Szépség

Gaga bűzlik?

6449

Ha valaki elér egy adott szintet a sztárság mércéjén, akkor előbb-utóbb számítani lehet rá, hogy más területeken is szeretné majd kamatoztatni „istenadta tehetségét”, és persze nem utolsósorban a bankszámláján felhalmozódott összeget befektetni és megnövelni, amennyire csak lehetséges. Modellek színészkednek, színésznők énekelnek, az énekesek pedig betörnek a divat- és a szépségiparba. 

Cyndi Lauper és Lady Gaga a MAC kampányban

Az utóbbi év legtöbb feltűnést keltő énekesnőjét is azzal gyanúsították meg, hogy már nem elégíti ki a zene és a divat világa, a parfümipart is fenekestül fel akarja forgatni. Érdekes gondolat, hogy a mindig szörnyen extrém öltözékeket – vagy inkább jelmezeket – viselő Lady Gaga egy parfüm tervezésébe vágja a fejszéjét, hiszen aki az öltözködés terén ennyire nem ismer határokat, biztosan egy nagyon egyedi és nem mindennapi illattal rukkolna elő. A hab a tortán minden bizonnyal az illat üvegcséje lehetne, kizárt, hogy a dizájn fölött épp Gaga siklana el.

Úgy tűnik azonban, hogy arra még várnunk kell, hogy a szőke (néha sárga) hajú művésznő nevével fémjelzett parfümtől illatozhassunk, ugyanis a Coty elutasította az ötletes kezdeményezést. A Coty cég elnöke azt nyilatkozta, ő bizony semmit nem tud az énekesnővel való együttműködésről. Szerencsére Lady Gaga nem egy elveszett lány és több lábon áll: így hát, ha nincs parfüm, akkor van rúzs. A divatmániás előadó a 80-as évek Cyndi Lauperjével együtt vett részt a MAC Viva Glam AIDS elleni kampányában, ahol a fiatal Gaga egy rágógumi színű, idősebb kolléganője pedig egy érett, vörös színű rúzst kezdett reklámozni a saját nevükkel és szignójukkal ellátva.

Egy biztos, Lady Gaga biztosan talál rá módot, hogy a közönséget meghökkentse és valószínűleg a parfümprojektet sem kell még temetnünk. Valószínűleg akad olyan cég, amelyik vevő lesz az ötletre és lát benne fantáziát. Addig is be kell érnünk Kylie vagy Beyoncé illataival.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások