Divat

Itt a tökéletes farmer!

6581

Világszerte sok nő gondolja úgy, hogy tökéletes farmert találni sokkal fájdalmasabb küzdelem, mint a teljes fazongyanta. Évtizedek óta ígérik a női farmerek a lábak hosszabbítását, a fenék kiemelését és a derék hangsúlyozását, de ezek időről időre mind csalódást okoztak. Olyannyira, hogy sok nő azt hiszi, hogy a tökéletes farmer nem is létezik, hiába válogathatnak skinny, testhezálló, bő vagy egyenes szárú fazonok közül. Statisztikai adatok szerint a nők 87%-a szeretne olyan farmert találni, ami jobban áll, mint a jelenlegi nadrágja, és csak a nők 28%-a gondolja úgy, hogy a farmereik úgy lettek kialakítva, hogy bármilyen alkatú nőnek jól álljanak. A kínlódásnak most vége.

Az elmúlt évek legnagyobb, világméretű női testalkat kutatásának befejeztével a Levi’s, a denim farmerek feltalálója, bemutatja a Levi’s Curve ID-t: új, egyedi fazonokat felsorakoztató kollekcióját, melyet 60 ezer nő bevonásával végzett testalkatkutatása alapján alkotott meg. A felmérésben háromdimenziós felvételeket készítő testszkennerek segítségével három alapvető női testalkatot különböztetett meg a Levi’s. Így született meg a Curve ID.

A Levi’s ezzel olyan vadonatúj, világklasszis fazonú kollekciót mutat be, mely örökre megváltoztatja a nők farmerekhez kötődő kapcsolatát. A ruha történelmében most először ezeket a nadrágokat tényleg a valódi nők testalkatának figyelembevételével tervezték meg. A legjobb minőségű farmeranyagból készítették, és olyan a fazonúak, amire eddig minden nő vágyott.  A modell az alkatot, nem pedig a méretet ünnepli, így a nőket többé nem derékméretük szerint határozza meg. A Levi’s Curve ID farmerek három különböző fazonban kaphatók: Slight, Demi és Bold Curve kategóriákban.

A Slight Curve fazon körülöleli a derekat és kiemeli a formákat. A Victoria Beckham típusú lányok alkatára fejlesztették ki. A comboknál szűkített, a popsit tökéletessé formálja. Kapható slim fit változatban, szűk szárakkal. Várhatóan ez a farmer lesz a Levi’s egyik szimbóluma. A Demi Curve fazon kiemeli a hölgyek arányait, formálja a derekat, finomítja az alkatot. Az Uma Thurman típusú lányok alkatára fejlesztette ki a Levi’s. Ez a világ-klasszis fazon, skinny, egyenes, skinny bootcut fazonokban és 11 különféle színben kapható. A Bold Curve fazon az igazi női formák előtti tisztelgés és a nőies vonalak ünneplése. A Beyonce típusú lányoknak ajánljuk. A derekat körülöleli, nem áll el a háton és nem vág be sehol sem. Kapható egyenes, skinny, skinny bootcut fazonokban és a Levi’s® prémium kiképzések teljes skálájában, beleértve a szupermenő „fekete gyöngy” és a dögös „kék homok” árnyalatokat.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások