Szépség

Extrém arcok egy helyen

6677

Az avantgárd sminkmárka, az Illamasqua megnyitotta londoni üzletét a hétvégén a Sohóban található Beak Streeten. Az Illamasqua név egyet jelent az extrém sminkekkel és a drámai külsővel - már jó ideje - a szépségiparban jártasak számára. 2008 óta különösen gyors fejlődésnek indult, miután több üzletük is megnyílt az Egyesült Királyságban. Az eseményt óriási partival kötötték egybe, amelyen  mindenki ott volt, aki számít. Dizájnerek, stylistok, sminkmesterek, fodrászok gyűltek össze ezen az estén, ahogy hírességek is szép számmal képviseltették magukat.

Milyen lehet Boy George-dzsal bulizni? (fotó: Illamasqua.blogspot.com)

Ha az extrém külsőre gondolunk, akkor elsők között Vivienne Westwood neve ugrik be. Természetes volt, hogy a punk szubkultúra gyökereiből kitörő és a legnagyobb divattervezők közé emelkedő Westwood is tiszteletét tette az Illamasqua megnyitóján.  Vivienne emellett úgy nyilatkozott, hogy számára - mint magánszemélynek - a rúzs mindig is fontos volt és hangsúlyos pontja lesz továbbra is a megjelenésének.

Vivienne mellett bulizott a fia, Joe Corre is – hivatalból is, hiszen ő az angol fehérnemű márka, az Agent Provocateur egyik alapítója. Az Illamasqua új boltjában a fehérnemű-vállalkozás legújabb kollekciója, az Art of Darkness (A sötétség művészete) is elérhető lesz. A két márka tökéletesen kiegészíti egymást. A sminkeket olyan különböző karakterek prezentálják, mint például a cigányok táncoló királynője vagy a kívánatos és buja csábító. A mesebeli alakok a kollekcióhoz készült kampányfilmben megtekinthetők a márka honlapján.

Partiarcok (fotó: Illamasqua.blogspot.com)

Forrás: Vogue.co.uk

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások