Lélek

Pasik tiltólistán

6688

Mindenkinek megvan a saját elképzelése az ideális férfiról, és szorgalmasan keressük azt, aki (legalább részben) megfelel a kritériumoknak, ha pedig megtaláljuk, örülünk neki, és boldogan élünk vele, amíg meg nem halunk. Ez lenne az ideális forgatókönyv. Mert előfordul, hogy nem olyan boldogan élünk, vagy épp egy olyan pasi lesz a befutó, aki köszönő viszonyban sincs azzal, akit elméletben felvázolt magának az emberlánya, és még hosszasan lehetne citálni a variációkat. Bárhogy is történik, a keresgélés elkerülhetetlen fázisa a projektnek. Hiszen gyakorlatilag bárhonnan előbukkanhat az a hímnemű egyed, aki úgy megdobogtatja a szívünket, mint még senki. Persze, vannak olyan helyek, ahonnan hiába bukkan elő a Nagy Ő, gyanús példány, jobb, ha nem élünk a lehetőséggel, vagy ha mégis, készüljünk fel a bonyodalmakra. Lássuk a top 5 tiltólistás pasit!

A főnököd

Szexi, okos, lehengerlő, sikeres, jóképű és még egyedülálló is – gondolkodás nélkül rástartolnál, ha nem lenne a főnököd. Persze, izgalmas lehet egy kis irodai huncutkodás, esetleg még az előmenetelednek is jót tenne az affér, ám mindezzel annyi bajt zúdítanál a nyakadba, hogy az semmiképp sem éri meg. Ott vannak mindjárt a folyosói pletykák, a kollégák rosszindulatú megjegyzései, és persze az örök dilemma, hogy a fizetésemelést és az előléptetést a szakmai kvalitásaidnak köszönheted vagy esetleg egyéb adottságaidnak. Nem beszélve arról, hogy egy komolyabb perpatvar után kezdhetsz új állást keresni. Ha mégis menthetetlenül összegabalyodnátok, szerencsésebb, ha egyikőtök más céghez igazol.

A legjobb barátnőd exe

Kissé bizarr és rendkívül kényes helyzet. Igaz, nincs már közük egymáshoz, mégis ingoványos talajra tévedtél, hiszen hiába tárgyaltátok ki ezerszer, nem tudhatod, milyen rejtett érzések és fájdalmak maradtak még benne. Nem beszélve arról, hogy mindenki szeretné, ha a legjobb barátnője és a kedvese jó kapcsolatot alakítana ki, és laza, jó hangulatú estéket töltenétek együtt. Ebben a felállásban viszont a feszültség szinte garantált az egész baráti körben. És akkor még nem is említettem a csajos beszélgetéseket, hiszen van abban valami perverz, ha ebben a helyzetben ő ad neked párkapcsolati tanácsokat vagy csak úgy szimplán meghallgatja az aktuális eseményeket.

Az exed legjobb barátja

Ezzel a húzással legalább annyira összekuszálod a szálakat, mintha a legjobb barátnőd exével szűrnéd össze a levet. Nagyjából háromféle kimenetele lehet az ügynek: örökre összeugrasztod a pasikat, kompromisszumos megoldásként nem veszel részt a közös programjaikban, esetleg megpróbáljátok fejlett érzelmi intelligenciával rendelkező felnőttek módjára kezelni az ügyet és elfogadjátok az új szerepeket, ami az esetek 99 százalékában fogcsikorgatva eltöltött közös megmozdulásokat eredményez. Ha a fennmaradó  egy százalékba tartoztok, akkor minden okotok megvan a büszkeségre.

A szüleid barátja

Elhiszem én, hogy sármos, érett férfi, aki mellett biztonságban érzed magad, megnyugtat a bölcsessége és a nyugalma, ráadásul minden gond nélkül letagadhatna tíz-tizenöt évet, de mégiscsak apád cimborája. Gondolj bele, hogyan érezné magát tisztességben megőszült atyád, amikor egy pasis este alkalmával a csajokra terelődne a szó? Nincs azzal semmi gond, ha az idősebb pasikra buksz, de lehetőleg ne a szüleid baráti körében keresgélj.

Az egyetemi/főiskolai tanárod

Sok ilyet láttunk már, sőt középiskolában is megesik, de majdnem akkora baklövés, mint összemelegedni a főnökkel, ráadásul az ilyen kapcsolat hivatalosan is tilos. Persze, igencsak vonzó egy ilyen pasi, hiszen ragyogó elme és karizmatikus személyiség, de akár az állásába is kerülhet, ha kalandba bonyolódik a tanítványával. És persze itt sem tudhatod biztosan, hogy az ötöst az iskolai vagy a hálószobai teljesítményeddel érdemelted-e ki, sőt ez a kérdés nagyjából mindenkit foglalkoztat, aki tud a kapcsolatotokról. Ha mégis úgy érzitek, hogy az isten is egymásnak teremtett benneteket, legalább a szemeszter végét várjátok meg.

Forrás: StyleCaster

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások