Divat

Húsbavágó címlap

6635

Lady Gaga bármit aggat is magára, arról biztosan beszélnek. A Vogue különböző országainak kiadásaiban vagy azok címlapján lassan már többet szerepel, mint néhány szupermodell. A japán Vogue Hommes szeptemberi számának borítóján és lapjain sármos férfinak maszkírozva szerepelt. Magas eladási számot érhettek el a fiú Gagával, mert az októberi megjelenésű szám címlaplánya szintén ő lett.

Az énekesnő fiús haja és öltözete is sokkolóan hatott a közönségre a múlt hónapban, hiszen az átalakulás nagyon jól sikerült neki. Még ki sem hevertük azt, máris itt egy újabb sokkoló fotó az extravagáns előadóról. A októberi címlap a szeptemberi maszkulin borítóval szemben nagyon is feminin. Szinte anyaszült meztelenül örökítették meg Lady Gaga-t. Szinte. De talán még az is kevésbé lett volna botrányos, ha a teste teljesen fedetlen.

Egy különleges „bikinit” visel öltözék gyanánt. Ez azonban még véletlenül sem egy hagyományos bikini: az ugyanis nyers hús, amely Lady Gaga mellét és egyéb részeit kitakarja az éhes tekintetek elől. Abszolút Gaga-ra jellemző, figyelemfelkeltő, és az olvasók is rá fognak harapni, de tegyük hozzá: ezzel a húzással az állatvédők nem valószínű, hogy könnyen megbékélnek majd.

A fotót Terry Richardson készítette, a styling pedig Nicola Formichetti ötlete volt. A szeptember 10-én standokra kerülő ominózus számot valószínűleg már nagy várakozás övezi. És ki tudja, milyen meglepetést tartogat még az olvasók számára a hentesreklám mellett?

Egyébként az ötlet izgalmas, de nem teljesen új keletű. A Kanada következő topmodellje című műsorban hergelték a modelleket és a nézőket egyaránt az igazi halból és egyéb tengeri herkentyűkből „készített” fej- és nyakdíszekkel, az egyik Amerika következő topmodellje részben pedig ugyanígy tarjabikiniben kellett pózolniuk a lányoknak.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások