Divat

Fejezd be!

6391

Van olyan, hogy hiába veszek fel egy cuki rucit, vagy állítok össze egy szuper szettet - bizsuk és kiegészítők ide vagy oda -, valami hiányzik. Ilyenkor jönnek a képbe a nyár szupertrendi kiegészítői, a mindenféle színben és formában fellelhető hajbigyók.

A hajráfok mellett ott vannak a hajpántok és a csatok is, amelyek lehetnek vékonyak vagy vastagok, fonottak, tollasak, virágokkal, flitterekkel díszítettek, ami csak szem-szájnak ingere. A kedvenceim a masnik, amelyek szintén megannyi színben és formában fellelhetők. Szerencsére a hajpánt rövid, hosszú, egyenes és göndör hajban is tök jól mutat, csak arra kell vigyázni, hogy a végeredmény ne legyen kínosan kislányos vagy túlságosan Madonnás. A burjánzó, bohém luxusdarabok mellett a csini masnik vagy a retro hatású fejkendők is vágyaim tárgyát képezik, a leárazások pedig kellő terepet biztosítanak arra, hogy ki is éljem magam. Az pedig, hogy minden alkalomra bevethetem ezeket, csak hab a tortán.

Fesztiválra

Ne fogd vissza magad, mutasd meg a bohém oldalad! Fonott, tollas, bogyós, minden jöhet! Csak vigyázz, nehogy a nagy headbangelésben leszálljon a fejedről a kedvenc kiegészítőd.

Kék gyöngyös hajpánt, Promod. Tollas fejdísz, Bijou Brigitte. Fonott tollas fejdísz, Asos. Bogyós hajpánt, Abodi Dóra.

Esküvőre

Ha esküvőre vagy hivatalos, gondolkozz lágy színekben. Az ekrü, az elefántcsont, az ezüst vagy a vanília tökéletes választás. A legelegánsabb és legvisszafogottabb a gyöngy, de a parányi strasszok sem vonják a figyelmet a menyasszonyról a te fejékedre.

Virágos hajékszer, Louise Mariette. Csillagos hajpánt, Bijou Brigitte. Gyöngyös csat, H&M (középen). Gyöngyös csat, Bijou Brigitte (jobbra fent). Fejpánt, Eugenia Kim.

Kerti partira vagy piknikre

A fejpánt egyik nagy előnye, hogy nemcsak szép, hanem praktikus is abból a szempontból, hogy a kaják körüli sürgölődés vagy evés közben sem hullik a hajad az arcodba – ne adj' isten az ételbe. A vidám színeknek és virágos mintáknak legalább olyan nehéz nemet mondani, mint egy újabb falat finomságnak.

Kockás masni, Womens' Secret. Virágos masni, Promod. Rózsaszín masni, Topshop. Virágos fejkendő, Promod.

Partira

Az éjszakai kiruccanáshoz válassz feltűnő, nagy, flitteres darabokat, amelyek mágnesként vonzzák a tekintetet és sziporkáznak a partihomályban.

Bogyós hajráf, Bijou Brigitte. Flitteres hajráf, Topshop. Flitteres virág, H&M. Flitteres masni, Promod.

Nyaralásra

A praktikusabb, széles darabok mellett az olyan bohém és vidám darabok is labdába rúghatnak, mint például a lepkés hajcsat.

Mintás fejpánt, Topshop. Csíkos hajráf, Bijou Brigitte. Lepkés csat, H&M. Pöttyös fejkendő, Promod.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások