Divat

Extrém menyasszonyi ruhák

6488

Több bulvár- és divatbloggert, valamint újságírót sem hagy nyugodni az év kérdése: milyen ruhában mondja ki az igent  július 31-én Chelsea Clinton? A bennfentesek két tervezőt neveztek meg. A menyasszony egyik barátja (természetesen magát megnevezni nem óhajtó forrás) szerint a 30 éves Chelsea egy kizárólag neki készített, rá szabott Vera Wang ruhában áll majd az oltár elé. A New York Times fehér házi tudósítója szerint viszont egy Oscar de la Renta ruha lehet a befutó. Chelsea-t és édesanyját, Hilary Clintont az elmúlt egy hónapban többször is látták Vera Wang szalonjában, de jó tudni, hogy Oscar de la Renta közeli barátja a családnak.

A menyasszony

Nem gondoljuk, hogy eljut hozzá, de lenne az év menyasszonya számára néhány ötletünk. Vera Wang egyeduralma már nem olyan egyértelmű ezekben az új időkben, mikor sokan már a ceremónia helyszínéül sem szeretnének egy egyszerű házasságkötő termet választani, még kevésbé egyszerű és megszokott fehér ruhát. A klasszikus (és kislányként sokszor elképzelt) habcsók ruha szűk felsőrésszel és elmaradhatatlan  habos szoknyával ma már nem is túl divatos.

A kelet-európai egyszerű és hagyományos szokásokkal szemben, a tengerentúlon vagy az extrémitásáról híres Brit-szigeteken nem ritkaság különleges, vad és meghökkentő ruhát választani a nagy napra. Itthon ugyan volt már arra példa - főleg egy-két sztár esetében –, mikor ezeket a „szabályokat” felrúgták, gondoljunk csak a 90-es években Zoltán Erika királykék menyasszonyi ruhájára, de akkoriban ez még nagyobb merészségnek számított. Manapság azonban már bármi előfordulhat, mindenki olyan esküvőt szervez és olyan ruhában mondja ki a boldogító igent, amilyenben csak szeretné. Kedves Chelsea, nem kell mindig anyura hallgatni!

Menyasszonyi ruha gyapjúból (forrás: DailyMail)

Kicsit szakadt, kicsit kaotikus, de egyedi (forrás: Justconfused.com)

Lehet az akár a szivárvány minden színében pompázó, vagy virágokból, cukorkákból, bonbonokból kirakott, esetleg a szurkolólányok mindennapi dressze megtoldva némi plusz matériával. Ha valaki feketében, halott menyasszonyként óhajt oltár elé vonulni, ám legyen, az ara kívánsága szent. A Guinness-rekordnak is beillő fátyolméret sem lep már meg senkit, ahogy a tökhintót magán viselő menyasszony látványa is elfogadott. Csak tudni kell időben dönteni.

További képek itt és itt is.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások