HotCot

Hatalmas esküvő pár dollárból

6604

Angie és Tyson hatalmas esküvőt szeretett volna, szinte költségvetés nélkül. Sikerült nekik, de ehhez kettejük, szüleik és barátaik összes kreativitására szükség volt. A kanadai Manitoba tartomány pusztás vidékén tartották, összehordtak egy csomó kölcsönlakókocsit, hogy a társaság a rögtönzött kis faluban napokig bulizhasson, építkezhessen, varrhasson és hajtogathasson, a végeredmény pedig imádnivaló és megható. Amit a Design*Sponge tudósításán láthattok, az mind házi készítésű csináld-magad-cucc, és persze pár kelléket kaptak kölcsönbe is, nézzétek meg, okuljatok.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
aug
31
tein írta:
ez tényleg nagyon bájos, de kell hozzá jó pár tucat nagyon segítőkész, nagyon ráérős és nagyon ügyeskezű barát.
15:21
2
aug
31
Meggy írta:
Valóban a bájos rá a legjobb szó :)
Viszont nálam a menyasszony ruha elrondítása a barna övvel kicsapta a biztosítékot. Olyan gyönyörű az a ruha, miért... miért?!?
22:01
3
szept
01
ismeretlen írta:
Utálom az ilyen lagzikat. Mondjuk akinek tetszik, egészségere, de nekem sose kéne. Csicsa csicsa hátán egyszerűséget sugallva = IGÉNYTELENSÉG
12:36
4
szept
03
Tziazy írta:
Az ötlet jó bár én az esküvőmet nem pont így képzelem el. Inkább bulizni jöjjenek a vendégek meg ünnepelni minket, ne dolgozni.....Egyébként gondolom így is került egy jó összegbe mivel megcsinálni is kellett a dolgokat valamiből, valamivel....Azt viszont elhiszem, hogy még így is olcsóbb volt az egész mintha mindent készen vettek volna :)
22:37
5
szept
03
Tziazy válaszaMeggy írására:
borzalom :(
22:39
6
szept
06
Aevin válaszaTziazy írására:
Én csak azt a kitűzőt nem értem. :/
14:08
7
szept
06
Mauve írta:
Nem mellesleg tömve van a net DIY esküvődekorral. Vannak ennél százszor igényesebbek is.
17:54
Felhasználónév:
Jelszó: