellett esztetikai es kondicionalo celzattal jarok edzoterembe, es persze az eletmodom is ehhez igazodik.
00:28
354
Oct
05
Emu válaszajaneavril írására:
Ne aggodj, nem irtal butasagokat, csak nem vagy benne a temaban, de ez nem is baj:-) Ahogy Williams is irta, az ember eleri izomepitesi szempontbol egy ido utan a termeszetes maximumat (vagy kb. azt a szintet), ez utan csak plusz dolgokkal (koksz) fog tudni tovabb fejlodni. Vagy versenyzesi, vagy sajat igenyek miatt nyul az ember ehhez a pluszhoz. Ahogy szinten Williams irta, a gaz ott van, ha vki meg se probalja kihozni magabol a maximumot, hanem rogton a konnyebb utat valasztja, vagy ha szuksegtelenul akarja tovabb es tovabb fesziteni a hatarokat. Nem latok bele ezeknek az embereknek a fejebe; de azt elmondhatom, hogy igen, nagyon jo erzes uralni a testemet:-) Ez a lanyok oltozobeli irigy pillantasatol a busz utani etedmenyes sprintig sok mindent ad, de leginkabb a jo EGESZseg fontos, testi es lelki ertelemben.
00:48
355
Oct
05
Emu válasza írására:
Akkor szar az edzo.
00:52
356
Oct
05
Emu válasza írására:
Amazon:)
01:24
357
Oct
05
Emu válasza írására:
Birom a pasit, de itt tiszta elf-fule vanXD
01:31
358
Oct
05
Emu válasza írására:
Csiped ezt a fickot nagyon;)
01:42
359
Oct
05
Emu válasza írására:
http://www.google.com/imgres?imgurl=http://i84.photobucket.com/albums/k36/scalphunterfire/men/MarkDacascos22.jpg&imgrefurl=http://www.profilekiss.com/picture/code-33/mark%2Bdacascos.html&usg=__dfwQro87e_erltr2fg23_MCwjiQ=&h=555&w=281&sz=54&hl=en&start=24&sig2=TLZw0n2PBjaiKpV28ALGug&zoom=1&tbnid=80GeiUjgny67BM:&tbnh=161&tbnw=82&ei=q2aqTIuVMsLpOdfuhbgM&prev=/images%3Fq%3Dmark%2Bdacascos%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26biw%3D1440%26bih%3D664%26tbs%3Disch:10%2C228&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=446&oei=kmaqTK6ONIyLswaD7d3HAw&esq=2&page=2&ndsp=24&ved=1t:429,r:2,s:24&tx=41&ty=94&biw=1440&bih=664
01:45
360
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
:) az irígység az tényleg megvan.Pedig sokkal egyszerűbb lenne pl. tanácsot kérni(igaz ők vannak többen)
Sajnos sokan vannak akik pár hónap után már nyúlnak a különböző szerekhez aminek 90%-a hamis és már kezdődnek is a bajok,jobb esetben csak nincs meg benne a feltűntetett hatóanyag,rosszabb esetben valami koszos kádban összekutyult olajos ki tudja mi, ami az ampullában van.
Több mint 1 évet gondolkodtam,mérlegeltem h elkezdjem-e, utánaolvastam,utánajártam és így döntöttem. Aki akarja az eredményt annak az eszközt is akarnia kell.Viszont csontritkulásom tuti nem lesz mert ezektől nagyon megerősődik:)
Mint minden élsportolónak nekem is van orvosom aki rendszeresen ellenőriz,ugyanúgy az olimpikonokat is csak ezt nem verik nagy dobra.
Még ezzel kapcsolatban eszembe jutott h nagy verseny van,ki tud olyan szteroidot ellőállítani amit nem lehet kimutatni,mikor a teszten kimutatják 1-2 év múlva,megint előállítanak egy olyat ami kimutathatatlan és így tovább.
Nálunk nincs doppingvizsgálat még a testépítő olimpián sem, sem az Arnold classicon.
Idén sajnos erről maradtam le mivel most Mo.-n vagyok de jővőre ott leszek:

http://mrolympia.com/2010/figure.html
01:55
361
Oct
05
Emu válasza írására:
Nem sok filmjet lattam, en a mozgasaert vagyok oda.
01:56
362
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
szuper a csaj!!!
01:57
363
Oct
05
Emu válasza írására:
Most lemaradsz, de legkozelebb mar jobb lehetsz.
Te igertel nekem versenyfotokat!:)p
01:59
364
Oct
05
Emu válasza írására:
Az a morcos arckifejezese a legjobb; nem csak beall a kamera ele, hanem van "szinpadi jelenlete" ! :)
02:01
365
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
Nem tagadom:) Kijött velünk a reptérre azt mondta legközelebb eljön Mo.-ra.
Most csak hatan jöttünk:) Itt legalább nem híres,lesz pár nyugodt hete.
Januárban jövünk megint.
02:03
366
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
Tudom,nem felejtettem el.
02:04
367
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
Neki ez áll jól meg a fotósok is ezt kérik tőle.
02:05
368
Oct
05
ismeretlen írta:
Korán kell kelnem bár nem vagyok álmos muszáj aludnom ugyhogy most elköszönök:)
02:07
369
Oct
05
Emu válasza írására:
Joejt!
02:08
370
Oct
05
Emu válasza írására:
:)
02:08
371
Oct
05
Adriana válaszaEmu írására:
:-) Én még 20 évesen is ráolvadtam a kanapéra a "Könnyező harcos" közben. :-))))
De egyébként valóban elismerésre méltó amit csinál. Van egy kedvenc mozdulatom tőle, még a Karatetigris 5. részéből. A film gyakorlatilag nézhetetlen, de amit művel a testével a srác, az valami bámulatos! És hát nem videoshop, mint manapság...
07:14
372
Oct
05
Adriana válasza írására:
Mániákusan ezt kérdezed a nőktől?
07:30
373
Oct
05
sugarwall válasza írására:
ez valami iszonyatosan aranyos volt :)
07:50
374
Oct
05
ismeretlen válaszanemmondommeg írására:
Hogyne:) Nem ismersz,szóval higyj amit akarsz:) ez fordítva is igaz:)
08:00
375
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Így van Joe Weider is 90 éves.
Nyugi,nem fogsz látni,itt biztos nem.
08:03
376
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Jó nagy bunkóság ilyet írni, tipikus!!
08:05
377
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
mai edzésprogram:)

http://www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ
08:13
378
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nagyon jó vagy:)
Láb irigy vagyok nagyon, mert fogyasztottam be teljesen az altestemet.. És a tieid nagyon nagyon rendben vannak:D
Ez a videó fájt nekem. főleg a háttal kapaszkodós húzódszkodás.
Én végig kísértem a Mr.O-t. JayCutler fantasztikus, mint mindig:)
A bikini vonaltól rosszul vagyok sajnos. Nekem az nem elég:D
A figure kategória az igazi:)
08:58
379
Oct
05
MissPista válaszaEmu írására:
Csak fanatikusan megy:)
09:03
380
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Köszönöm:)
Jók ezek a videók,van egy egész sorozat belőle:)
Cutler mindig hozza a formáját de nekem Phil jobban tetszett.Viszont Cutler haja,próbáltam nem azt nézni.lol!!!Dexter meg örök kedvencem:)
A bikini kategória egy vicc,sztem is a figure az igazi.
09:08
381
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Kai Greene meg befonja a szemöldökét h nem ő lett az első:) mindenesetre a haját be tudja:)
09:11
382
Oct
05
MissPista válasza írására:
Kai nem tudom mit cseszett el de azt nagyon. Pedig óriási őrület volt körülötte hogy ő most a kisujjából kirázza ezt, nem így lett:)
Jay jövőre is megteszi amit kell! Arra nagyon kíváncsi leszek:)
09:15
383
Oct
05
C.C.G. válaszaEmu írására:
"de alapvetoen kuzdosportolok( jelenleg kickbox)"

"nem hiszem el!" :-)
09:15
384
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Tudom... De úgy álltam hozzá, hogy ez természetes izom (ahogy Williams állítja) és nem szteroidos. Mert az csak egy sztereotípia. Próbáltam elfogadó és naiv lenni.
09:25
385
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
LIKE (nekem ehhez nem volt türelmem, időm, energiám)
09:29
386
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Viszont ez nem igaz. Nincs ilyen, hogy tisztelni kell. A sporteredményeket sem tisztelem, miért is kéne? Az én munkámat szerinted bárki ismeretlenül tiszteli? (vagy megint csak vicceltél???) :)
09:30
387
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Kicsit elszállt magától vagy elszámolta magát ( szálkásítás,töltés stb. )

még ezt akartam megmutatni de nemsokára törli a photobucket mint az én képemet is:)

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/7216_102195699795202_100000143163625_61465_2539367_n.jpg
09:31
388
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ez az a forma amivel tökéletesen megelégednék, igaz nekem nagyobb a hátam de az a fenék meg a láb <3
tökéletes.
Lementettem mindent:)
09:34
389
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
a feneke szuper!
a többi nem annyira tetszik.
09:36
390
Oct
05
MissPista válasza írására:
És meddig vagytok itt? Mit csináltok ebben az időben az edzésen kívül? Mesélj:)
09:41
391
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/Jenny/11.jpg

ez viszont nem lett rossz,imádtam ezt a fotózást csak szépen megfeledkeztem a combjaimról:)

van képed amit megnézhetek?:)
09:42
392
Oct
05
MissPista válasza írására:
Mégjó hogy megfeledkeztél róla egy óriáskígyó van a nyakadban:D
Nincsen képem mert allergiás vagyok a fotómasinára:)
Amint elégedett leszek a formámmal írok neked és küldök képet. Azon nyomban:)
09:47
393
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Még 5 hétig. Utána vissza New Yorkba,be kell fejezni az új lakás berendezését aztán haza Vegasba.
Én edzek meg még páran akik jöttek velünk,aztán itteni barátokkal megyünk mindenfelé,beülünk valahova beszélgetni,sokat vagyunk Pesten,vásárolunk.
Ami épp eszünkbe jut és aki pont ráér az jön velünk.
09:48
394
Oct
05
MissPista válasza írására:
Vegyültök:)
New Yorba költöztök?
Bocs h ennyit kérdezek de le vagyok maradva...
09:51
395
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
De volt ahol sikerült jól ráfeszítenem annak ellenére h a pitonnal nem egyszerű a fotózás és habár csak 40kg, tartani fárasztó egy idő után.
09:52
396
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
ja:)
Eredetileg ott laktunk(Manhattanben) mivel a férjem ott született.
A munkája olyan h felkérést bárhol kap én meg nagyon szeretem Vegast ezért ott is vettünk egy házat:
http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/vegaswilliams.jpg
09:59
397
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nájsz:) Igazán az!
10:03
398
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hol laksz?
10:03
399
Oct
05
Esténként milyen szkanderpartikat lehetne velük átélni)
10:04
400
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
elsőre beleszerettem,nagyon szeretek ott lakni.
10:04
401
Oct
05
Azt hittem valami kis 35 nm-es garzonban laktok albérletben.
10:07
402
Oct
05
MissPista írta:
Azt meghiszem, főleg mert egészen más a mentalitás és jobban megbecsülik a munkát is.
Én Pest belvárosában, itt lavírozok a depresszió meg az irigység tengerében, de van remény:)
10:07
403
Oct
05
ismeretlen válaszaaékcurgaoéeruékeeaíruarfbk.keAZb írására:
bocs h csalódást okoztam.
10:10
404
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
remény mindig van:)
10:11
405
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nagyon sokáig nem értettem azokat akik elmentek az országból, illetve nem volt semmilyen érzésem ezzel kapcsolatban. De egy éve kb már meg meg fordul a fejemben merre lehetne menni, meg mit lehetne csinálni. Meglássuk. Fiatal vagyok, még...
10:15
406
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ennyi idősen én is így voltam.
10:17
407
Oct
05
MissPista válasza írására:
:)
10:21
408
Oct
05
MissPista írta:
És mi volt az utolsó csepp? vagy te nem vártál a végsőkig? Hogy történt?
10:27
409
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Kimentünk barátokkal NY-ba pár hétre akkor ismertem meg a férjem,dióhéjban:
hazajöttünk de beszéltünk telefonon majdnem minden nap,meg napi 100 email kb.
Aztán megint kimentem pár hétre akkor már egyedül és utána még egyszer.
Aztán egyszer megjelent itt és megkérte a kezem,elintéztük a papírokat és NY-ban 2 éve összeházasodtunk.
10:34
410
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ez nagyon mesebeli:) És olyan romantikus:)
Szerencsés vagy.
10:36
411
Oct
05
Cipőképűek:D
10:37
412
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
ezt tényleg dióhéjban írtam:)

banda közben kieszi a frigót:) sztem ma is megyünk Pestre,vagy majd kitalálják mit szeretnének.
10:37
413
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
hát nem mindennapi:)
10:39
414
Oct
05
A cipők csúcsa nálam amiket Alexander McQueen utoljára alkotott. Épp tisztelgek:)
10:40
415
Oct
05
MissPista válasza írására:
Akkor szép napot nektek én megyek halat sütni meg hátazni, reggel tapostam egy órát az elég is volt ma. Szép napot!
10:41
416
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
:) nekem csak saját kép jutott:)
10:43
417
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
jó edzést!! szia!
10:43
418
Oct
05
MissPista válasza írására:
A te cipőd is elég szörnyű. Nem is tetszik:D
10:44
419
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
:D
10:45
420
Oct
05
A férfiak miért nem teszik ki a cipőjüket avatarnak? :D
10:54
421
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Milyen az a bikini kategória? Tudsz mutatni egy képet példának?
11:26
422
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Biztosan nem viccelt. Jó, azt nyilván nem mondhatja meg neked, hogy mit KELL tenned, gondolnod, vagy érezned. De az egy nagyon rossz kiindulópont, hogy azért nem tisztelem mások erőfeszítését, mert az enyémet sem tiszteli senki. Egy testépítőnél vagy egyéb sportolónál, még ha nem is tetszik a végeredmény, vagy nem köt le a sportág, az eredmények eléréséhez szükséges tulajdonságokra igenis fel lehet nézni: pl. kitartás, lelkierő, céltudatosság, határozottság, önbizalom, stb. Ezek nagyon fontos tulajdonságok az életben, függetlenül attól, hogy milyen téren kamatoztatja az ember.
11:31
423
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Hinnye! Az a popsi! Lenne egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de nem tudom itt feltehetem-e.
11:35
424
Oct
05
Mert azok nem ilyen szépek...
11:37
425
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Aha. Hát én nem tisztelek egy sportolót csupán azért mert nyer valamit, főleg a mai világban.(de ebbe most tényleg ne menjünk bele) A kitartás önmagában nekem nem erény, én teljesen más emberi értékeket tartok tiszteletreméltónak. A sport szép dolog, de nem szeretem az erőfitogtatást, és önmagában SZÁMOMRA (ezt hozzá kell tennem) ez nem eredmény és nem tiszteletreméltó dolog. Mindennap emberek milliói dolgoznak kitartóan, csak nincs belőle verseny, nem kapnak érmeket, nem lehet pontokban, gólokban, kilókban, centikben mérni. Néha azt gondolom, felborulnak az emberi értékrendek és előrébb helyezzük azt, aki megnyer egy futóversenyt, mint egy átlagos embert, aki végiggürizi az életét. És hozzáteszem, nem a sporttal van a bajom, mert jó dolog, csak azzal, hogy rögtön le kell hogy essen az állam, és tisztelnem kell valakit, csak mert nyert egy bajnokságot vagy mert fel tud emelni egy kétszázkilós súlyt.

Ha már tisztelek valakit feltétel nélkül általánosságban, akkor az nem egy testépítő lesz, hanem egy mentő, ápoló, orvos, tanár, tűzoltó, és sorolhatnám. Az ő munkájukhoz néha emberfeletti képességek, kitartás, energia és türelem kell, és előre viszik a világot.
11:44
426
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/NathaliaMelo.jpg

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/jamie_eason_04.jpg

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/399047857_1f932e3c14_z.jpg
12:02
427
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
sztem felteheted.
12:05
428
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
ki mondta h ők nincsnek tisztelve?? (már amelyik)
12:06
429
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
ki mondta h ők nincsnek tisztelve?? (már amelyik)
12:06
430
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Senki. Csak elmondtam, nekem mi az értékrendem, mi alapján tisztelek valakit vagy nem. És ha már személyes ismeretség nélkül, nagy általánosságban kell (idézőjelben) tisztelnem egy szakmát, embercsoportot valamit, akkor az nem a sportolók, hanem ők. Ennyit mondtam, se többet se kevesebbet.
De amúgy te is odaírod, hogy már amelyik. A kitartásukat miért nem tiszteled eredménytől függetlenül? Inkább ne válaszolj, csak költői volt.
12:13
431
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
De válaszolok mert látom nem érted.max ne olvasd el és probléma megoldva.
Azért írtam h némelyik és itt az orvosokra gondoltam,igen vannak jó orvosok sose vitattam csak nekem elsőre az jut eszembe mikor egyik este elvittem anyut az ügyeletre mert nagyon fájt a lába. A doki 1 méterről megmondta h vitaminhiánya van,na, kb. úgy volt anyumnak vitaminhiánya mint nekem.
Bevittem a kórházba,már ki se engedték mert kiderült h trombózisa lett.Felhívtam az ügyeletes orvost akinél előtte voltunk és megkapta tőlem a tiszteletet.
Meg az az orvos is aki a 21.műtét után kijelentette miután csak nem gyógyult anyu h bocsi de ezt meg azt elrontott mert rossz napja volt....soroljam?nem.
A testépítők közül is azokat tisztelem akiket személyesen ismerek és rászolgáltak a tiszteletemre, vagy az olyanok akik életük kockáztatásával mentenek embereket,de tisztelem a férjem,a munkáját és még sorolhatnám.
12:32
432
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Akkor most visszalyukadtunk 35. ös kommented 8-as pontjához:

Miért is kéne, hogy bárkit érdekeljen vagy bárki "tiszteljen" azért, hogy sok munkád van abban, hogy így nézel ki, mikor nem is ismerünk?

Illetve Snitzl-nek volt válasz, miszerint a kitartást minden esetben tisztelni kell.
12:37
433
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Köszi de épp elegen tisztelnek,ismernek,nekem jó érzés mikor egy közös kép után azt mondja valaki az én poszterem van neki otthon kirakva és én vagyok a példaképe.Nagyon jól esik a sok email,dícséret mert ezt soha nem gondoltam volna. Én voltam az akinek volt/van példaképe és ez fura volt az elején,h felismernek,h azt mondják motiválom őket.
Mki el tudja dönteni kit tisztel és miért.Innen nem kérek tiszteletet,nem hiányzik az életemből:)
12:48
434
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Akkor mindenki örül.
12:49
435
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Én biztosan:D
12:50
436
Oct
05
ismeretlen válaszasugarwall írására:
:) gondoltam hozzászólok a cikkhez is :D de amúgy pont most konstatáltam, hogy szoknyát csak lábszárvédővel tudok felvenni, mer' az még optikailag valamennyit tuningol a vádlimon. Pedig majd' egy éve balettozom, azóta elég sokat fejlődött a vádlim is, de...még mindig csak 2 dimenziós :P
13:04
437
Oct
05
ismeretlen válaszaEmu írására:
Ha nem sok filmjét láttad, akkor honnan van meg a mozgása?
13:24
438
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Ha neki ez áll jól, akkor képzelem, milyen randa, amikor mosolyog.
13:25
439
Oct
05
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Nem, a NŐKTŐL speciel nem szoktam ezt kérdezni. legfeljebb ismeretlen nickektől, viccből.
13:26
440
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
miattam...
13:35
441
Oct
05
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Crying Freeman, igazából kultikus japán rajzfilm volt, talán az elsők között, amelyek sok vérrel és szexszel keltettek hatást. És milyen érdekes, a főszereplőnőt, Freeman kedvesét Emu Hinónak hívják benne. :-)
13:36
442
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Ezt magyarul úgy mondják, hogy "felőlem".
13:37
443
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
úgy mondom ahogy akarom.
13:39
444
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Nem érted amit mondtam. Pont ezt magyarázom, hogy egy sportolóban nem azt kell tisztelni, hogy nyert egy érmet, hanem azokat a tulajdonságokat amik emögött vannak, ugyanúgy, mint egy mentőtisztnél, vagy könyvelőnél, vagy állattenyésztőnél, vagy most mondhatnék akármit.
13:40
445
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
És ez miért vicc? Mármint ők. Jamie Easont már egyszer linkelted pozitív kontextusban. Vagy milyen szempontból vicc?
13:44
446
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
tényleg csúnya mikor mosolyog:
http://www.youtube.com/watch?v=ZDXjXiTVw3Y&feature=related
13:47
447
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Hát igazából csak annyi, hogy szoktam tornázni, és azt vettem észre, hogy a csípőmről sokkal gyorsabban lement a zsírpárna mint máshonnan, így most nem olyan kerek mint volt, illetve nincs akkora különbség a derekam meg a csípőm között, és ez nem tetszik. Inkább a combomat meg a fenekemet akarnám feszesíteni. Szerinted elég ha egyszerűen kihagyom a csípőgyakorlatokat? Illetve ahogy a fenekemről is megy le a felesleg kétoldalt kicsit behorpad, mint általában az izmos embereknél, de ez törvényszerű? Vagy ki lehet ezt küszöbölni valahogy?
13:48
448
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
A kategóriára értettük.
13:49
449
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Nem, Nyugat - Magyarországon mondják úgy, hogy miattam. Ez afféle tájszólás.
13:49
450
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
De a cél, az eredmény, az érem, ami nekem nem tiszteletreméltó. Amiket felsoroltunk (szaknmák) ott van értelme a célnak, még akkor is ha nem csillog, vagy nem mérhető. Érted? Önmagában a kitartás meg számomra szintén nem tiszteletreméltó. Na akkor csak értjük egymást előbb utóbb.
13:52
451
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Merthogy ők nem elég izmosak?
13:54
452
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Oké értelek, de nem értek egyet. :)
13:55
453
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Az nem baj, ez így van jól. :)
13:55
454
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Tényleg az. Majomfeje van.
És miért kell minden testépítőnek négerré barnítani magát?
14:03
455
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Természetesen, jogod van helytelenül beszélni, és ezzel égetni magad.
14:03
456
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
A tájszóló amerikai a vegasi sokmilliós palotájával. Ez vicces.
14:04
457
Oct
05
MissPista válaszaLunabunny írására:
Nincsen benne annyi munka közelsem a modell kategóriábanban, mégis annyira díjazzák kb mint egy régisulis valódi testépítőt. Apró diéta szép mosoly kis torna meg puncsolás, ez nem sport ez szépségverseny. Nekem ezért nem jön be pl.
14:05
458
Oct
05
Lunabunny írta:
Azt hittem olyan kedélyesen fog folytatódni itt a társalgás, mint ahogy kezdődött. :( Olyan unalmas már, hogy szapuljátok egymást. Akinek nem inge, ne vegye magára!
14:06
459
Oct
05
Lunabunny válaszaMissPista írására:
Ja értem.
14:06
460
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Hát ha nem tetszik h ilyen akkor azokat a gyakorlatokat ne csináld.Viszont feszesíteni akarod a feneked és a combjaid ami érinti a csípőd is.Ha dolgozik a farizom akkor a csípő is.Gondolkoztam gyakorlatokon, még combnál ok de fenéknél bármit csinálsz a csípődet nem tudod kihagyni.
14:09
461
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Ehh, szar ügy. :( Akkor majd hullahoppozok, hogy karcsúbb legyen a derekam. :D
14:11
462
Oct
05
Lunabunny válaszaLunabunny írására:
Ja és köszi a választ!
14:11
463
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
A versenyzés saját határaid feszegetésének,túllépésének (ami nem utolsósorban fejlődést is jelent) a színtere. Hogy értelmetlen-e az szubjektív,valójában pedig semmi nem az amit az egyén örömmel csinál.
14:12
464
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Már erre is válaszoltam neked párszor.keresd vissza.
14:12
465
Oct
05
MissPista válasza írására:
Annyira azért nem randa az a nő és meglehetősen jó a teste is.
Azért barnítóznak mert úgy tónusosabb árnyaltabb és jobban mutatnak az izmok, mint ha matt maradna a bőrük. Bocs h én válaszolok de Williams lelépett csavarogni:)
14:13
466
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
használjuk azt is h "miattam" és azt is h "felőlem".
14:13
467
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Talán azért díjazzák jobban, mert a nőiesen izmos gazellák szebbek, mint a kigyúrt nőstény gorillák.
14:13
468
Oct
05
A.F.rétisas válaszanemmondommeg írására:
:D
14:14
469
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
nem csak már megírtam neki csak szita az agya!
14:14
470
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
A versenyzésnek egyesületi szabályai vannak, a saját korlátokat nem lehet ezen szabályok szerint átlépni. A versenyre való felkészülés és az önfejlesztés ma már két ellentétes dolog.
14:14
471
Oct
05
MissPista válasza írására:
Azt hittem leléptél már:)
Megvolt a hátazás, ahhoz képest hogy nagyon régen nem voltam teremben jó voltam. Erőm szinte semmi (a régihez képest) de jó volt.
14:14
472
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
A mattságot csak négerbarnán lehet kiküszöbölni? Nem hiszem.
14:15
473
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Nem csak Vegas:) NY és Monaco is:)
14:16
474
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Ezzel azt mondod,hogy a hivatásos sportoló munkája semmit nem ér. Sportoltál te valaha?
14:16
475
Oct
05
MissPista válasza írására:
Bizonyára...
De arra vannak a szépségversenyek. Nálunk most volt nemrég modell "válogató" nálunk nagy kereslet van rájuk:)
Én ennél többre vágyon "testileg":)
14:16
476
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
igen.
14:17
477
Oct
05
MissPista válasza írására:
Mi bajod a négerekkel? Szebben mutat a színpadon mint a fehér, ez van.
14:17
478
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Pontosan.
14:18
479
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Mondj példát melyik szabály az ami akadályozza a sportolót abban,hogy fejlődjön.
14:18
480
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
Ez is csak múló divat..
14:19
481
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
nincs mit!:)
14:19
482
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Egy fehér bőrű szőke nő esetében nem mutat szebben. Túlzás.
14:19
483
Oct
05
MissPista válaszaA.F.rétisas írására:
A modellek keresettsége? Nem hiszem hogy az lenne, ezt nagyon csípi a közönség és jó pénz van benne vagyis marad.
14:20
484
Oct
05
MissPista válasza írására:
Túlozni kell hiszen színpadon van:)
14:21
485
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
közel sem díjazzák jobban,még pénz se jár nekik,csak egy felesleges kategória.
14:21
486
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Az én életemben, az én értékrendem szerint. Lehet? Megengeditek?
Igen, sportoltam, amatőr szinten. És voltak bajnokságok, ahol nyertünk, vesztettünk, szerettem, mert öröm volt. Nem teljesítmény, hanem öröm. Volt mögötte munka, de senkitől nem vártam el, hogy emiatt tiszteljen.

A mai élsport (mint ahogyan írták), hogy szétnyomjuk magunkat szteroiddal, amit vagy kimutat a pisi vagy nem, az nem öröm, hanem görcsös akarás és megfelelni vágyás.

Régen az olimpiákon olyanok indultak, akik igazából amatőrök voltak, csak mellékállásban sportoltak. Azt sokkal többre tartom, abban még lehetett élvezetet találni.

És nem érzem át a sportteljesítményeket és emiatt lehet engem utálni.
14:21
487
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Vegyük mondjuk a judo és a ju jutsu példáját. Utóbbi a tradicionális japán önvédelmi módszer, aki ezt tanulja, az elindul egy úton, ahol teste és szelleme együtt fejlődik, végül legyőzi saját korlátait, közben mellékesen megtanulja megvédeni magát.

Aki viszont a megreformált, sporttá kinevezett judót tanulja, az az alapok után elfelejthet mindenféle szellemi tanítást és minden egyebet is, ami róla, az egyénről szól, mert ezekre nem lesz idő - meg kell tanulniuk versenyszabályok szerint küzdeni, egyre több versenyt nyerni, hogy dicsőséget hozzanak az egyesületnek. Innentől az egésaz élet arról szól, hogy ki a legjobb, és mikor van lehetőség visszavágóra. Zsákutca. A fejlődés más dolog, ott az ember egyedül jár egy úton.
14:24
488
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2007/09/brad-pitt-beach.jpg

Igazad van. Nézzünk pasikat! :)
14:24
489
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
a versenyszabályzat ezt követeli meg. A barna sokkal jobban láttatja az izmokat,mélységet,tónúst ad, plusz ehhez jön még a színpadi világítás.
14:25
490
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hülyeség. Színpadhoz képest is túlzás. ismered azt a magyar szót, ha valami MŰ, MŰVI, MESTERKÉLT? No, hát ti azok vagytok. Mind.
14:25
491
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Amúgy nyugat-magyarországi vagy?
14:25
492
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
A piros még jobban láttatná. Miért nem festitek magatokat pirosra?
14:26
493
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
Dehogy :) a barna szín jobban mutat divatja :D
14:27
494
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
ami már 45-50 éve van:) sebaj:)
14:27
495
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Kinek lesz jobb attól - őrajta kívül -, ha megnyeri az aranyérmet?
14:27
496
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Nem látom,hogy hol nem tud szellemileg fejlődni,az edzéseken túl még azért van élet :)
14:28
497
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
ott születtem, igen.
14:28
498
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Bingo. :) Felétek mondják, hogy miattam. Zalai vagy?
14:29
499
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
yesssssssss:)
14:29
500
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Te ilyen hímkurvákat szeretsz?
14:29
501
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Nos,aki eltérő vélemény miatt utál valaki,háát.. :) Ha én bekérdezek,azért teszem,mert talán érdekel miért látja a másik máshogy,ennyi.
14:29
502
Oct
05
MissPista válasza írására:
Dobd el a mobilod és hess a kunyhódba csinálj kis kezeddel tüzet és onnan magyarázz hogy mi a művi. 2010van. A természetes dumát már nem nagyon lehet mondogatni.
14:29
503
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
nem egészen:)a szüleim igen.
14:30
504
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Azt viszont Amerikában mondják, hogy bingo. Amerikai vagy? :-)
14:30
505
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Mondjuk a szeretteinek,közönségnek,hazája drukkereinek,szimpatizánsainak. De Az egyén saját magának dolgozik,nem másnak.
14:31
506
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Nem te, de sokan úgy estek nekem, indulattal, amit nem értek.

Amúgy meg ez egy szólás.
14:32
507
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ne gyere már ilyen butaságokkal. 2010-ben és mindig is az volt a szép, ami természetes.
14:32
508
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Gondoltam. :) Akkor tájszólásból vagyis, bocs, népnyelvből ötös nekem. :)
14:32
509
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Akkor ne nekem címezd hékás :) szólás ide vagy oda,baromság,ill. sokan vélekednek így sajnos,de ez már az ő bajuk.
14:33
510
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Drukkerek? Ugyan. Uniformizált birkák. Milyen valós hasznuk származik nekik abból, ha egy sportolójuk megnyer egy versenyt?

Az egyén, aki magát fejleszti, ezáltal a világot fejleszti maga körül. Mert az az igazi fejlődés, nem egy érem.
14:33
511
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
pl. a szponzornak.
14:34
512
Oct
05
MissPista válasza írására:
A lábamat azért borotválhatom?:)
A hajamat festhetem?
Vagy máglyára velem is.....
14:34
513
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Bocs, nem figyeltem. Adom is az ötöst (ne kelljen már magadnak adnod, az ciki).
14:34
514
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Na, azért mert egy kicsit giccses kép. :) Muszáj volt bedobni valami klasszikust. Amúgy nem. Tegnap már letettem a voksomat erre:

http://carefreepc.com/photosite/sites/default/files/Gerard-Butler.jpg?1256501226


14:35
515
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Na látod.
14:35
516
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Nem vagyok hékás.*.*

:)
14:35
517
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Nem ciki. :) Szeretem szeretni és dicsérni magam. :)
14:36
518
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
És azt mondhatom, hogy lehet emiatt kövezni?
14:37
519
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Ne a focidrukkerekből indulj ki,az egy aljafaj.
Milyen valós haszon? jézusom... Te aki a természetességet hirdeted mindenhol,ezzel jössz? Szimpatikus valaki és tudok örülni az örömének,ennyi..
14:37
520
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Nem érted, remélem, csak azért, mert nem akarod érteni.

Lábborotválással, hajfestéssel, sőt, még az önbarnítással sincs semmi baj, ha az ember nem esik túlzásba. A videón látott négerbarna bőr és rikító platinaszőke haj önmagában is túlzás, hát még EGYÜTT.
14:38
521
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Szerintem egyre inkább jön vissza a természetes. Lásd tetovált szemöldök, műköröm, smink stb.
14:38
522
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
:D túl magas labda
14:38
523
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Oké, azt én is, de jegyeket az ember másoktól kap.
14:38
524
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Ennyi. És? Emiatt tiszteljem? Mert sokak örülnek egy általa szerzett éremnek?
14:40
525
Oct
05
MissPista válasza írására:
Értem én, csak ennél nekem több fér bele. Ez nekem nem ízléstelen. Ennyi.
14:40
526
Oct
05
MissPista válasza írására:
Biztosan így van egy bizonyos rétegben rétegben, de pl már nagyon jó körmöseink vannak és nagyon jó tetoválóink és remek sminkeseink jó stílust csinálnak kifogástalan megjelenésre és ápoltságra lehet szert tenni műköröm nélkül is meg vele is természetesen is meg nem is. Nekem vagy egy éve nincsen műkörmöm, így is lehet élni. Nem hiszem h attól igényesebb vagyok hogy nincsen de attól sem hogy van. Ha egyben jó valami, egy nő a fejebubjától a lábkörméig akkor nekem tökmindegy hogy mit csinált magával érte:)
14:44
527
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hagyd,nem érdemes. Úgyis beleköt mindenbe,ha neked tetszik a piros szín akkor ő utálni fogja.sztem legszívesebben az erdőben lakna valahol,nem szereti a fotocellás ajtókat se mert szerinte felesleges,stb.stb. :D
14:44
528
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
lényeg az ápoltság és a magabiztosság:)
14:46
529
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ez így van:)
De könnyeben megy le a sóskás csirke ha közben írkálok:)
14:46
530
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Mert te már "mai fiatal" vagy, jócskán kitolt ingerküszöbbel.
14:47
531
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Rengeteg munka van mögötte,csak azt te nem látod. Az,hogy ki miért tisztel mást szintén szubjektív,kinek mi a mércéje. Nézheted úgy is,hogy amit te nem érsz el,de más igen az tiszteletreméltó,lehet ez bármi... De nem akarlak meggyőzni,nem is tudnálak,nem célom,csak máshogy látom.
Szerintem ez úgy van,ha némi fogalma van az embernek arról,hogy a másik érdeme mögött mi minden van,akkor képes tisztelni érte.
14:47
532
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Nincs így. Nem kötekszem öncélúan.
A sóska meg a csirke finomak. De együtt?!
14:48
533
Oct
05
MissPista válasza írására:
Muszáj volt kitolni mert tömegével ütném agyon az embertársaimat ha nem lenne az a küszöb a helyén:)
14:49
534
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Pont arról beszéltünk eddig is, hogy a befektetett munka önmagában semmit nem ér, amiatt nem kell tisztelni senkit. Te pedig most azzal jössz, hogy "rengeteg munka van mögötte, csak azt te nem látod". De, látom. Csak a cél és az eredmény hülyeség, így hát nem érdekel, mennyit dolgozik valaki hülyeségen.
14:50
535
Oct
05
MissPista válasza írására:
Kölök koromban is úgy ettem most is:)
Vízben főtt csirke meg sóskaszósz:) Imádom. És unom a halat.
14:50
536
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
jó étvágyat!
mi befészkeltük magunkat a szobába:)
14:50
537
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Biztos megértetted, amit írtam?

Nekem túlzás a túl barna bőr, művi szőke haj, neked pedig már nem, mert a te generációd eleve a művi dolgokhoz lett szoktatva. Az enyém még épp nem.
14:51
538
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
De a sóskafőzeléket édesen kell enni.

A halat pedig csak az unja, aki még nem kóstolta meg a hazai édesvízi halakat.
14:53
539
Oct
05
MissPista válasza írására:
:D
Jól teszitek ebben a rettenet időben.
Tessék DVDzni. :)
14:53
540
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
hányadik étkezésed ma?:)
14:54
541
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Ohh, köszi, egy kis felüdülés. :D
14:55
542
Oct
05
MissPista válasza írására:
Te nem értesz engem:)
én nagyon is természetesre lettem nevelve és ez jól is van így, de ha tegyük fel egyszer színpadra állok nem fogom agyonütni aki be akar barnítózni.
Szőke vagyok és bevallom megbántam, nem azért mert nem áll jól csak nem szeretek fodrászhoz járkálni mert időpocsékolás:)
14:56
543
Oct
05
MissPista válasza írására:
4
14:56
544
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Várj,még megnézik a híreket aztán elmegyünk kaját venni,mindkét frigó kezd üres lenni.Ők ehetnek bármit nekem marad a diéta:)
14:56
545
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Rossz napod van?
14:57
546
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nem eszek édeset mert diéta van:)
5 napja mindennap megeszem egy kiló tilápiát. Itt volt az ideje a csirkének.
Ez táplálkozás, nem evés. Az étel benzin.
Majd ha élvezkedni szeretnék akkor elmegyek fogast enni és nagyon fogom szeretni a halat:)
14:57
547
Oct
05
MissPista válasza írására:
Tegnap hurkát sütöttem az egyik barátomnak és halat magamnak. Ez a kínzás nem a korbács:)
14:58
548
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
nekem 5.volt.
14:58
549
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ma még megy 3 hal:)
Nagyon jók vagyunk:D
És a barátaid mit esznek? Mondd el:D
15:00
550
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Nekem mondod? Tortahegyek,fagyi, fűszeres fini kaják amikből nem ehetek:)
15:01
551
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Attól,mert te és még páran nem értékelitek a befektetett munkát,engedtessék meg,hogy másnak más legyen erről a véleménye. Alapvetően szeretem a sportot, mindig is sportoltam, versenyszerűen is, így az én értékrendemben helye van adott élsportoló(k) munkájának tisztelete és örömmel nézek tv-ben is versenyeket (nem minden sportágat persze).
15:01
552
Oct
05
MissPista válasza írására:
Tooortaa? Áhhh... Én egy valódi anyuféle vadasért vagyok kihalva:)
Vagy egy indiai menüért.
oké elég :D:D:D
15:02
553
Oct
05
MissPista válaszaA.F.rétisas írására:
A sport az igazi agytorna, azzal mindenedet uralod. Akkor te vagy az isten mikor valami úgy sikerül ahogyan kell. A saját istened:)
15:03
554
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
jó rászoktak a magyar kajára,ma gulyást aztán palacsintát. Sütit,fagyit,desszertpizzát.
15:04
555
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
sztem is,még leírni is kínzás:)
15:05
556
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nem volt nehéz rászokni, nagyon jó a konyhánk:)
Gulyás.. Azt meg csinálhatnám lightba is... hmmmmmm
15:06
557
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
Amikor úgy sikerül ahogy kell.. deszeretemérzés :)
15:08
558
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Na,jöhetnek a vitaminok aztán bolt. majd jövök.:)
15:08
559
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Na,jöhetnek a vitaminok aztán bolt. majd jövök.:)
15:08
560
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
Bár nálam ez ritka,mert mindig jobban,gyorsabban,pontosabban,ügyesebben akarom csinálni :)
15:09
561
Oct
05
MissPista válasza írására:
Legyen szép napod!
15:09
562
Oct
05
MissPista válaszaA.F.rétisas írására:
És is maximalista vagyok magammal szemben teljesíthetetlenül, de néha kicsiket örülök:D
15:10
563
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Neked is!
15:10
564
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
Bizony,néha kicsik kellenek,mert akkor hol maradna az öröm? :)
15:11
565
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Miért lenne?
15:12
566
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Vagyis kigyúrt gorilla szeretnél lenni? De miért? Mire jó az? Erre szeretnék választ kapni, hogy egy fiatal nő miért akarja ennyire nőietlenül túlgyúrni magát.
15:14
567
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Szerintem te ezt nagyon nem érted.
15:15
568
Oct
05
MissPista válasza írására:
Erről szó sincsen.
Rajtam marad zsír Lesz több izom. De ha egyszer úgy nézek ki ami színpadra való akkor miért ne állnék fel? Remek a genetikám szépen állok a lábamon. A hazai mezőnyben esélyem sincsen mert nagyon erősek vagyunk, de miért is ne?
15:17
569
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ez nem normális hozzáállás.

Változatosan kell táplálkozni, az az egészséges. Indokolhatod bármivel, de ez az egyoldalú "tankolás", amit művelsz, nem "építi" a tested, hanem rombolja.
15:18
570
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Muti már valami fotót.
15:18
571
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Sosem judoztam az tény,de bármi más sportban nincsenek olyan szabályok amik korlátoznák a fejlődést.
15:18
572
Oct
05
MissPista válasza írására:
Jézusom.... Teljesen mindegy mit mondok mert nem akarod megérteni.
Ez egy DIÉTA nem örökké ez van! Most ráveszem a szervezetemet h elinduljon egy úton amerre menni kell. Ehhez radikális változtatás kell az étrendben. A vitamin és tápanyag bevitelemmel semmi baj sincsen. A szénhidrát és zsír bevitellel zsonglőrködöm.
15:20
573
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Milyen érdekes, amikor én diétáztam, csak az első héten hatott rám a többiek kajája, utána már nem sóvárogtam utána. Az egész zenekar ehetett pizzát, én csak egy kávét kértem édesítőszerrel, mert aznap már nem ehettem, és egy cseppet sem kínzott a pizza és a jóízűen falatozók látványa.
15:21
574
Oct
05
MissPista válasza írására:
Kizárt hogy közzétegyek itt fotót:D
15:21
575
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ez nem érdekes. A kettőtök diétája között egy galaxis van. Ami nem baj csak ne vegyük egy kalap alá. Meg más 5 hétig és más 9hónapig diétázni.
15:23
576
Oct
05
A.F.rétisas válaszaMissPista írására:
:D
15:23
577
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
De igen, vannak. Az előtérben a verseny áll, mások legyőzése, semmi másra nem marad energia és idő, ez is egész embert kíván. Elmegy vele a sportoló élete, nincs "edzésen kívül" (az lelkes amatőröknek van), reggeltől másnap reggelig abban él, hogyan győzzön le másokat.
15:23
578
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Küldheted e-mailben is.
15:23
579
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Én másfél évig csináltam, bocs. Ő viszont hány éve is? Neki kellene a rutinosabbnak lennie, ehhez képest még mindig úgy sóvárog más kajájára, mint én az első héten.
15:24
580
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Engem meg egy éve nem zavar de ma ilyen napom van,ez van.
15:25
581
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Tudom, hogy nem örökké van ez. Egy hétig is káros ugyanazt a kaját enni mindennap.
15:25
582
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Akkor egyél, holnapra elmúlik.
15:26
583
Oct
05
MissPista válasza írására:
Hagyjuk:)
Napi 8 szor eszem minimum. A monotonitástól kívánósak leszünk.:)
15:28
584
Oct
05
A.F.rétisas válasza írására:
Nyilván van egy dolog ami köré épül az élete,de nem értek azzal egyet,hogy másra nincs energia,idő,ez nem így van. A testnek vannak korlátai,így amíg az pihen,addig az agy és a szellem dolgozhat. Akiket én ismerek azok több lábon állnak.
15:28
585
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Nem szakítom meg,nem tudom ma miért érzek így,nem lehet h ugyanazt érezzem mindig. Ráadásul 2hete megettem egy kókuszgolyót amit régen szerettem és annyira el vagyok ezektől szokva h nagyon nem esett jól.
na,tényleg megyek.
15:31
586
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Mert a szokásosnál is harapósabb vagy.
15:31
587
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Küldjünk neki csajszikat! :)

http://gamesnet.vo.llnwd.net/o1/gamestar/objects/438157_main.jpg

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01003/Alessandra_Ambrosi_1003116a.jpg

http://www.interweb.in/attachments/pc-wallpapers/27168d1245413759-hot-babes-babes.jpg
16:01
588
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Lool :D

Hát akkor már olyat aki nekem is tetszik:

http://www.allfotoz.com/zbxe/files/attach/images/3969/835/005/Scarlett%20Johansson%20%201.jpg

http://www.angelic-scarlett.com/scarlett-johansson.jpg

http://cinematicpassions.files.wordpress.com/2008/05/scarlett-johansson-wallpapers-3.jpg


16:07
589
Oct
05
bubzi válasza írására:
ha kiírom a nevedet, akkor az sérti, plusz ott lenne még másé is (tudod, ahogy a FB értesítést küld, ott teljes nevek szerepelnek legtöbbször), az is sérti, csak az nem a tiedet. ne legyél már ilyen hülye.

trágár nem szoktál lenni, de bunkó és ordenáré igen. pont. velem már voltál az, többször is. ennek az ellenkezőjéről nem vagyok meggyőzhető, különben meg - te szöveged - tényekről nem érdemes vitatkozni.
16:49
590
Oct
05
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Szellemi fejlődést (nem olvasgatásról és művelődésről beszélek) nem lehet élsport-edzések szüneteiben abszolválni. Mindkettőhöz egész ember kell. Amikor az ember a sport mellett dönt, akkor azt az utat választja, kész.
17:16
591
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Nem vagyok az.
17:17
592
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
:-)
Köszi, rendes tőled. A legfelső jó, bár az arca nem látszik, a többi nekem túl kurvás.
17:21
593
Oct
05
ismeretlen válaszabubzi írására:
Te most miről is beszélsz?
17:22
594
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Mondtam már, szakmai ártalom.
20:06
595
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Lehet, h én is csak ,,kidobtam az ablakon"...
20:07
596
Oct
05
ismeretlen válaszaaékcurgaoéeruékeeaíruarfbk.keAZb írására:
Mert a gumicsizma nem fér bele ebbe a kis kockába...
20:09
597
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Talán az erőltetett jobb szó, de nem biztos...
20:16
598
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Nem. Veled nem:) Te még a ló jó oldalán vagy:)
20:18
599
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Alapvetően arról szól az egész, hogy egy rakás fejlődésképtelen ember körberajong egy, a fejlődés, a győzni tudás illúzióját számukra tökéletesen megjeleníteni tudó zsákutcát.
20:20
600
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Én magába ettem :)
20:22
601
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Jó kis fokhagymás vaddisznó-oldalas, finom, puha kenyérrel, meg ződségekkel....hmhmhmhmm
20:23
602
Oct
05
MissPista válasza írására:
Mondd még kérlek! Ideképzelem a tányéromra:D
20:24
603
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
,,Ez táplálkozás, nem evés. Az étel benzin."

Áhhááá...akkor ezért néznek ki a ,,testépítők" egy idő után lepukkant Trabantoknak, meg Wartburgoknak:D:D
20:28
604
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
a hülye "testépítő" biztosan! De ők már az elején tele*art zokni feelinget hozzák:D
20:31
605
Oct
05
MissPista válasza írására:
Ez most lehet h vicces de én nem tudok nevetni. Ez táplálkozás, ennyi. Egy idő után nem szarul néznek ki csak máshogy. És ennek semmi köze a sporthoz. Fáradt vagyok ne izélj.
20:31
606
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Frissen sült mangalica-tepertő, lila hagymával és kenyérrel, meg pálinkával:D
Gombás szarvasragu zsemlegombóccal. Szürke marha-gulyás friss, kemencés kenyérrel:D Tatárbifsztek (szürke marhából természetesen) pirítóssal. Kemencében sült kecske héjában sült krumplival, jóféle magyaros birkapörkölt, házi tyúkhúsleves nem csicska kockából, hanem valódi házi tyúkból...na képzeld:D
20:32
607
Oct
05
MissPista válasza írására:
OkéOKÉOKÉ!! Valami édeset is:D
20:33
608
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hallod, sehol máshol nem láttam annyi, csontjáról lógó hússal flangáló szerencsétlent, mint ,,testépítők" között. Elhiszem, hogy a nagy profik még 90 évesen is a farpofájukkal hajlítják a betonvasat, de én nem is róluk beszélek, hanem azokról, akik a ,,fénykoruk" után ,,kipukkannak és leeresztenek"...


Mellesleg, ha a kis képen a te pocid látható, akkor közlöm veled h tökéletes:)
20:36
609
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Hmm, anyám eszméletlen jó somlói galuskát tud csinálni, megbolondítva egy kis házi szilvalekvárral:D Jó kis kemencében sült túrós béles. Szilvás gombóc. Házi túróból készült túrógombóc. Diós süti:)
20:37
610
Oct
05
MissPista válasza írására:
De azok nem is igazi testépítők akik nem jó gazdájuk a testüknek, azok buták:D
Az én hasam még a nyári nagyzabálások idején, köszönjük szépen megmondom neki hogy jó így is:)
20:38
611
Oct
05
MissPista válasza írására:
SZILVÁSGOMBÓC<3
20:38
612
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
:) hát azok nem:)
20:39
613
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
kínzod magad?:)
20:40
614
Oct
05
MissPista válasza írására:
Nem, hanem elképzelem hogy amikor majd ezt megehetem akkor már vége a diétának egy evésre, szóval LESZ ilyen időpont:D Mert a "fájdalom":D
20:44
615
Oct
05
MissPista válaszaMissPista írására:
a barátom.... csak ennyi maradt ki a mondatból, nem számít.
20:48
616
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Mé lenne az kínzás?:D A szilvás gombóc az egyik legjobb dolog a világon:D Amúgy meg, max lemozgod:D

Amiket leírtam, azok nálam szinte átlagkaják, mégis, 170-valahány centivel vok 62-64 kiló...nem edzek, nem diétázok, nem ,,gyúrok", csak kapálok, rohangálok a kertbe diót szedni, rackákat itatni/etetni, játszok a kutyával, alkalom adtán gyalogolok 8-10 kilométert...meg néha megkergetnek a szürke marhák a tanyán:D

Igaz, nem is vagyok egy swarcenegger, de nem is halok szörnyet, ha bedöglik a lift, vagy ha elmegyek egy egész napos terepíjász-versenyre, vagy ha meg kell mászni egy 2000-2500 méter magas kis hegyecskét vagy vulkánt:)
20:48
617
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Nagy kaland én se tudtam elhízni soha,akkor se ha nem csináltam semmit és zabáltam mindent éjjel-nappal.

Ő diétázik,én is. Csak én már nem kívánom az ilyen kajákat.ennyi.
20:57
618
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
Na jó, azt azért beismerem, az életem nem egy ,,eksönmuvi"... De nem is akarom h az legyen:)

,,Csak én már nem kívánom az ilyen kajákat.ennyi.2

Részvétem :_(
20:59
619
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
nem kell a részvéted nekem így pont jó.
21:01
620
Oct
05
MissPista válasza írására:
Igazából szagolgatni jobban szeretem az ételeket mint megenni. Egy hatalmas adagot semmiképpen sem tudnék megenni belőlük, de nagyon szívesen meg főzöm ezeket is:)
21:09
621
Oct
05
MissPista válasza írására:
Írok neked egy msn címet jó? Hátha jól jön:)
21:11
622
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
rendben.
21:14
623
Oct
05
MissPista válasza írására:
Valamiért nem engedi a rendszer:( Ennyire nem lehetek béna még én sem:(
21:15
624
Oct
05
Emu válaszaC.C.G. írására:
Ne hidd:-) Ma edzes utan vegre megvolt a bal spargam, a masikon meg dolgozom:-)
21:16
625
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
múltkor megtaláltam hol kell regisztrációt törölni,most viszont nem pedig törölni szeretném.
21:17
626
Oct
05
MissPista válasza írására:
ezbiztosannemfoglalt@freemail.hu

Ezt az emailt csináltam amíg megtaláljuk egymást cot.on kívül.
Én is szerettem volna de itt nem lehet már ezt:)
21:19
627
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
ok elmentem,köszi.
majd írok a szerkiknek,h töröljenek.
21:25
628
Oct
05
MissPista válasza írására:
Meg sem kérdezem miért...:S
De akkor az összes hozzászólásod is törlődik sajna.
21:27
629
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
az nem baj:)
21:30
630
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Na,majd holnap. megyek mert várnak,jó éjt!:)
21:32
631
Oct
05
MissPista válasza írására:
Jócakkát oda is:)
21:33
632
Oct
05
ismeretlen válaszaMissPista írására:
meglesz:D
21:38
633
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
De.
21:40
634
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
"Ez táplálkozás, nem evés. Az étel benzin."

Ezért nem leszek én soha testépítő (többek között). Nekem az evés élvezet.
21:43
635
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Na menj a fenébe! Pedig én nem is diétázom. :D
21:44
636
Oct
05
ismeretlen válasza írására:
fúúúúúúúj tatárbifsztek....ezzel a többitől is elvetted az étvágyam :P
22:02
637
Oct
05
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Miért olvastam én azt, hogy "ezért eszek én testápolót"...?
22:03
638
Oct
05
Emu válasza írására:
Ma sutottem feherjeporbol meg tojasbol pitet, teleraktam almaval, es nyakon ontottem edesitoszerrel keszult csokiszosszal. A barataim alig hagytak nekemXD
22:08
639
Oct
05
Lunabunny válasza írására:
Hát azt én nem tudom. :D Mondjuk a testápolómnak olyan az illata mint a Bountynak, úgyhogy ha nem lesz más itthon akkor esetleg. :D
22:33
640
Oct
05
heyho írta:
En is jarok le edzeni, mert kosarlabdazom, es hat ahhoz izom kell, hogy eltalaljak a palankig. De nem csak azert csinalom, a baratom multkor emlitette, hogy neki meg egy baratnojenek se volt olyan szep es formas a karja mint nekem. Nekem szamit, hogy ne ket parizsi logjona karomon (meg mashol sem). Nincs is annal rondabb amikor a csajnak a lotyog a szafalade amikor kapaszkodik....es ez nem azt jelenti, hogy csak ugy dudorodnak az izmok a karomon, egyszeruen csak "formaban" tartom oket. Szerintem ennyire mindenkinek torodnie kene a testevel, hisz fitten is tart, energikusabb leszel, es formasabb.
Williams nekem tetszettek azok a kepek a lanyokrol. :)
23:11
641
Oct
06
Emu válaszaAdriana írására:
Azon keves filmek egyike, amit megvettem DVD-n. Barmennyi penzt megadtam volna erte, hogy eredetiben meglegyen, es orzom, mint a szemem fenyet:-) Most vegiggondoltam, mi mindent okozott ez a film az eletemben: a sarkanytetovalast a hatamon:-)
Tobbek kozt emiatt kezdtem anno karatezni, es nagyon bejott ez a vonal:-)
Es egy helyi vonatkozasu dolog: emlekszel, mi volt Miss O'Hara keresztneve? Az a nicknevem:-)
00:08
642
Oct
06
Emu válaszaAdriana írására:
Bocs, ugye egyertelmu volt, hogy a Crying freemanrol irok?:-)
00:10
643
Oct
06
C.C.G. válasza írására:
ne mártírkodj... menj!
00:59
644
Oct
06
desecrator írta:
Hm, kb 2 hónapja egy lány megkért rá, hogy mutassam meg milyen befeszítve a karom, majd hosszas unszolás után csak megmutattam neki, mire ő ezt reagálta:
"- Jézusom, hát ez undorító!"
Azt hiszem, még soha életemben nem örültem ennyire bóknak, mint akkor, még ha talán nem is bóknak szánta a leányzó. Minden esetre a karom egyáltalán nem nagy (még több, mint 2 centi választja el az 50-es álom mérettől)

A lényeg hogy én, és még sok más testépítő nem azért fejleszt izom tömeget, hogy a nőknek imponáljon, hanem az önmaga által támasztott elvárásoknak igyekszik megfelelni.

Számomra az izom tömeg emellett biztonság érzetet is nyújt, függetlenül attól, hogy tudom, hogy vész helyzetben sok hasznát úgysem tudnám venni.
01:37
645
Oct
06
ismeretlen válaszadesecrator írására:
Az izomtömeg szó egybeírandó.
02:39
646
Oct
06
ismeretlen válaszaA.F.rétisas írására:
Jogod van hülyeségeket tisztelni.
02:42
647
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Egy igazi sportoló nem sóvárog és nem panaszkodik az interneten.
02:45
648
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
A lelked ezek szerint jóval gyengébb a testednél.
02:46
649
Oct
06
ismeretlen válaszaEmu írására:
Emu Hino, avagy Emu O'Hara. Kisgyerek korom óta megvan a hatrészes rajzfilm. Mert az ám az eredeti, nem a Dacascos-féle film. (Amikor szemüveg van rajtad, hasonlítasz is a filmbéli Emuhoz.)
02:50
650
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Egyébként ezt a 441-esben már leírtam.
02:51
651
Oct
06
ismeretlen válaszaC.C.G. írására:
Nem hozzád szóltam,másrészról nézz utána a szó eredetének!
06:54
652
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Az én lelkem már rég erős, volt ami ezt megtette az évek során szóval csak ne dumálj.Azért mert töröltetni akarom magam? Ezt szépen levezetted.Kötekedésből 5ös lennél.Amúgy csak egy vesztes.
06:59
653
Oct
06
ismeretlen válaszaEmu írására:
:) Én is szoktam ilyeneket összedobni:)
07:00
654
Oct
06
Adriana válasza írására:
Ja, értem. Akkor gondolom, komoly választ sem vársz rá.....
07:06
655
Oct
06
ismeretlen válaszaheyho írására:
Hozzánk is járnak kosarasok,kézisek,vizilabdázók,kajak-kenusok stb. edzeni.
Elég széles a paletta:)
07:07
656
Oct
06
Adriana válaszaEmu írására:
:-) Én is megvettem, pedig nem jellemző rám sem a DVD vásárlás. :-)
Ja, Emu volt a csajszi is...erre eddig nem is gondoltam! :-) Hű de megnézném a tetoválásodat! Állatira tetszett nekem is a filmben! De én csak piercingig jutottam sárkányokat illetően. :-)
07:11
657
Oct
06
Adriana válasza írására:
Köszönöm az információt. :-)
De ugye tudod, hogy Dacascos vonzóbb volt számomra, mint a sztori? :-)
07:29
658
Oct
06
C.C.G. válasza írására:
nem szégyelled magad, hogy mersz visszabeszélni??? :-)
09:21
659
Oct
06
ismeretlen válaszaC.C.G. írására:
haha!!! :)
09:35
660
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Hát, akkor ezért is részvétem:) (főleg ezért)
09:41
661
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
,,Igazából szagolgatni jobban szeretem az ételeket mint megenni."

Akkor neked nem diéta kell, hanem aromaterápia:D:D:D
09:42
662
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Kár.
09:42
663
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Most félig meddig genya leszek, de van az a mondás, hogy:

,,Az evés az öregkor erotikája!"

Ezek szerint mi vagy legalábbis én már 100 fölött járok...xD
09:44
664
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Nem megyek, most jöttem onnan:D
09:44
665
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
"ezért eszek én testápolót"...

Muhahahaa...fene azt a vizuális agyamat...sikerült elképzelnem ahogy megeszel egy baseball-ütőt...
09:46
666
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
tudod is te miket eszem meg miket nem.nem kell itt megírnod minden második hsz-ben:)
09:47
667
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
gondolom:)
09:48
668
Oct
06
ismeretlen válaszadesecrator írására:
,,hogy vész helyzetben sok hasznát úgysem tudnám venni."

Akkor meg mi a f***nak?
09:49
669
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Tényleg kár...színesíted a közösséget.
09:50
670
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Na...írj egy heti menülistát...
09:50
671
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
hát ha te mondod,nagyon édes vagy:)
09:52
672
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
jólvan majd ha lesz időm,napi 8 étkezés kicsit hosszú lesz a lista.
09:53
673
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
,,nagyon édes vagy:)"

Hehe. Pedig múltkor aszondták minden rendben van a vércukrommal...xD
09:53
674
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Akkor egy napit.
09:53
675
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Vagy csak a kedvenceidet...
09:54
676
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
a kedvenceim a különböző saláták,hús,zöldség vagy gyümölcssaláta,az olyanok amit Emu is írt,bélszín,édesburgonya,bármilyen zöldség párolva,most már lazacfilé is (vörös),tésztafélék,rizs,kókuszos,epres,vanilíás,csokis,trópusi gyümis turmixok.
10:03
677
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Tápérték szerint variálom a szezonális étrendem.
10:05
678
Oct
06
ismeretlen írta:
kihagytam a különbőző ízű joghurtokat,túrót amik alacsony vagy 0% zsírtartalmúak.
10:08
679
Oct
06
kisszo írta:
Érdekes elemzést lehetne írni arról is, hogyan lettek ötven év leforgása alatt a testépítőkből ilyen torz, agyonkokszolt szerencsétlenek. Az '50-es években még így nézett ki egy világbajnok bodybuilder (középen sir Sean Connery): http://www.who2.com/blog/assets_c/2010/08/connery-0-thumb-400x554-591.jpg
10:09
680
Oct
06
ismeretlen válaszakisszo írására:
Ámen.
10:10
681
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Szerintem nem. Az utolsó kimondottan szép. Az első még jó, hogy nem kurvás, teljesen hétköznapi! :D
10:12
682
Oct
06
Lunabunny válasza írására:
Meg a biztonságérzet, meg a vészhelyzet is. Szerintem zavar van az erőben, mert desecrator helyesen szokott írni. :D
10:26
683
Oct
06
kisszo válaszakisszo írására:
Ezekről a testekről még elhisszük, hogy naturálban összehozhatók, és szerintem a csajoknak is inkább bejönnek.
10:26
684
Oct
06
Lunabunny válaszadesecrator írására:
Én most nagyon-nagyon meg vagyok ám lepődve rajtad.
10:26
685
Oct
06
Lunabunny válasza írására:
Öhhhh...hát ezt eddig szerencsére nem ismertem. :S De végülis passzol rám, úgyis öreg vagyok már.
10:33
686
Oct
06
Lunabunny válaszakisszo írására:
Az igen! Szerintem kb. ez az az izomtömeg egy férfin ami még esztétikus. Kihangsúlyozom: SZERINTEM. Csak hogy ne kezdjünk megint vitázni. :)
10:36
687
Oct
06
stacia írta:
Arnold jó példa:)
Kalifornia kormányzójaként nemigen lehet panasz a szellemi képességeire:)
Másrészt pedig, igenis foglalkozzank a a férfiak is azzal, hogyan néznek ki! Sportoljanak, és egyenek egészségesen. Ez alap. Legalábbis Amerikában, az egyetemista fiúk adnak arra, hogy sportoljanak, bodyzzanak, szóval jól nézzenek ki.
Persze túlzásba nem kell vinni ezt sem, mint ahogyan mást sem, meg proteinnel sem kell tömni magukat, de az alaptendencia üdvözlendő:)
10:45
688
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Nekem is tetszik de tetszik a mai profi testépítők közül is jópár,a rövidtávfutok izomzata is nagyon szép (számomra) meg akit még korábban belinkeltem,Tyson Beckford is pedig ő nem testépítő de nálam 10pontos! :D
10:47
689
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Hát ott ez alap,majd minden fiatal(inkább a fiúk) sportolnak valamit,bár protein nélkül egy kicsit nehéz lenne.
10:51
690
Oct
06
stacia válasza írására:
Jesszus! Kb. 20 éves korig. Utána meg mindenki törődjön bele, hogy szarul néz ki:D
10:51
691
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
A mostohafiam is sportmegszállott a suli mellett,amerikai foci,konditerem,sokszor jön velünk búvárkodni,úszni.Nem nagyon ül meg a hátsóján:)
11:11
692
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
"Kalifornia kormányzójaként nemigen lehet panasz a szellemi képességeire:)"

Miért is? Nem értem. *.* (de nem akarok offolni)
11:11
693
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Félreérted, ő a platinaszőke négerreszolizásról beszélt. Meg a műnőségről.
11:13
694
Oct
06
ismeretlen írta:
de szeretitek ezt a négerezést használni....
11:18
695
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Sejtésem szerint Te is ismered személyesen így le tudod szűrni milyen szellemi képességű.
11:28
696
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Nem ismerem, és stacia sem ismeri. Nem is volt szó ilyesmiről.

Csupán az, hogy valaki kormányzó nem feltételezi azt, hogy okos is. Én egyetlen szóval sem mondtam, hogy nem okos (staciaval ellentétben, aki bár nem ismeri, okosnak véli). Akkor meg most miért kötekedsz? Durvább vagy, mint Aristeus.
11:36
697
Oct
06
stacia válasza írására:
Tudom:)
A lányom a UF-re jár, a fiú évfolyamtársai sportolnak, és egyáltalán, nagyon adnak rá, hogy jó kondiban legyenek.
Ami nagyon helyes, mert nem csak a lányoknak kell jól kinézni:)
11:38
698
Oct
06
stacia válasza írására:
Mert nem buta a pasas:)
Nem ismerem személyesen, tehát nem tudom azt mondani, hogy okos-e vagy sem.
Viszont Amerika legnagyobb államát jól kormányozni feltételez némi észbeli képességet:)
11:41
699
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Te se panaszkodhatsz:)
11:43
700
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Egyetértek:)
11:44
701
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Ezzel is!:)
11:45
702
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Igazából nem értek a politikához, főleg nem az amerikaihoz, de az egész országot irányította egy igencsak buta pasas két cikluson át is. Ebből következtetek, hogy ott nem sok múlik az észbeli képességeken. (De ettől nincs véleméynem Arnoldról a tekintetben, hogy buta-e vagy sem, nem olvastam nyilatkozatait, semmit, de simán lehet csak egy bábfigura)
11:45
703
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Én nem kötekedem, főleg nem olyanba, amit le sem írsz. Nem tudtad értelmezni a kommentemet és kérdésemet stacia felé, rögtön a rosszindulatot gondoltad bele, pedig nem volt benne. Csak, hogy miért gondolja így. De biztosan magyar mentalitás ez, a politikusok a legritkább esetben okosak, csupán nevetséges marionett bábuk, de szerintem ez kint is így van.
11:47
704
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Persze,simán:) Na,mindegy mi máshogy látjuk,tapasztaljuk.
11:47
705
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Nem ők a marionett bábuk de hagyjuk,ez már a 20-as években is világos volt.
11:50
706
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ez értelmetlen válasz. Én nem gondolok sehogyan, semmit. De ha te szereted Bush-t (márpedig egyszer már írtad, hogy nem) akkor miről is beszélünk? Ja és: nem állítottam, hogy Arni nem okos, hanem annyit, hogy attól, hogy valaki politikus, kormányzó, lehet ostoba mint a ház. És van erre élő példa a történelemben: G.W. Bush.
11:50
707
Oct
06
stacia válasza írására:
Lehet ezt gondolta, de nem ezt írta.
Másrészt szerintem arányaiban sokkal kevesebb a műnő, mint az igénytelen.
11:53
708
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Nem,csak épp nem érted.
Bush-t senki se szereti és nem is róla beszéltem,nincs ő már sehol,jelen esetben Bush eszembe se jutott de tény minden csak nem okos.
11:54
709
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
A párhuzamot remélem érted a politikusi lét és az észbeli képességek között. Erre volt példa Bush, méghozzá egy jó nagy ellenpélda. Már sehol sincs? De jó, ez aztán a jó hír, hogy csak 8 évig volt hatalmon. :) Azért előtte 5 évet ő is lehúzott Texas állam kormányzójaként, ami szintén nem pici, biztos azt gondolták, na ha azt el tudta vinni, akkor menni fog az egész ország is. Jó gondolat volt.
11:58
710
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Hát, ezek se rosszak:) De ahogyan elnézem, felesleges lenne téged disznótorra hívni...bár, szürke marha bélszínből az egyik nehézgépkezelő szakmenedzserünk piszok jó tatárbifszteket tud csinálni:)
11:58
711
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
:)
11:59
712
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát:)
12:00
713
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Úgy értem nincs hatalma,sajnos a hülyeségei következményei megvannak.
Vagy most vázoljam neked az itt lévők véleményét Bush-ról?
12:01
714
Oct
06
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Ezekre még bátran rá lehet mondani, h homo sapiens:)
12:01
715
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
,,Kalifornia kormányzójaként nemigen lehet panasz a szellemi képességeire:)"

A ,,globális felmelegedés" ellen való küzdelem élharcosa. Már csak ezért is lehet rá mondani, h van esze.
12:02
716
Oct
06
stacia válasza írására:
Most szerintem ne menjünk bele, hogy melyik országot milyen kvalitású emberek irányították mennyi ideig;)
Mindenestre Arnold nem tűnik bábfigurának-ellentétben több regnáló politikussal, akikről tudni lehet, hogy azok!
12:02
717
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Én sem akarok poltizálni. Mindegy, pont ezért nem értettem, amit írtál. :))
12:11
718
Oct
06
stacia válasza írására:
DD
12:19
719
Oct
06
stacia válasza írására:
Valóban, Arnoldról nem a politikusok jutnak az ember eszébe.
Nah, mind1, jól csinálja, amit csinál, tök mind1 politikusként és/vagy emberként teszi:)
12:23
720
Oct
06
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Éleslátó vagy ma.
13:15
721
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Akinek erős a lelke, az nem vesztesez le senkit, miközben ő akarja töröltetni magát egy fórumról. :-)
13:16
722
Oct
06
ismeretlen válaszaAdriana írására:
Lehetett sejteni, igen. :-)
13:17
723
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Ezt nem értem. Miért néz ki szarul a természetességet, vagyis önmagát sugárzó ember a huszadik éve után?
13:20
724
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Olvasni szokott?
13:21
725
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Így mondják magyarul a fekete bőrű embert. Néger.
13:21
726
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Honnan tudod, hogy jól kormányozza?
13:22
727
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ezek a mondatok túl bonyolultak egy amerikai "gondolkodásmódhoz" szokott ember számára. Ne várd, hogy valaha is megértse, mit is akartál igazából mondani.
13:24
728
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Dehogynem!! Másrészt sokminden megerősítette a lelkem,nem kell elhinned,elég ha én és a családom,barátaim tudják.
13:33
729
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Képzeld igen! :)
13:34
730
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Engem zavar,sajnálom.
13:34
731
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
ma is elgurult a gyógyszered mi?:)
13:35
732
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
http://www.kislexikon.hu/neger.html

Olvass. legközelebb úgy mondom, hogy olyan barnára, mint egy negrid nagyrasszba tartozó ember. Azt úgy szabad?
13:36
733
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
nagyon vicces vagy!!
13:37
734
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
mi van megakadt a lemez??? LOL!!!!
13:40
735
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
"Megakadt a lemez"?
13:41
736
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Cseppet sem érdekel, hogy téged zavar. De hívhatom őket niggernek is, ha az jobb. :-)
13:42
737
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
úgy tűnik!
13:43
738
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Azt mindjárt gondoltam ez alapján én meg téged bunkónak.
13:44
739
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Az, hogy így hívják a fekete bőrű embereket hogy néger? Ez zavar?
A négercsókot is be kéne tiltani, mert diszkriminatív.

Nekem nyaralás után mondják, hogy olyan vagyok mint egy néger. Soha nem éreztem, hogy ez baj lenne. Majd ezután odafigyelek.
13:47
740
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Nem kell,felejtsd el.
Érdekes egy vita után mi is el tudtuk fogadni h Te kiket miért tisztelsz,meg tudtuk beszélni,véleményed,nézeted elfogadva.
13:51
741
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ők a nigger szóval azonosítják a magyar néger szót, ami teljes hülyeség, de hát ne is várjunk tőlük mást. A fekát jobban szeretik, pedig szerintem az sokkal útszélibb szó.
13:53
742
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
A fekália jut róla eszembe.
13:54
743
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ha most írnék neked egy kedves hozzászólást, rögtön leédeseznél engem is, mint Snitzl-t, akit előző nap vagy ötször lebunkóztál. Befolyásolhatóbb vagy, mint egy spániel.
13:55
744
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Azt használjuk,fekete. de mindegy.
13:55
745
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Látod azt sem érted h azt miért írtam meg ha jól emlékszem volt a végén egy smiley:)
13:56
746
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Fekete latinul néger. Lényegében teljesen egy és ugyanaz a szó. A négernek nincs pejoratív értelme a magyar nyelvben, nem jobban, mint annak, hogy fekete.
13:58
747
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Mondtam,sajnálom h engem zavar.Mást nem. Soha nem tudnám azt mondani h a férjem néger hanem azt szoktam h fekete.
14:00
748
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
De ezek nem vélemények, hanem tények. Az nem lehet vélemény, hogy a néger pejoratív-e vagy sem. Nem az. Így használhatom szívfájdalom nélkül. Bárhol, bármikor.
14:01
749
Oct
06
stacia válasza írására:
Azért, mert az öregedés, bár természetes folyamat, de egy idő után szépnek korántsem nevezhető.
Én pl., aki ugye már régebben elmúltam 20, egyáltalán nem szeretem a ráncaimat, sem pedig a gravitáció egyéb látható jelét magamon.
Pedig még csak nem is panaszkodhatok nagyon, mivel-aránylag-nem örököltem rossz géneket:)
14:02
750
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Meg is írtam h nyugodtan,amikor azt írtam h felejtsd el.
14:02
751
Oct
06
Emu válasza írására:
Tudom, es reszletekben mar lattam az anime erdetit, de kivancsi vagyok az egeszre:)
14:04
752
Oct
06
stacia válaszastacia írására:
Tapasztalatból:)
14:05
753
Oct
06
stacia válasza írására:
752 Neked ment:)
14:06
754
Oct
06
stacia válasza írására:
Amerikában ne használd, mert jó esetben csak bevisznek, rosszabb esetben neked mennek. Komoly sértésnek számít ugyanis, valamint diszkrimináció, amit Amerikában büntetnek.

14:09
755
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Magyarázhatod,ezek nem értik és nem is érdekli őket csak a saját véleményük,ott van náluk a határ.
14:11
756
Oct
06
stacia válasza írására:
Hátha:)
Másrészt sose tudhatja az ember, mikor jut el Amerikába, nehogy már emiatt kerüljön bajba.
14:13
757
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Nem hinném h bármelyikük is akár egy napot el akarna Amerikában tölteni de jobb is.Nem hiányoljuk őket:)
14:15
758
Oct
06
stacia válasza írására:
A mai világban sose lehet tudni:)
Egyébként 10 éve én se tudtam, hogy így van, csak mikor kimentünk szóltak, hogy nagyon figyeljünk oda erre-is.
14:18
759
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Én meg így nőttem fel h ne használjam a néger szót hanem azt h fekete.
Ja,van pár dolog amire jó odafigyelni.
14:20
760
Oct
06
Emu válasza írására:
Neked sem kell orakig hallgatni valaki jatekat, hogy megmond, tehetseges-e vagy sem. A pasasnak abszolut mozgasa van, es ezt par masodperc alatt meg lehet latni.
14:23
761
Oct
06
stacia válasza írására:
Nekem ennek csak Amerikában lett jelentősége.
De gondolom, Te ott nőttél fel.
Igaz, a lányomnak mondták először, hogy az iskolában nehogy azt mondja a feka osztálytársaira, hogy néger. Úgyhogy a lányom mondhatja, hogy így nőtt föl:)
14:28
762
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
"Én meg így nőttem fel h ne használjam a néger szót hanem azt h fekete."

Buta volt, aki ezt mondta neked. Amerikában tényleg ne használd, de magyarországon ez a köznyelvi kifejezés a legelterjedtebb rájuk.
14:31
763
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Mo.-on nőttem fel, 2és fél éve élek az államokban.
14:31
764
Oct
06
ismeretlen írta:
(Magyarország nagy M.)
14:31
765
Oct
06
ismeretlen válaszaEmu írására:
Kölcsönadjam?
14:32
766
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
A szüleim mondták, őket meg ne butázd le főleg úgy h egyikük már nem is él.
Na,de csak hozod a formád.
14:33
767
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
A 20-at 40-re cserélném. Szerintem egy nő 30 éves kora körül a legszebb.
14:33
768
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Miért, ha valaki meghal, akkor automatikusan okossá válik?

Magyarországon a néger szót tiltani ostobaság.
14:33
769
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ez nyelvsilányítás. A fekete, az egy szín, sok minden lehet fekete, az olaj, a nadrágod, az éjszaka, a bogár háta stb. A néger szónak egy fokkal árnyaltabb és összetettebb a jelentése, a magyar nyelvben azt jelenti, hogy fekete ember.
14:36
770
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
Ezt hol írtam??? Sehol.
De azért gratula neked!
14:37
771
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
De én Magyarországon is úgy használtam h "fekete ember" vagy a "feketék".
14:40
772
Oct
06
stacia válasza írására:
Tényleg?
Hát, Mo-n ez nem központi kérdés:)
Bár ha jobban belegondolok, tényleg a feketét használtuk/használjuk.
14:41
773
Oct
06
stacia válasza írására:
Nah, 30 is régebben elmúltam, sőt, 40 is elmúlta, tehát rám ez már nem vonatkozik (mármint a természetes 'szépség')!
14:42
774
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
De nem is baj h nem szoktam hozzá a néger szóhoz legalább nem volt belőle gond és nem is akarom használni.
14:43
775
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
A te szókincsed silányult ettől.
14:43
776
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
40 felett is lehet szép valaki. Pláne, ha nem akar görcsösen 30-nak kinézni.
14:45
777
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
A lányod Amerikában él?
14:45
778
Oct
06
ismeretlen válasza írására:
ja,egy szó amit nem használok és nem is fogok.
14:45
779
Oct
06
stacia válasza írására:
Ha belegondolok, én sem:)
14:46
780
Oct
06
stacia válasza írására:
Ez aranyos! Nem tudom, mire gondolsz, de egy 40 feletti nő sehogyan sem tud harmincnak kinézni. Görcsösen se, meg máshogyan se:)
14:47
781
Oct
06
stacia válasza írására:
Igen, én részben én is.
14:48
782
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Megkérdezhetem melyik városban?
14:49
783
Oct
06
stacia válasza írására:
Floridában.
A lányom Gainesvilleben jár egyetemre, mi Jupiterben lakunk. (West Palmtól északra)
Te Vegasban élsz, ugye?
14:52
784
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Tudom hol van,voltam ott is:)
Las Vegas és New York City.
14:54
785
Oct
06
stacia válasza írására:
Az jó:)
Szereted New Yorkot?
Lányom oda szeretne menni dolgozni egyetem után. Ami hamarosan lesz, mert masterra jár.
14:57
786
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Igen,szeretem!Jó ott is lakni de Vegasban egy fokkal jobb.
Most Mo.-n vagyunk a férjemmel és 4 barátunkkal pár hétig.
15:04
787
Oct
06
Adriana válaszastacia írására:
Várd meg, míg 40 feletti leszek. :-))
15:07
788
Oct
06
stacia válasza írására:
Most én is itthon vagyok:)
15:09
789
Oct
06
stacia válaszaAdriana írására:
Feltétlen:)
Már ha megérem:D
15:10
790
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Milyen gyakran mész ki?
15:12
791
Oct
06
Adriana válaszastacia írására:
Na! Hát azért csak-csak! :-) Idén töltöttem a 30-at.
15:23
792
Oct
06
MissPista válasza írására:
Hellobello!

Megint megtalált az ész a csapatban látom:)
Ez a négerezés addig vicces míg szájba nem csapnak érte valakit.....
Fekete vagy csoki:)
15:23
793
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ki és miért csapna szájba Magyarországon a néger szóért, áruld már el nekem.
15:27
794
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
hello!!
Egyes esetekben akkor is vicces ahogy így elképzelem.LOL!!
15:28
795
Oct
06
MissPista válasza írására:
Egy ideutazó öntudatos fekete férfi.
15:32
796
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
most h így körbenézek:)
15:33
797
Oct
06
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az csak ne csapdosson senkit szájba, ha egyszer fingja nincs, hogy a magyar nyelvben ez a szó mit jelent. Bocs, de azért nem fogom a szókincsemet silányítani, mert esetleg nem tetszik a szó az ide utazó négereknek.
16:03
798
Oct
06
MissPista válasza írására:
Senkit sem érdekel hogy mit gondolsz erről, akit ez bánt azt főleg nem:)
Ezen nincsen vita.
19:04
799
Oct
06
Emu válasza írására:
LekoteleznelXD
19:10
800
Oct
06
stacia válasza írására:
Pár hónapot töltök kint, aztán pár hónapot itthon. Évente kétszer-háromszor jövök-megyek.
19:21
801
Oct
06
stacia válaszaAdriana írására:
Akkor van remény:)
19:22
802
Oct
06
Emu válasza írására:
Mi az a pont, amikortol mar kikerul onnan?
19:31
803
Oct
06
Emu válaszaAdriana írására:
Ha kesz lesz a folytatasa, kirakom avatarnakXD
19:39
804
Oct
06
Emu válasza írására:
Arra a heti menulistara en is piszok kivancsi lennek!XD
19:42
805
Oct
06
bubzi válasza írására:
már nem tudom, de nem is érdekes :)
22:02
806
Oct
06
desecrator válasza írására:
Kedves Aristeus,

Mielőtt megjelentettem volna itt az írásomat, gyorsan leellenőriztettem a gmail helyesírás ellenőrzőjével, ami kiakadt az "izomtömeg"-en, azért írtam át "izom tömegre". Egybeírva tényleg jobban néz ki a szó. Hogy is van? Hány szótagtól kezdve kell külön írni a szavakat? Ez egyáltalán a szótagok számától függ?
22:08
807
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
De Magyarországon vagyunk. Tudom hogy ott pejoratív, de itt nem. Olvass utána. És angolul nem is így van, hogy néger.
22:45
808
Oct
06
ismeretlen válaszastacia írására:
Őőőőő, bocs, hogy kéretlenül beleszólok, de Magyarországon ez valóban nem számít stigamtizálónak, sem pejoratívnak sem rasszistának, mint ahogy a cigány megnevezés sem (hivatalosan). Szerintem az angol 'nigger' és a magyar 'néger' kifejezés nem ekvivalens és mivel itt nincsen társadalmi háttere sem, ezért itt ez sem többre, sem kevesebbre nem utal, minthogy az illetőnek fekete a bőre.
23:16
809
Oct
07
Emu válasza írására:
Jaja. Bar magyarul is a nigger a sertobb verzio szerintem, a neger az igazabol pont olyan objektiv, mint a cigany vagy zsido meghatarozas. A jarulekos jelentestartalom a kenyes terulet.
01:24
810
Oct
07
ismeretlen válaszaEmu írására:
Igen, végül is igazad van, akkor úgy mondom, hogy nem KÉNE, hogy sértőbb legyen, mintha azt mondom, hogy japán vagy hindu vagy katolikus vagy angol. Mert ha belegondolunk..más embertípus, mások a rasszjegyei..most nem mondhatom azt, hogy nem éppen naptól barnult etnikum. Ez a neve és kész.
01:32
811
Oct
07
ismeretlen válaszadesecrator írására:
Két szóból álló összetett szavakat bármennyi szótagig egybeírunk. Ha különírod, akkor jelzős szerkezet, úgy pedig ez esetben hülyeség: "izom tömeg" = tömeg, amely izom. Értelmetlen.

A szótagszámra csak akkor kell figyelni, ha az összetett szó három vagy több tagból áll. Ilyenkor HAT szótagig írjuk egybe a szót, hét vagy több szótag esetén a megfelelő tagot kötőjellel választjuk el. Például: képregény-adaptáció. Itt három tag van: kép, regény és adaptáció, a szótagok száma pedig összesen nyolc, tehát több, mint hat. A regényadaptáció szó viszont hiába hét szótag, akkor is egybeírjuk, mert csak két tagból áll: regény és adaptáció.

Ha létezne olyan szó, hogy sülthúslécseppfolt, egybe írnánk, pedig öt külön szóból áll, ám csak öt szótagot számlál.

Az sem mindegy, hol választod el a tagokat. Egész más a hülye kutyaellenes és a hülyekutya-ellenes.
02:15
812
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Erre mondom mindig, hogy a magyar nyelv nem adja meg könnyen magát semmiféle fordító- vagy helyesírás-ellenőrző programnak.
02:17
813
Oct
07
ismeretlen válaszaEmu írására:
Megbeszéltük. De VHS-en van, úgy is jó?
02:17
814
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Miként fentebb is írták, nem szubjektív vélemény, hanem puszta tény az, hogy a néger szó a magyar nyelvben nem pejoratív. Innentől kezdve viszont az nem érdekel senkit, amit te gondolsz erről, cicavirág. :-)
02:19
815
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Így van.
02:20
816
Oct
07
Emu válasza írására:
Pont du gondoltam vegig, hogyha gyerekkorod ota megvan, az nem CD-n lesz... Utanajarok, mit tudunk tenni vele tesommal. Ha mas nem, letolti nekemXD
02:57
817
Oct
07
MissPista válasza írására:
Engem ne becézgess arra van itt más..
Ha lenégerezel majd egy fekete férfit akinek nem tetszik nem fogod odahívni a kis csapatodat hogy dehát ez itt ígymegy:)
Teljesen mindegy is. Befejeztem.
08:33
818
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Szerinted annak van igaza, aki erősebbet üt? Már értem is, miért testépítesz te.

Egy olyan négert, akinek fogalma nincs az itteni viszonyokról, mert nem tud annyira magyarul, nem négereznék le, mert félreértené. Tudok disztingválni. De ITT, MOST nem a hazánkba látogató négerekről volt szó, hanem a néger szó magyarországi használatáról.

Észre, szövegértelmezésre, szemantikára is gyúrhatnál. Bár ebben nem leszel jobb akkor sem, ha egy hónapig csak tilápiát eszel, szívecském.
09:02
819
Oct
07
MissPista válasza írására:
Te viselkedni akkor sem tudnál azt hiszem ha kényszered lenne rá.
Ne próbálj itt kitalálni engem és le is írni a baromságaidat légyszíves. Pontosan annyi a történet hogy lehet hogy egyszer rosszkor négerezel:) ENNYI.
09:15
820
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Hát ha csak 30-nak akar az nem is olyan vészes. :D Ha 20-nak akar az a gáz!
09:42
821
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Hát az biztos! Nem sokat érnek igazából.
09:47
822
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Viselkedni szemlátomást nem én nem tudok kettőnk közül.

Miért nem mondod ki nyíltan? Azt kívánod, hogy engem egy néger - vagy bárki - verjen pofán, mert haragszol rám. Nem te vagy az első és nem is az utolsó, akinek ez a leghőbb vágya. :-)
10:11
823
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Köszi, jó, hogy sokkal értelmesebben fogalmazod meg, amit gondolok. :)
10:19
824
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az összes gyúróst sérti a néger szó? És az összes nem gyúrós szerint ez nem pejoratív? De érdekes.
10:20
825
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Biztos azért, mert ők lélekben négerek. Ahogy a sötét bőr, úgy a belső sötétség is előnyösebb lehet nekik. :-)
10:26
826
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Csoki? Csoki lehet egy olasz is. És mi a helyzet a tíz kicsi négerrel? Agatha Christie: Eredeti cím: And there were none / Ten little niggers
Akkor még lehetett.....

Amúgy ezt tényleg elmagyarázhatná valaki, hogy miért gondolják bizonyos embertípusok, ha megváltoztatják a nevüket, akkor senki agyában nem lesznek majd negatívumok azzal a szóval kapcsolatban. Cigány, roma, néger, fekete, stb. A magyar nyelvben rengetegszer fordul elő a néger szó, négercsók, néger szelet (egy finom sütemény) mint ahogyan a cigány is cigánypecsenye, cigányzene, cigánykerék, stb.
10:30
827
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
A fekát én sem értem, miért szeretik, na az pejoratív. Én azt itthoni feketékre használom. (egyébként a feketét is, itthon bizonyos etnikumra használom, és nem örömmel, a négerekkel ellenben nekem semmi bajom)
10:32
828
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Négerfagyi, négerez, négerfólia stb.
10:48
829
Oct
07
MissPista írta:
Puffogjátok ki magatokat h menyivel jobbak vagytok mint mi és lépjünk túl ezen végre:)
11:21
830
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Na,mi van itt?:D Még mindig itt tarunk?:) Ne foglalkozz már azzal mit írnak,esküszöm a velem egy légtérben lévő fekete bőrű barátaim nevetnek már ezen az egész párbeszéden.

Hajnalban értünk haza de 9-kor elmentem edzeni 2órát.Hogy vagy?
12:28
831
Oct
07
ismeretlen írta:
jav:tartunk.
12:29
832
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
(szakmai ártalom :P)
13:19
833
Oct
07
ismeretlen írta:
akkor hívjuk SZERECSENNEK. jó lesz?
13:20
834
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Looool :D Jöttünk, láttunk, visszamennénk!
13:42
835
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Elhiszem, hogy kínos neked.
15:05
836
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Vagy MÓRNAK, az rövidebb.
15:05
837
Oct
07
stacia válasza írására:
Látod, ezt nem tudom:)
Nekem a kettő már összekeveredik, de nem úgy emlékszem, hogy a magyar médiában a négert használnák, hanem a fekete megnevezést.
15:21
838
Oct
07
stacia válasza írására:
Andolul úgy van, hogy 'afro-american people'.
Viszont megértik a niggert, a négert, sőt a negrót is, és neked mennek miatta:)
Mivel én 10 éve életem jó részét Amerikában töltöm, kitöröltem a szótáramból ezeket a szavakat, mivel sehol sem szeretnék bajba kerülni.
Egyébként Neked is csak azt tudom mondani, a magyar média sem használja ezeket a megnevezéseket. Máshoz nem tudok viszonyítani, mivel Mo-n ugye nem sok feka van, a mindennapi életben nem találkozom ilyen helyzetekkel itthon.
Természetesen mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit használ és mit nem.
15:28
839
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Szerintem a magyar médiában eleve igen ritkán beszélnek a negroid embertípusról, de akkor azt hiszem az afroamerikai megnevezést használják. Ha az illető az USÁ-ból származik.
Egy másik példa: nem csinálok belőle nagyon titkot, hogy orosz származású vagyok. Ha egy magyar ember azt mondja nekem 'ruszki' azt igen, sértőnek érzem, mert hozzáadódott a jelentéséhez, lerakódott rá az a 60 évnyi gyűlölet, ami az államszocializmus időszakát meghatározta. De ha mittomén, egy német vagy egy spanyol vagy egy akármilyen nemzetiségű mondja, hogy 'ruszki' az nem sértő, mert basszus, végül is igen, oroszul úgy mondják az orosz embert, hogy 'ruszki' (jó, a főnévragozástól most eltekintünk) Valami ilyesmi a helyzet a néger kifejezéssel, plusz Magyarországon az, hogy valaki fekete, az többnyire a hajszínére utal (ld. millió meg egy népdal a fekete menyecskéről stb.).
15:29
840
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
És eufemizáljunk és archaizáljunk mindent. Mert akkor nem sértő. Jó ég.
15:31
841
Oct
07
stacia válasza írására:
Látod, nekem az maradt meg ezzel kapcsolatban, hogy Amerikában ne használjam ezeket a szavakat, ha nem akarok bajba kerülni. Márpedig nem akarok:) Különben sem szeretek senkit megsérteni, pláne nem szándékosan.
Másik dolog a fekákkal kapcsolatban, hogy az Amerikában élő fekák nem egységesek. Vannak a szigetekről-főként Haiti-menekültek, nos ők igencsak egyszerű emberek. Aztán vannak az évtizedek/századok óta ott élők, akik további két részre tagolódnak. Egyik részük magasan iskolázott, művelt, úgy él és viselkedik, mint a fehérek, és ott is él, ahol ők. A másik csoport a kb. segélyből élők, viszont marha öntudatosak, mert ugye már milyen régen Amerikában élnek.
Nah, hát a három csoportból kettő tuti nagyon erélyesen kikérné magának, ha lenégereznéd:)
15:36
842
Oct
07
stacia válasza írására:
Nézd, ez kb. olyan, hogy aki még soha életében nem volt olyan helyzetben, hogy pl. ő a 'ruszki' (bocs!), a 'bevándorló', attól nemigen lehet elvárni, hogy átérezze ezt, és egy picit is megpróbálja a másik szemszögből nézni a dolgot:)
15:38
843
Oct
07
MissPista válasza írására:
Jól köszönöm, izomláz már létszik az edzés imádom:)
Magam is jól szórakozom mást nem tehetek:D
Ma volt a heti 1 félreevésem, Govindában betoltam egy menüt:) Nyam.
15:39
844
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Ez abból a szempontból más és mégis ugyanaz, mint a néger kifejezés esetében, hogy egy olyan magyar ember, aki vagy még megélte a korszakot, vagy legalább nem nagyon távol született tőle ( valószínűleg a mai tizenpár éveseknek ezt már nehezen magyaráznád el) az érzi ennek a kifejezésnek a súlyát. A magyar köznyelvben a ruszki szó szinte egyet tesz az elnyomó, kizsákmányoló, kegyetlen, szocialist, kommunista stb. stb. kifejezésekkel. Nem hiszem, hogy lenne olyan min. 20 éves ember az országban, aki ezt ne érzékelné. Meg azért ma is egy-egy hungaristább vagy kopaszabb jellegű rendezvényen időnként elhangzik a "Ruszkik haza" felkiáltás, holott az egésznek már semmi létjogosultsága. Nem kell bevándorló státuszban lenni ahhoz, hogy ezt valaki értse. Ugyanígy lehetnek az amerikai négerek. Nekik ez a kifejezés a rabszolgaságot az egyenlőtlenséget az elnyomást szimbolizálja. Teszem hozzá, lassan nem ártana azon is túl lépni. Az egy tagadhatatlan tény, hogy fekete a bőrük. Ettől se nem jobbak, se nem rosszabbak, mint a fehérek, vagy a sárgák egyszerűen csak MÁS A KÜLLEMÜK. Amit meg csak lehet illetni valami szóval, nem? Persze mondhatod, hogy én vagyok a naiv, de én így látom.
15:45
845
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az szép:)
Holnap elutazunk pár napra,nem jössz velünk?:) van még hely meg pár perced gondolkodni:)
15:47
846
Oct
07
MissPista válasza írására:
Hova mentek? :D
Dolgoznom kéne de miattatok lehetek beteg:D
15:53
847
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Emlékszem h már említetted h orosz származású vagy. A szüleid vagy valamelyikük orosz? Persze nem kell válaszolnod,nyílván magánügy:)
15:56
848
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Rómába.Jővő héten jövünk vissza. Emailemet megkaptad? Reggel küldtem.
15:58
849
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Hát ez úgy van, hogy apukám tökre orosz, anyukám meg félig. Anyukám apukája magyar, ezért élünk itt. :)
16:00
850
Oct
07
ismeretlen írta:
850!!
16:01
851
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Értem,akkor jól beszélsz oroszul feltételezem.
16:02
852
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Afro-amerikai? :) Ez vicces, úgy tudom, ezt is kikérték már maguknak. :)

http://hvg.hu/vilag/20090121_fekete_afroamerikai_obama
16:02
853
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Őőőőőőőőőő erre a kérdésre térjünk vissza pár hónap múlva :D :D (amúgy nem, szinte egyáltalán nem beszélek.Most tanulom.)
16:03
854
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
De fekázni tényleg lehet? Az baromira pejoratív itthon.
16:04
855
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Nekem ezzel inkább az a kifogásom lenne, hogy jó, nyilván az amerikai állampolgárok afroamerikaiak. De mi van a többiekkel? Ők meg afrofranciák, meg afro-afrikaiak, afro-angolok?
16:04
856
Oct
07
MissPista válasza írására:
Az jóközel van:D
Nem kaptam meg:( Próbáld újra pls.
16:05
857
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Az tök jó,mármint h tanulsz oroszul:)
16:07
858
Oct
07
stacia válasza írására:
Látod, mindenki a saját helyzetét éli át legjobban:)
Nem tudom, a fekák miért ugranak a négerre, de valamiért utálják, az biztos.
Nyilván megvan rá az okuk. Mostanában meg különösen öntudatosak:) Személy szerint én általában semleges vagyok irányukban, volt már ilyen meg olyan tapasztalatom is, ami azt mutatja, hogy a fekák is emberek, van köztük normális meg hülye is. Egyébként a balck people-ra nem ugranak, tehát nyilván nem a feketével,mint bőrszínnel, hanem a néger változatával van bajuk.
16:08
859
Oct
07
stacia válasza írására:
Obama nem afro-amerikai, mégcsak nem is feka!
16:08
860
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
repülővel igen:)
ok, mindjárt írok mégegyet.
16:08
861
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Igen. Ő egy Barack! :D
16:09
862
Oct
07
stacia válasza írására:
Igen, de azt nem értik, a negro cukorból a negrót meg igen:)
16:09
863
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Úgy ahogy van nem jó a rendszer. Tőlem lehet fekete, fehér, meg sárga, oszt'jó napot. Egyébként a vietnamiak meg ugranak arra ha lekínaiazzák őket. Pedig ezt teszik.
16:12
864
Oct
07
stacia válasza írására:
Jah, félig fehér, felig feka:)
16:13
865
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
De most itthon vagy, és lehet, hogy sok magyar színes bőrű ember olvassa, hogy fekázod őket, aztán utálnak. :) Nem tudsz korrekt lenni.
16:14
866
Oct
07
stacia válasza írására:
Nah, most képzeld el, mikor először töltöttem ki valami űrlapot az USA-ban, hogy milyen fajzat is vagyok, sehol nem volt, hogy fehér. Megkérdeztem, mi volnék, hát mondják, kaukázusi. Mondom, nah, az nemigen, pedig télleg:)
16:16
867
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
:D:D
16:17
868
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Pedig így van,azok vagyunk:)
16:18
869
Oct
07
stacia válasza írására:
A man in blackben magyarul Will Smith azt mondja magára, hogy feka, úgyhogy ennél maradok:)
Különben lányomnak van egy feka haverja (Amerikában), aki történetesen Angliából ment oda tanulni, és közölte, utálja a fekákat. Mire lánykám mondta neki, nem zavarja-e, hogy ő is az:D Egyébként fehérként viselkedik, vagyis náluk is előfordul olykor némi identitás zavar:)
16:19
870
Oct
07
stacia válasza írására:
Mostmár tudom, és meg se sértődök, ha annak mondanak:)
16:20
871
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
ha pl. regisztrálsz egy olyan oldalra ahol van ilyen kérdés ott nem az van h fehér hanem kaukázusi, és fekete nem néger:)
16:21
872
Oct
07
stacia válasza írására:
Na igen:)
Mostmár csak azt nem tudom, a dél-amerikaiakra sértő-e azt mondani, hogy latino, mert nálunk belőlük van sok (tudod, dél-FL)?
16:23
873
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
de ezzel inkább hivatalos iratokban találkozol.Amerikában nem fogják azt mondani h kaukázusi vagy hanem fehér:)
16:23
874
Oct
07
MissPista válasza írására:
Ment a válasz sajátról:) XOXO
16:31
875
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
nem sértő.
16:34
876
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
ok.
16:34
877
Oct
07
stacia válasza írására:
Akkor jó:)
16:48
878
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
"A man in blackben magyarul Will Smith azt mondja magára, hogy feka, úgyhogy ennél maradok:)"

Viszont elég sok olyan "családi vígjátékban" is szerepelt régebben, ahol simán leniggerezték egymást a négerek (fehér szereplő nem is volt).
17:41
879
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
A magyar média nem mérvadó, ott mindenki ultrapíszí, gyilkolják is a nyelvet rendesen. Nézz körül inkább a magyar irodalomban.
17:43
880
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
"Viszont megértik a niggert, a négert, sőt a negrót is, és neked mennek miatta:)"

Egyszerű emberek lehetnek, ha mind "nekem jön", csak mert meghall tőlem egy szót. Ők nevezhetnének engem fehérseggűnek vagy sápadtarcúnak is nyugodtan, legfeljebb mosolyognék rajta.
17:44
881
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Ki a francot érdekel, hogy az amerikai néger mit szól a néger szóhoz? magyarországról beszélünk.
17:46
882
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Már megint nagy M.
17:46
883
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Ők sem egyformák.Másrészt pl. Bronxban a feketék simán leniggerezik a haverjukat de egy fehértől ezt már nem néznék el.
Will Smith meg azt mond a filmben amit a szájába adnak,annyi pénzért sztem nem érdekli.
17:47
884
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Nevezzük őket fehérnek! Az biztos tetszene nekik. Vannak az európai fehérek, az Afrikába települt fehérek, az afrikai őslakos fehérek, meg az Amerikába települt afrikai fehérek. Jó így?
17:49
885
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Dehogy mennének neked.Akiket én ismerek azok biztos nem.
17:49
886
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
881.
17:50
887
Oct
07
MissPista válasza írására:
Mosolyognának inkább egyet:)
Egy kiadósat:)
17:51
888
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Volt régebben a Humanista Mozgalomnak egy négerekből álló csoportja (Budapesten), volt köztük egy közép-afrikai király is. Őket a fehér tagok simán fekázták, ami elég bántón hangzott, de nem annak szánták, hanem valamiféle laza, modern megszólításnak.

Egyébként állítólag liberális világban élünk, nem mindenki annak hív mindenkit, aminek akar? Érdekes, mennyi megkötés és tilalomfa van ebben a neoliberalizmusban a fehér embernek.
17:54
889
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Most én is Magyarországról beszéltem, sokszor vagyunk Pesten ezekben a hetekben ezért írtam h az én fekete barátaim nem esnének neked ha találkoznánk és leniggereznéd őket.
17:54
890
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Afro-kenyai, érted.
17:55
891
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Négerezésről van szó, nem niggerezésről.
17:55
892
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Azt is mondhatnád nem foglalkoznának veled.
17:56
893
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Kaukázusi kefir. Az fehér, úgyhogy helyben vagyunk.
17:57
894
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Akkor egyeztessetek a barátnőddel, mert szerinte meg nekem jönnének.
17:58
895
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Az én barátaim nem.
17:59
896
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Hűűű, mindjárt 900. :) Alig várom. Igaz két témát (sőt, többet ) is kiveséztünk.
18:00
897
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Ja, 896 nem neked csak úgy általánosságban. 897. :)
18:01
898
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Ezt mondhattad volna előbb, és akkor nem lett volna téma. :)
18:01
899
Oct
07
ismeretlen írta:
Mondok egy példát,kb. 2éve történt Los Angelesben.
Egy 17 éves fehér fiú akit nem is láttam addig,odajött hozzánk és közölte,h fajáruló vagyok, fel kéne lógatni egy fára mert feketéhez mentem feleségül a férjemet meg mellém akasztani mert ő fekete. Valszeg ebben nőtt fel,így nevelték és valszeg a barátai is ezt a nézetet vallják.
Szerinte Hitler az Isten....stb.
Hát most erre mit mondjak? Nem érdekel.
18:15
900
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Akkor azokról beszéltünk akik Amerikában élnek,akiket ez tényleg zavar. De most Aristeus és én Magyarországról beszéltünk és azokról a feketékről akik évek óta barátaim.Őket nem zavarja.
18:18
901
Oct
07
ismeretlen válaszaEmu írására:
Amíg így néz ki a pocija, mint a képen, addig biztosan a jó oldalán van:)
18:32
902
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Mond azt, hogy menj analízisbe édes fiam :D
18:33
903
Oct
07
ismeretlen válaszadesecrator írására:
,,gmail helyesírás ellenőrzőjével,"

Egy hülye gépre nem szabad nyelvi finomságokat bízni.
18:33
904
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Elsajnálnád tőlük a betűket? Hát milyen rasszista, diszkriminatív ember vagy te?
18:36
905
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
,,Szerinted annak van igaza, aki erősebbet üt?"

Nem. Sztem ő sem úgy értette.

Csupán arról van szó, hogy akár igaza van, akár nem, ha lenégerezed, a negatív érzelmei miatt pofán fog verni...őt nem érdekli az, h igaza van-e vagy sem....
18:36
906
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Na, ezt meg végképp nem értem. Akkor miért nem europid? Merhogy már nem mintha kötekedni akarnék az USA kérdőíveivel, de a Kaukázusban (most)eléggé más jellegű (értsd: más rasszjegyekkel rendelkező) népesség él...
18:38
907
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Tejeskávé :D
18:39
908
Oct
07
MissPista válasza írására:
Köszönöm szépen:) 905.
18:39
909
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Az vigasztal, hogyha én azt szeretném, h rabbik verjenek téged szájba?:D:D:D

(A rossz viccet félre téve, nem kívánom, h fizikailag bántalmazzanak téged különböző etnikumok képviselői...).
18:40
910
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Ne köszönd. Aljas, mocskos, utolsó, számító egoizmusból tettem...xDxDxD
18:41
911
Oct
07
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Túllépni?:D:D Hol élsz te? A CC ezért létezik:D
18:42
912
Oct
07
MissPista válasza írására:
éljen:D
18:42
913
Oct
07
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
- Nagyuram! Nézze! Itt a szaracén!
- Óóó! A bitang!
- Segítség! Megint itt vannak az elmebetegeeeek!....xD
18:44
914
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
És azon van a hangsúly, hogy fizikailag? :P
18:46
915
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
A Bad Boys-ban meg azt mondja: ,,Semmi pánik! Niggerek vagyunk!"
18:48
916
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Lelkileg már így is eleget bántalmazták szegényt a különböző etnikumok, szal azt meg felesleges...
18:49
917
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Vagy hipóarcnak.
18:50
918
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Szíjjekopott a Shift?
18:51
919
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Ismerős szitu...
18:54
920
Oct
07
stacia válasza írására:
Sajnos nem láttam azokat.
18:59
921
Oct
07
stacia válasza írására:
Te igen, én meg nem csak.
19:03
922
Oct
07
stacia válasza írására:
Pontosan ezért mondtam először, hogy én nem vagyok az:)
19:05
923
Oct
07
stacia válasza írására:
Azt nem láttam. Meg hát ő magára azt mond, amit akar:)
Különben mi sápadtarcúak vagyunk, ugyebár. Nah, ennek sem örülnék:)
19:08
924
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
De kit érdekelnek egy korlátolt nigger negatív érzelmei?
19:17
925
Oct
07
bloblob válaszasugarwall írására:
hát nem tudom, de én hallottam olyanról, hogy a börtönben a férfiak a nemi szervüket is szúrják, de várjál...vazelinnel.ez pár napig megnagyobbítja azt majd "leereszt".bár az esetek nagy százalékában rosszul sül el és amputációval végződik...persze nagy kérdés hogy ott mi szükségük rá?fujj nem akarok belegondolni....
19:40
926
Oct
07
ismeretlen válaszastacia írására:
Hipóarcok! Sápadtarcúzni csak az indiánoknak lehet:D
19:46
927
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Senkit.

De az ember arca felé tartó, egy korlátolt nigger negatív érzelmektől vezérelt disznósonka méretű, negatív feka ökle már sokak érdeklődését fölkelti...

Továbbá van az a bizonyos együttérzés nevű dolog, ami jó estben, a magyar nyelvi szentséges ereklyék végtelen tiszteletétől függetlenül is megakadályozza a kulturált emberfiát abban, hogy lenégerezzen egy olyan négert, aki nem szereti, hogyha lenégerezik (kung-fu törvény ugye: kerüljük a konfliktust. A békére való törekvés fontosabb, mint a büszkeség hajszolása.).
19:54
928
Oct
07
ismeretlen válaszabloblob írására:
,,hát nem tudom, de én hallottam olyanról, hogy a börtönben a férfiak a nemi szervüket is szúrják, de várjál...vazelinnel."

Ez csak egy minden valós alapot nélkülöző legenda...

Odabent nem pocsékolják el ilyesmire a vazelint, ha nagy ritkán hozzájutnak:)

Viszont van úgy, hogyha olyan emberrel kerülnek egy cellába, akivel nem szeretnének, megisszák, és akkor mehetnek gyengélkedőre, kórházba, ide-oda...
19:57
929
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
:D
20:05
930
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Nem csak Amerikában,magyar jelentkezési lapon is így volt feltüntetve: etnikuma: kaukázusi.(nekem erről a kaukázusi kutya jut mindig eszembe) :D
20:09
931
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Egyetértek veled abszolút. Az olyan "szép"! Apukámat egyszer részegen lenácizták, merthogy sváb. :(
20:15
932
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
:D De nem sárga! :D
20:17
933
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Nekem a kefír. Meg a kutya :D
20:21
934
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Köszke! Nem jutott eszembe a párbeszéd. :)
20:26
935
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Mé'? Volt néger...oh, pardon...fekete barátnőd? :D
20:28
936
Oct
07
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Az is derék. LOL. Főleg hogy amikor betelepítették a svábokat a náciknak még híre-hamva sem volt.
20:30
937
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
Szeretem, hogy olyan empatikus vagy! :D
20:30
938
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
A mi családunkat konkrétan Mária Terézia idejében, de sebaj. :D
20:32
939
Oct
07
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Az első barátnőm félvér volt. Nyíregyházán le is köpködtek minket a tahó jobboldali vadmagyarok. Egyszer egyedül is elkaptak az aluljáróban, miután kikísértem őt a vonathoz. Egy 67 éves, éppen arra járó nénikének köszönhetem, h nem verték ki a szart ott helyben a hazaáruló fajtámból...
20:37
940
Oct
07
ismeretlen válasza írására:
Az megintcsak durva!!
Amúgy sokan hiszik azt h Amerikában nincs rasszizmus vagy legalábbis sokat javult a helyzet. De ez is államfüggő,valahol tényleg gyűlölik a feketéket,félvéreket és az is csak mese h nincs már Ku Klux Klan,pedig van, csak napjainkban a spanyol ajkú bevándorlók ellen fordulnak inkább.
20:53
941
Oct
07
Emu válasza írására:
Az a legjobb, amikor az ilyen folbuzdult ifju nepek aztan megtudjak, hogy bennuk is csorgedezik egy kis ilyen-olyan ver, amit szerintuk irtani keneXD Bar lattam mar cigany felver skinheadet, azota se ertem...
21:17
942
Oct
07
MissPista válaszaEmu írására:
Ő magát útálja keményen:D
21:22
943
Oct
07
Lunabunny válasza írására:
:(
21:25
944
Oct
07
ismeretlen válaszaEmu írására:
Van egy ismerősöm, aki egynegyed részt zsidó. Olyan durván antiszemita, hogy képes volt azt mondani, ha ma lenne a holokauszt, ő bizony személyesen jelentkezne, hogy irtsák ki őt. (!!!!!!!!!!) Normális az ilyen b+?
23:44
945
Oct
08
Emu válasza írására:
Van onkritikaja. Tudja, hogy ennyire hulyen jobb a fold alatt:-S
01:02
946
Oct
08
Lunabunny válasza írására:
Loool :D De akkor hogy-hogy nem lesz öngyilkos?
01:03
947
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
A tárgyalt esetben a konfliktust a néger kezdeményezi.
07:35
948
Oct
08
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Mondhatná azt, hogy ha benne egynegyed rész a zsidó, akkor az mondjuk a bal lába. Vonat alá fekszik, és fél lábbal, de immár tiszta vérű árjaként kel fel.

:-)
07:37
949
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Szerintem lennének ma is egy páran, akik szívesen kinyírnák, nem kell ehhez holokauszt.
07:53
950
Oct
08
sugarwall válaszabloblob írására:
úú ne akard tudni milyen arcot vágtam, miközben ezt elolvastam. :D fuj. jaj.
08:19
951
Oct
08
Lunabunny válasza írására:
Ajjaj, és ha utána jönne rá, hogy nem is az a lába volt zsidó, hanem a másik, akkor most már nem is 1/4 rész zsidó lenne, hanem több. Szegény, milyen csalódott lenne! :)
08:42
952
Oct
08
ismeretlen válaszasugarwall írására:
Én a büdös szájas cikktől émelygek... Bloáááá. :S
09:07
953
Oct
08
ismeretlen írta:
Gyerekek húzzunk bele, nehogy mááá ne legyen meg az ezer!
10:29
954
Oct
08
MissPista írta:
Igen! Legyen meg az 1000! :D
10:44
955
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Há de...érted...ez azt jelenti, hogy akkor nyilván az enyját is, meg a nagyanyját is nyírják mán ki....
12:36
956
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Az meg a másik, hogy ott és akkor ez szervezett körülmények között zajlott, ma meg azér' kicsit bűntettnek számítana :)
13:57
957
Oct
08
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Viccelsz? 2000-ig meg sem állunk!! :D
13:58
958
Oct
08
MissPista válasza írására:
Akkor húzzunk bele:D:D:D
17:05
959
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Ellenkezőleg. Te kezded azzal, hogy a magyar nyelvi szenteskedést előbbre tartva, előzetes egyeztetés, magyarázat nélkül lenégerezel egy olyan embert, aki nem szereti, ha négernek hívják:)

A magyar nyelv se fog beledögleni abba, meg te se, ha néha más emberek érzéseit is figyelembe véve egy kis időre lemond az ember a görcsös magyar nyelv-fetisizmusáról.
18:00
960
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Azok a nyomorultak, akik szeretik másban keresni a bűnbakot, mindig megtalálják egymást is, meg az érdemtelenül bántalmazni, gyalázni kívánt áldozataik tömegeit is...Nem csoda, hogy felétek még mindig divat a kísértetjelmez, felénk meg Hitler bajusz, és a dögevő turulmadár...
18:03
961
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Kísértetjelmez,na,ez az ami a mai napig hidegen hagy.
18:57
962
Oct
08
ismeretlen válasza írására:
Akkor inkább ő kezdi azzal, hogy nem művelődik, mielőtt idejön. :-)
23:46
963
Oct
09
ismeretlen válasza írására:
Cö-cö-cö...Attól, hogy ő művelődik, mielőtt idejön, még rosszul fog neki esni, ha lenégerezik:)
Ha ő világ életében úgy élt, hogy a ,,néger" számára sértés, akkor akár halálra is művelődheti magát a magyar nyelv szépségeit illetően, és a magyar nyelvben ez a ,,néger" szó akár a legmagasabb szintű dicsérő kifejezés is lehet, őt akkor is sérteni fogja, mert attitűdtől, jelentéstartalomtól függetlenül nem szereti, ha lenégerezik.

A magyar nyelvnek a sokszínűsége a legnagyobb erénye, használjuk hát. Ismétlem, se a magyar nyelv nem fog tőle kihalni, se mi nem fogunk összeszakadni tőle, ha merő udvariasságból, előzékenységből egy másik, általa is elfogadott szót használunk, ahelyett, hogy a nacionalizmusunk kivagyisági maszturbálásának jegyében ,,csakazéris lenégerenénk", mert nálunk ez a szabály, vagy a hagyomány, vagy mer ez ,,Mádzsárorság vázze!"...
02:11
964
Oct
09
ismeretlen válasza írására:
Még egyszer mondom: nem érdekel a korlátolt emberek lelki világa, akár négerek, akár nem. A néger, az Magyarországon néger, akárhogy is csapkod vagy sértődik halálra, legfeljebb csapkodó vagy sértődött néger lesz.

Ennek semmi köze a nacionalizmushoz, inkább ahhoz, hogy gyűlölöm az eufemizálást, így az én számat olyan szavak, hogy afroamerikai, roma, meleg (buzik tekintetében), siket és hasonlók soha nem fogják elhagyni.
09:37
965
Oct
09
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Úgy látom stagnálunk... Így nehezen lesz meg még az 1000 is... :P
21:51
966
Oct
09
ismeretlen válasza írására:
A buzi azért kicsit más szerintem, de amúgy igazad van.
A romáról meg csak annyit, hogy az egész magyar társadalom tök téves felfogásban él a szóval kapcsolatban. A cigány népségnek (nem pejoratív, de komolyan!!!) vannak alfajtái, van olyan cigány, aki kikéri magának, ő nem roma. Van olyan roma, aki nem cigány és van, aki azt mondja, neki aztán tökmindegy. Ez nem egy eufemizált kifejezés, hanem csak egy részükre vonatkozó kifejezés.
21:54
967
Oct
09
ismeretlen válasza írására:
Az alábbi beszélgetés az órámon hangzott el:
- Maradjál már, kolompár!
- Nem is vagyok teknővájó beás, mint te.
22:08
968
Oct
09
MissPista válasza írására:
Pedig már nem sok kell:)
Mindenki mesélje el mi a reggelije és akkor hamar meglesz az 1000:D
22:08
969
Oct
09
ismeretlen válasza írására:
Köszönöm, hogy illusztráltad :D erről van szó.
22:09
970
Oct
09
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Jó ég, inkább nem írom le, mert Williams-szel karöltve elátkoztok engem :D :D
22:21
971
Oct
09
janeavril válasza írására:
Nekem pl. a cigány szóról eszembe jut egy egész, színes kultúrkör, míg a romáról általában fukszos, "kimosakodott", nagydarab, csillogó palotában élő gengszterek jutnak eszembe. Persze ez badarság, de valahogy ezek az asszociációim:-)
23:01
972
Oct
10
Lunabunny válasza írására:
Inkább én sem. :D
00:30
973
Oct
10
Emu válaszaMissPista írására:
Sonkas-tojasos omlett:-D Full proteinXD
00:54
974
Oct
10
Emu válaszaMissPista írására:
Halon kivul mit eszel meg napkozben?
00:56
975
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Az első reggeli 5-kor: fehérjeturmix (csakis tejsavó),zabkása aszalt gyümölccsel,20g glutamin, + vitaminok,ásványi anyagok,(Prolab full potency training pak) 10g stana, zöld tea, min.fél liter víz és 1 banán.
01:15
976
Oct
10
ismeretlen válasza írására:
:D
01:16
977
Oct
10
MissPista válasza írására:
Dehogyis:D:D:D
09:37
978
Oct
10
MissPista válaszaEmu írására:
ez egy erős 4esalá:)
09:38
979
Oct
10
MissPista válasza írására:
Ez csillagos 5ös:D
09:38
980
Oct
10
MissPista válaszaEmu írására:
Csirkét, édes krumplit juharszirupot. Mandulát. Tökmagolajat.

Mai reggeli juharszirpmandulacsirke:)
09:39
981
Oct
10
hanyag válaszaMissPista írására:
Tojásrántotta á la hanyag:
Kolozsvári szalonna alapon megfuttatott hagyma, bele karikára vágott, párolt zöldpaprika. Öt tojás jól felverve, majd néhány karika házikolbász, hogy legyen egy kis színe.
Némi pirospaprikával megszórva, hozzá szeletelt paradicsom, friss kenyér, egy bögre tea.
Jól indult a nap.
09:53
982
Oct
10
MissPista válaszahanyag írására:
Mindenképpen az ha bányász vagy:)
09:54
983
Oct
10
hanyag válaszaMissPista írására:
Kérem az adatlapom figyelmesebb tanulmányozását.
Egyáltalán, van még Magyarországon bányász?
10:20
984
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
köszi:)
második reggeli 8-kor: rántotta,5tojás,3nak csak a fehérje,csirkemellcsíkok,(főzőspray nem olajjal) teljes kiörlésű magos zsemlékkel,zsírmentes túró, paprika, paradicsom, fekete tea, 2grapefruit,+eper,szilva.
10:34
985
Oct
10
MissPista válasza írására:
Dícséretes:)
Nálam csirke édeskrumpli:) Mozzarella. Déltől edzés. Hát:) azt szeretem.
10:50
986
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
azt én is,de én már edzettem(egész váll,trapéz,has,fenék,kardió)

de jó lesz visszatérni a délutáni edzésekre nekem az jobban fekszik.
11:01
987
Oct
10
MissPista válasza írására:
Milyen Róma?
11:01
988
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
szórakoztató mint mindig,az idő is jó most.süt a nap.
11:05
989
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Bár ha még egy Nikon üzletbe bemegyünk,sikítok.LOL!!
11:07
990
Oct
10
ismeretlen írta:
csak meglesz az 1000:)
11:09
991
Oct
10
MissPista válasza írására:
Meglesz persze:)
Mi bajod a fotós boltokkal?:D Engem sem lehetne kizavarni mert én is fotózom:)
11:13
992
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Jó akkor összekötlek a férjemmel:)
11:14
993
Oct
10
MissPista válasza írására:
Én canonos vagyok, de órákig tudok gépeket nézegetni:D
Ott milyenek a termek a mieinkhez képest?
11:17
994
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Sztem a férjem nem váltana márkát,meg tudod mindig lehet találni valamit ami kell valamelyik géphez.Én is szeretek fotózni csak épp nem tudok úgy ahogy szeretnék de ezt is meg fogom tanulni.
Mint Mo.-on? Van szuper terem is meg gyalázatos is:)
11:23
995
Oct
10
MissPista válasza írására:
Régen canonos voltam de leváltottam a gépparkot anyagi okokra hivatkozva, ocsóbb:)
Gyalázatos ez jó:D Pesten van belőlük elég, meg én már nem szeretem a feketepenészes pince termeket, túligényes lettem:)
11:28
996
Oct
10
MissPista írta:
Mármint régen nikonos voltam na.. Csak sikerül..
11:29
997
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Na,jöhet az ebéd aztán megyünk valamerre. Neked jó edzést!!
11:30
998
Oct
10
MissPista válasza írására:
Kösz:)
Szép napot!

11:33
999
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Én lepusztult,olcsó terembe azért nem megyek mert koszos,a bár tök üres,az emberek nem képesek maguk után letörölni a gépet amit használnak,nem pakolnak el maguk után,sok gép életveszélyes,lesérülni meg nagyon nincs kedvem.
11:34
1000
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Neked is:)
11:34
1001
Oct
10
hanyag válaszaMissPista írására:
Én a Skolnyikban bízom.
11:34
1002
Oct
10
MissPista válasza írására:
Ez a lepakolásérdekes, én mindig szólok hogy vegye le maga után az 50es tárcsát az ember mert én nem bírom el ennyire egyszerű, valaki még bűntudatot is érez:D
11:35
1003
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
:D
11:37
1004
Oct
10
MissPista válasza írására:
Egyszer 60kgba nyomtam fekve 4et. Akkor 62kilós voltam. Ez a legnagyobb legem:)
Na megvolt az ezer és mind százasok vagyunk:D
11:50
1005
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
észrevettem:) én most 64-65kgkörül vagyok. 80-90kg-val nyomok hatot,nyolcat.
na,tényleg megyek:)
11:54
1006
Oct
10
LittleBlueBird válasza írására:
Jaj, miért általánosítod mindig a jobboldaliakat??
Nekem például semmi bajom a négerekkel, meg a félvérekkel sem, sőt a dolgozó,becsületes cigányokkal sem.
És erről most eszembe jutott,hogy van egy kínai csaj,aki szokott nálunk vásárolni, jókat szoktunk barkóbázni:D (ő próbálja elmondani mit szeretne, én meg próbálom kitalálni)
12:17
1007
Oct
10
LittleBlueBird válasza írására:
Nekem erről ugyanaz a véleményem,mint a VB idején a vuvuzeláról..
Be akarták tiltani,mert jaj szegény focistákat mennyire zavarja...de mivel a VB-t olyan helyen rendezték,ahol ez egy elterjedt hangszer,ezért (szerintem) nagyon helytelen lett volna betiltani..
A hazánkba látogató néger,itt egy látogató..ne ő mondja meg,hogy én milyen szavakat használhatok Magyarországon. Nem tudom mi van mostanában ezzel az országgal:S Jössz például a turulmadárral is, Magyarországon egy magyar ember egy magyar jelképet használ,akkor már egyből gyűlölködő??
12:26
1008
Oct
10
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
Én rozskenyeret ettem sajttal,kukoricával meg csirkemellsonkával, ittam hozzá tejeskávét, utána meg Borsodi vizet:)
12:27
1009
Oct
10
LittleBlueBird válasza írására:
Azt nem tudod véletlenül,hogy a Metabol vagy Redox tabletta egézségtelen? (mindenhol írnak mindenfélét és nem tudom,mit higgyek)és a fogamzásgátló felszívódását befolyásolja? Anyagcsere serkentésére szedném,mivel annyira lelassult,hogy borzalom.
12:31
1010
Oct
10
LittleBlueBird válaszahanyag írására:
Huu,ez isteni fonom lehetett, bár én egy ilyen reggeli után duplámra puffadva pihegnék egész délelőtt:D
12:33
1011
Oct
10
LittleBlueBird válaszaLittleBlueBird írására:
finom,nem fonom:D
12:34
1012
Oct
10
Emu válaszaEmu írására:
Vaa, rendszerr nem tud mit kezdeni wnnyi hsz-salXD
12:53
1013
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
vaníliás fánk, tejeskávé...
13:30
1014
Oct
10
Te hogy iszod a tejeskávét? én langyosan,sok tejjel 2édesítővel...olyan finom:P:P
13:48
1015
Oct
10
LittleBlueBird válaszaLittleBlueBird írására:
fél literes százegykiskutyás bögréből,amit még 10éves koromban kaptam anyukámtól gyereknapra és azóta is megvan:)
13:49
1016
Oct
10
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Fuhh én soha nem használok édesítőt, utálom. Plusz meggyőződésem, hogy károsabb, mint a cukor. Amúgy rosszul vagyok az édes italoktól, a kávét is ált. üresen iszom, vagy egy kicsii tejjel, kényeztetős reggeleken fele kávé, fele tej :)
14:33
1017
Oct
10
MissPista válaszaLittleBlueBird írására:
Nem szabad sokáig és sokat szedni a metabolt, de valami zsírégetővel jobban járnál mert nem túl jó:(
16:06
1018
Oct
10
MissPista válaszaLittleBlueBird írására:
A reggelid tökjó, kár h nem ehetek kukoricát mert imádom:)
16:08
1019
Oct
10
MissPista válasza írására:
Egy jó vaníliás fánkért most adnék fél évet az életemből, de csak megszagolgatnám:D
16:09
1020
Oct
10
hanyag válaszaLittleBlueBird írására:
Pont ez volt a cél, de nem úsztam meg a dolgot. Dolgoznom kellett.
16:09
1021
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
AMúgy nem volt nagyon finom :S nem volt jó benne a krém, és vagy egy órán át rosszul voltam tőle :P ma meg zabkását reggeliztem :S
16:13
1022
Oct
10
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
Zsírégetők közül mit ajánlasz, ami nem káros?
16:24
1023
Oct
10
MissPista írta:
Ami bevált és működik, Muscletech-Hydroxycut Hardcore X, BSN-Thermonex, esetleg stimulánsmentes A Prolab-Cuts II. wwww.sportika.eu-n megtalálod és megrendelheted őket.
16:31
1024
Oct
10
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
És ezek csak a zsírt égetik le ugye?...mert a cikkel ellentétben nekem az a problémám, hogy mindenemet kisebbre szeretném:)
16:58
1025
Oct
10
MissPista írta:
Persze, megfelelő étkezés és testmozgás mellett ezek hathatós segítséget jelentenek.
17:28
1026
Oct
10
Lunabunny válasza írására:
Basszus ennyi mindent meg se bírnék enni egyszerre. :D Nekem a normál rántotta 2 tojásból áll.
17:30
1027
Oct
10
ismeretlen válasza írására:
többféle édesítő van,nálunk vagy 100féle van és nem a nevükben különböznek:)
17:32
1028
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Prolab-Cuts II. én csak azt használom,nagyon jó!!!
17:33
1029
Oct
10
Lunabunny válaszaEmu írására:
Az új gárda a saját elvárásaihoz méretezte a felbontást. Vagy mit...nem értek hozzá. Azé' nem tapsol Snitzl avatarja sem. :( Most meg aztán szépen néz ki, hogy nem látszik a kommentek száma.
17:36
1030
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Egyébként nem nagyon hittem benne(a zsírégetőben) de nem kellett több 3 hétnél (edzéssel,kardióval) és igencsak meglepett az eredmény.
17:42
1031
Oct
10
ismeretlen válaszaLunabunny írására:
Nálam volt h 9et ettem meg.
17:43
1032
Oct
10
MissPista válasza írására:
Én még nem szedek semmit, de ez következő hónaptól megváltozik:)
17:48
1033
Oct
10
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
sztem ne szedd őket. azt nem tudom h befolyásolja-e a fogámzásgátló felszívódását.ha gyorsítani szeretnéd az anyagcseréd akkor többször egyél naponta kevesebb adagokat,igyál sok vizet, sportolj valamit.
17:51
1034
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
mennyi is vagy? 16? (ha jól emlékszem egyszer írtad) sztem ezekkel még ráérsz,persze a Te döntésed:) nem akarok beleszólni.
17:54
1035
Oct
10
Lunabunny válasza írására:
Te vagy az én emberem! :D Nálam: vaníliás-csokis csavart, tejeskávé. :D
17:54
1036
Oct
10
MissPista válasza írására:
16:D:D:D:D
De kedves vagy!:) Nem, 26 vagyok.
18:04
1037
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
akkor rosszul emlékszem,valaki tuti mondta h 16. na,mindegy.
18:06
1038
Oct
10
MissPista válasza írására:
Vannak 16 évesek de én majdnem 30vagyok:D De 18nak látszom:D
18:09
1039
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
vagy itt: http://shop.builder.hu/
18:22
1040
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
hogy telt a napod?
18:23
1041
Oct
10
MissPista válasza írására:
Sportika alá mostanában nem nagyon lehet menni árban, de nem reklámozok:)
18:23
1042
Oct
10
MissPista válasza írására:
Köszönöm kérdésed:)
2 evés egykor edzés mert késett a partner, 2órás lett mert új termet találtunk és mindent kipróbáltunk:)
Haza kaja, mosás takarítás, kaja, és most a lehető legforróbb vízben kiáztatom a fájást az izmaimból.

Ti mit láttatok?
18:25
1043
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
ok.
18:25
1044
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
kiállítások,vásárlás,Colosseum, stb.
sztem éjjel se sokat leszünk a hotelben itt is van pár barátom jó lesz velük találkozni megint.
18:31
1045
Oct
10
MissPista válasza írására:
:) Te nemzetközi te:)
18:35
1046
Oct
10
LittleBlueBird válasza írására:
Sportolni szoktam és szeretek is, bár gyakrabban kellene, egy Rubint Rékához hasonló testtel már megelégednék,bár a szilikoncicijére,és a karjára nem vagyok irigy:)Diétából a South Beach-et akarom kipróbálni, bár nem tudom az mennyire hatásos..
Egyébként fentebb volt szó a kaja megkívánásáról,azt én is megfigyeltem,mikor régebben csináltam egy diétát,hogy egy idő után nem kívántam az édességet, de ha nagymamám sértődékenysége miatt muszáj volt sütizni,akkor is egytől több nem ment le..
18:36
1047
Oct
10
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
mosás,takarítás.nekem is így telt a nap:D
18:38
1048
Oct
10
MissPista válaszaLittleBlueBird írására:
Szépek is ezek a vasárnapok:D
18:39
1049
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Van egy fogadott bratyóm,ő Barbadoson lakik de ott nemrég voltunk,most majd ő jön hozzánk ha visszamegyünk az USÁba.
18:40
1050
Oct
10
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
na,az ő szilikoncicijére én se:)
sztem testreszabott diétát irass valakivel az a legbiztosabb.
18:42
1051
Oct
10
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
jaja:) 2hete ettem egy kókuszgolyót és baromira nem esett jól pedig finom volt.megcsinálom a palacsintát is,az amerikait is de nem eszem belőle,van aki bekebelezze percek alatt helyettem:D
18:47
1052
Oct
10
MissPista válasza írására:
Egy kürtőskalácsot lehet meg tudnék enni, de tuti rosszul lennék annyi cukortól.
19:39
1053
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
hát lehet:) nem is mondtam,ma is úsztam meg befeküdtem egy, egyórás masszázsra.szétgyúrtak rendesen mélyen be az izmok közé.
na,megyünk szórakozni egy kicsit:) látod sokmindenről lemaradtál és már csak jővőre megyünk Mo.-ra. Addig remélem készen állsz egy fotósorozatra,neked ingyen lesz:)
19:48
1054
Oct
10
MissPista válasza írására:
Ó ez kedves:)
Sajnálom hogy már nem jöttök idén:(
Minden t megteszek a célért:D
19:51
1055
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
szuper:) a férjem nagyon jó képeket csinál és ha tetszik neki a fizikumod benne lehetsz a következő könyvében,talán ez még jobban motivál:)
19:55
1056
Oct
10
MissPista válasza írására:
Engem az motivál hogy annyian mondják h nekem muszáj ezt csinálni hogy csinálom, megnézzük milesz. De ez sem utolsó:D
Többit mailben majd. CuppCupp
19:58
1057
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
ok
20:11
1058
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
én alapból motivált vagyok:)
20:12
1059
Oct
10
Emu válaszaLunabunny írására:
This is gas. A tapsolo Jokert nagyon birtam:-<
20:19
1060
Oct
10
Emu válasza írására:
Hol talal az ember megbizhato szakembert az ilyesmihez? Sajat esetemben szivesen biznam egy kulso nezopontra a dolgot(magyarul nem en allitom ossze magamnak a dieatat)
20:23
1061
Oct
10
MissPista válasza írására:
Az a másik hogy szeretek feszes lenni:) (szeretnék)
20:32
1062
Oct
10
ismeretlen válaszaEmu írására:
Aki keres talál:) másrészt én is szívesen veszem egy külső hozzáértő tanácsát ha megbízom benne de úgy veszem észre h magam is jól boldogulok de nyitott vagyok még mindig a tanácsokra,pláne most h sokminden változott a versenyzésben legalábbis az én kategóriámban.
20:40
1063
Oct
10
MissPista válasza írására:
Mi változott mondd el nekünk:)
20:44
1064
Oct
10
ismeretlen válaszaMissPista írására:
most untassalak?:)
ok de ez csak az IFBB-nél van (pont mikor át akartam igazolni de végülis maradok.)
megszűnt az egyrészes fürdőruha forduló(amúgy sztem tök felesleges volt)
több izomzatot megengednek és nem pontozzák le.
már csak kvalifikációval lehet bekerülni az ilyen versenyekre mint pl. az Olimpiára.
több bíró van,
magasabb pénzjutalom.
20:55
1065
Oct
10
ismeretlen írta:
na,megyek,már rágják a fülem:) szép estét nektek:)
20:57
1066
Oct
10
MissPista válasza írására:
Ezek jó döntések valóban.
Szép estét! Cupp
20:58
1067
Oct
11
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Lepcsánka és gombás felvágott. De csak azért ilyen szegényes, mert vonaton utaztam.
00:52
1068
Oct
11
ismeretlen válaszaMissPista írására:
Mi lenne, ha inkább privátban nyalnál ennyit Williamsnek, mint hogy teleírj itt vele több oldalt?
00:53
1069
Oct
11
ismeretlen válasza írására:
16 csak a szellemi szintje. :-)
00:55
1070
Oct
11
LittleBlueBird válasza írására:
De ugye magaddal vitted és nem a vonaton vásároltad? Egyszer ettem kényszerből az étkezőkocsiban.soha többé nem fogok,inkább állok egész úton...
indokolatlanul drága volt, a kiszolgálás pedig alulmúlhatatlan..
Nem jutott nekünk máshol hely, és le akartunk ülni,mivel Rijekától Zágrábig már túl voltunk egy 6órás úton,ráadásul nekem 39fokos lázam volt.Bementünk,hogy üsse kavics,akkor eszünk valamit.A rántottáért és a teáért annyi pénzt elkértek,amennyiből én egy hétre való teával és rántottával elláttam volna magunkat, aztán mikor hátradőltem és becsuktam a szemem, rám üvöltött a pincérnő,hogy ez egy étterem,nem hálókocsi..az volt az a pillanat,amikor felálltam,kimentem hogy inkább a vonat wc mellett ülök le, a kedves néni elé meg odalöktem a pénzt.
08:55
1071
Oct
11
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
A kürtőskalácsot van aki meg tudja enni? Az még engem is elémelyít..
09:48
1072
Oct
11
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Igyál mellé tejet.
12:32
1073
Oct
11
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Nem a vonaton vettem, hanem előző este egy Coopban.

Szerintem azért bánnak veled így a "hivatalos szervek", vagyis pincér, portás stb., mert látják rajtad, hogy "alternatív" fiatal vagy, feketébe öltözve, esetleg erősen kifestve, plusz a barátod is nyilván hasonlóan néz ki. 20-22 éves koromig én is ilyen voltam, derékig érő hajjal, hosszú fekete kabátban jártam, és sok nehézségem volt az emberekkel, mindegyik eleve negatív előítélettel fogadott. Amikor levágattam a hajam és normális ruhákban kezdtem járni, ez egycsapásra megváltozott, pedig én magam ugyanaz voltam.
12:37
1074
Oct
11
LittleBlueBird válasza írására:
Aristeus drága,egy hónapban körülbelül egyszer vagyok teljesen feketében,akkor sem szándékosan,hogy húú most aztán mennyire alternatív leszek:D...Amikor ez az eset történt, éppen egy farmer rövidnadrág volt rajtam, egy fehér trikóval(habár alatta fekete bikinifelső volt) és egy fekete saruval, kifestve egyáltalán nem voltam, mert azon a héten olyan meleg volt,hogy hiábavaló lett volna,másrészt azért sem,mert 39fokos lázzal nem volt kedvem sminkeléssel bajlódni. A páromon, azt hiszem egy zöld pulcsi volt, és egy farmernadrág,illetve barnászöld sportcipő...nem hinném,hogy különböztünk a többi utastól.
12:52
1075
Oct
11
LittleBlueBird válasza írására:
Az a jó meleg krumplis pogácsához jó:D
12:53
1076
Oct
11
Emu válasza írására:
A Budapest Barbellben edzettem a nyaron, ott mondtak sok jo dolgot, amit edzesben betartok, talan el kellene kezdeni az etkezesi tanacsokat is megfogadni;-) Egyebkent eleg bizalmatlan vagyok, tul sok koklerral talalkoztam:-S
13:27
1077
Oct
11
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Na, akkor képzeld, mit kaptatok volna, ha még feketében is vagytok! :-)
13:28
1078
Oct
11
ismeretlen válaszaEmu írására:
Neked mi is a célod tulajdonképpen ezzel az edzés-étkezés-dologgal?
13:30
1079
Oct
11
LittleBlueBird válasza írására:
Kinőttük mi ezt már,ennek ellenére nem értek egyet azokkal,akik ilyenek alapján diszkriminálják a másikat:S
13:56
1080
Oct
11
Lunabunny válasza írására:
Olvasd el amit a PMS-es cikknél írtam, pedig én aztán rohadtul nem vagyok alternatív. Az viszont igaz, hogy a külsőmre nem szólnak be mióta nem tiszta feketében járok.
17:04
1081
Oct
11
Emu válasza írására:
Mivel nem vagyok atletikus alkat, ezert nem torok testepitoi baberokra, meg ugyse a stilusom a tul sok izom, eleg nekem a 180cm-im:-) A homokora alakombol hozom ki a maximumot annyi izom plusszal, mint egy fittneszmodel kb. Nem szeretem a gyenge no imidzset, meg amugyis jo erzes rendelkezni nemi nyers erovel, ezert csinalok erosito edzest is es nem csak csajos alakformalo-kardio ugribugrit. Ez most kicsit nagykepu lesz tan, de szerintem vagyok annyira kozel a magazinok altal sugallt "tokeletes" alakhoz, hogy dolgozok az eleresen;-)
21:37
1082
Oct
12
Emu válaszaEmu írására:
1082.
02:41
1083
Oct
12
LittleBlueBird válaszaMissPista írására:
Ma fel akartam venni a nadrágomat,ami már régen volt rajtam,nem jött rám,pedig régen leesett rólam (34-es)...azt hiszem csak veszek olyan Prolab Cuts-ot,az étrend mellett hátha soványabb leszek már a karácsonyfa alatt, amúgy is februárban férjhez megyek, jól kéne kinézni a ruhámban:D...Van rá esélyem,hogy a helyi patikákban,gyógyszertárakban megtaláljam, vagy rendeljek inkább a Sportikáról?
10:10
1084
Oct
12
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Tudom nem nekem szólt a kérdés de vagy rendeld meg vagy nézz körül táplálékkiegészítőket árusító üzletekben. Ez nem olyan DM-féle zsírégető.
Jó nagy tabletták remélem le tudod az ilyeneket nyelni:) de valami sportolás is kellene mellé:)
12:20
1085
Oct
12
ismeretlen válaszaEmu írására:
Nem tudom megítélni, a múltkori fiús cuccodban nem látszott. :-)
12:40
1086
Oct
12
Emu válasza írására:
Na epp ez a vicc, hogy az egesz csak a magam szorakoztatasara megy, de nem lattatok belole semmit... Tul sok a folos fizikai energiam, azt vezetem le. Agyamra ment a szingliseg:S
12:48
1087
Oct
12
LittleBlueBird válasza írására:
Na, akkor marad a megrendelés, mert itt szerintem nincs ilyen bolt. Utánanézegettem a neten,egy helyen említik,hogy nem kicsi, de hát mások is lenyelik valahogy,akkor szerintem nekem is menni fog:D
Sportnak meg marad az ami eddig, futás Sajóhoz meg vissza, meg ugribugri aerobic DVD-re, mivel én úgyis csak fogyni akarok,azt hiszem nekem ennyi elég hetente 4-5-ször..
13:01
1088
Oct
12
LittleBlueBird válaszaLittleBlueBird írására:
Na,meg persze csináltatok valami diétát,mert eddig ezen a részen buktam el mindig:S
13:02
1089
Oct
12
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
ok:) általában ezek a tabletták meg vitaminok elég nagyok elsőre kicsit fura volt de már négyesével,ötösével eszem őket egyszerre.

lehet h megvan Neked ez a kép de azért gondoltam belinkelem hátha mégse és még talán tetszik is:)

http://i44.photobucket.com/albums/f40/musclelaura1/xx/39524_146267778749569_100000990439632_235919_1611190_n.jpg
13:50
1090
Oct
12
ismeretlen válaszaEmu írására:
Azon másképp kell segíteni.
15:10
1091
Oct
12
LittleBlueBird válasza írására:
Még nem volt meg, gyönyörű:)
15:58
1092
Oct
12
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
akkor nem lőttem mellé:)
16:09
1093
Oct
12
LittleBlueBird válasza írására:
http://www.sportika.eu/238-stimulans-mentes-zsiregetok/2204-cuts-ii-easy-to-swallow-240-tabletta.html

Úgy látom,már könnyen lenyelhető változata is van:) És nem is nagyon drága.
16:58
1094
Oct
12
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Tényleg nem drága de látom nincs nekik most készleten.
17:05
1095
Oct
12