Divat

Part, buli, divat

6513

Ha nem is ebben a sorrendben, de minden adott volt az élményhez múlthéten, amikor a Mono Fashion csapata birtokba vette a siófoki Coke Clubot. A homokos parton tartott  divatbemutatót kortárstánc-előadással és bulival spékelték meg a szervezők.

A bemutató - kis csúszással - kortárstánc-előadással indult. A táncosok különböző tónusú, kék textíliákkal jelenítették meg a hullámzó Balatont, majd nem sokkal később átadták a hosszú kifutót a profi modelleknek, akik a Nubu kifinomult, urbánus stílusú ruháit mutatták be. A show-t fehér összeállításokkal indították, a színek szerinti bontás a bemutató későbbi részeiben is megmaradt, a fehér után a sötétkék, majd a fekete és halványbarna tónusok domináltak.

Képek a bemutatóról a galériában!

A márkára jellemző, hogy egytől egyig ötvözik a progresszív, klasszikus és ezek mellett a letisztult szabásvonalakat a modern, innovatív anyaghasználattal. A modellnél fontos a kényelem, a funkció, de ugyanakkor a részletek aprólékos kidolgozása is, az összképre pedig a harmónia jellemző. A női vonal darabjai általában mérsékelten feltűnőek, így lesznek a divatkövető, jövőbemutató stílusú nők ruhatárának kedvelt darabjai. A férfi vonal darabjai a visszafogott, minimalista irányvonalat képviselik, de a rafinéria mindkettőre jellemző.

A divatbemutató érdekessége volt, hogy most először jelent meg az a limitált szériás kollekció, amelynek valamennyi darabját egyetlen, sokféleképpen variálható kendő adja. Kialakításának, szabásának köszönhetően viselhető a strandra menet a fürdőruha felett vagy egy városnézés során stílusos szandállal, de akár az esti vacsora alkalmával is magunkra kaphatjuk. A bemutató során a Nubu számos alternatívát kínált a kendő viselésére, de ezt mindenki fantáziája szerint továbbgondolhatja, és újabb öltözékeket alakíthat ki saját ízlése szerint.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások