Szépség

Rúzsozni kötelező

6637

Sötét bogyószínek, izgalmas korall és ártatlanul áttetsző: az őszi rúzsok színpalettája olyan változatos, hogy nem csak a rúzsaddiktok kattannak majd rá A mi kedvenceink között találd meg a tiédet is!

A 2010/2011-es őszi-téli bemutatókon a sminkesek nem spóroltak a rúzsokkal. A színek olyan változatosak, mintha minden ötletüket erre a szezonra szerették volna ellőni. A szezon egyik legextravagánsabb slágere a sötétbordós-lilás ajak, de jelen van a korallszín, a narancssárga, a természetes szájszín és a dércsípte rózsaszín is.

Sötét bogyószínek

A kilencvenes évek flanelinges, szakadt harisnyás, Martens bakancsos Nirvana-rajongói inspirálta sminket az olyan divatházak bemutatóin viselték a modellek, mint Peter Som, Doo.Ri, vagy a Missoni. A sötét, erőteljes szín egyszerre nőies és klasszikus, ugyanakkor nagyon is mai. Valamint egyértelmű üzenete van: „Nézzetek ide, magabiztos és gyönyörű vagyok!”

Szexi pirosak

Az erőteljes, sötét, dinamikus színek egy ideje jelen vannak a trendek színterén, de ebben a szezonban főszerepet kapnak. Kedvenceink a csókolni való, tökéletes ívű vörös ajkak Donna Karannál vagy a már –már szétcsókoltnak tűnő, izgalmas piros száj a Margiela kifutóján.

Visszafogott natúrszínek

Azok is találnak trendi alternatívát, akik nem szeretik az erős színeket és nem szeretnek pepecselni a sminkecsettel. A Blumarine, a Cavalli és a Prada kifutóján natúr színű ajkakkal vonultak végig a modellek. A Blugirlnél viszont az egy fokkal erőteljesebb, de az előbbieknek közelébe sem érő finom, rózsaszín ajakszínnel arattak óriási sikert – nálunk is.

Üdítő narancs

A narancssárga rúzsról írtunk már mi is többször. Aki a tavaszi trendeket követve bevásárolt belőle, az még ősszel is használhatja ezt a friss, izgalmas színt, hiszen ebbe a színbe botlottunk bele a Herve Leger, Tory Burch vagy a Max Azria modelljeinél. Na, most hogy a felsoroláson túlvagyunk, már csak dönteni kell...

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások