Divat

Jótékonykodni divat

6591

A Whatever It Takes jótékonysági szervezet rendszeresen kér fel sztárokat, hogy tervezzenek jótékony célra. A hírességek karrierjük mellett, vagy éppen annak szerves részeként rendszeresen áldoznak ilyen célokra, de ha anyagi javakat épp nem adnak, akkor aláírásaikat vagy rajzaikat, festményeiket bocsátják árverésre. Természetesen az ebből befolyt összeg a jótékonysági szervezeteket gyarapítja, hogy segíthessenek.

Az effajta segítségnyújtás a színészek, színésznők és zenészek mellett a divatiparban dolgozókat is érinti. A Whatever It Takes nem először kér fel divattervezőt, hogy a szervezetet egy általa kreált holmival támogassa. Vivienne Westwood, Alexander McQueen és Stella McCartney után most Diane von Furstenbergre került a sor a jótékonykodásban.

A dizájner egy "shopping táskát” adományozott eme nemes célból a szervezetnek. Egy olyan bevásárlószatyrot álmodott meg, amely alapanyagát tekintve vászon, és az elejére egy női portré került. A szexi minta a nyolcvanas éveket idézi: kontúrozott, hangsúlyos szemek, vérvörös ajkak.

Az ötletes és mutatós bevásárlótáskát érdemes beszerezni. Egyszerűsége és a vászon nem feltűnő alapszíne miatt könnyen hordható bármilyen szetthez. És ne feledjük: ez esetben a költekezés nem ablakon kidobott pénz, hanem segítségnyújtás olyanok számára, akik igazán rászorulnak. Nem árt azonban a vásárlással sietni, mert limitált számban készültek ilyen darabok. Darabját 14.99 fontért lehet beszerezni online, a szervezet oldaláról.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások