Lélek

Több mint masszőr

6375

„Szia! Várlak téged, hogy popsimmal és mellemmel kényeztesselek. Majd könnyed levezetésként segítek elélvezni!” - így köszönti a masszőrlány telefonon jelentkező vendégeit. Nem is olyan régen még a 21 éves Anna is így emelte fel a telefont. Vajon hogyan jutott el ez a fiatal, csinos szőke lány addig, hogy a szexből éljen meg? Szerelmi bánat, önbizalomhiány, lelki vagy testi kielégületlenség? Anna beszédes lány, azt mondta, tudja, mi érdekel engem, hiszen megannyi vendége is érdeklődött efelől, így jóformán meg sem kellett szólalnom, ő kiöntötte a szívét.

Vidéki városból költözött fel Pestre az egyetem miatt, de mint elmondta, elég drága itt az élet, és a következő évtől tandíjat is fizetnie kell. Ezért tavaly nyáron valami jól fizető meló után kutatott az interneten: „A honlapok hemzsegtek a különféle nem szexmentes munkáktól. Emlékszem egy olyan esetre, amikor forgatásra jelentkeztem statisztának. Felhívott egy fickó, hogy beszéljük meg a részleteket személyesen, de azért annyit elárult, hogy szexfilmet kellene forgatni, ahol nekem kéne a pornószínésznőt játszanom. Természetesen az arcomat kiretusálják, hogy ne ismerjenek fel és egyébként is csak külföldön értékesítenék, mondta. Nagyon meggyőző volt, főleg az anyagi résznél, amikor is egy alkalomért több százezret ígért. Nekem mégiscsak túl sok volt, féltem attól, hogy valamelyik ismerősöm rám bukkanna. De egyre csak az alulfizetett diákmunkákat találtam, márpedig én nem akartam nulla fizuért gürizni, így hát elmentem egy masszőrös állásinterjúra”.

Hétfőtől péntekig délelőtt 10 órától este 7-ig dolgozott két másik lánnyal. A hely már bejáratott volt, de az új lányok mindig keresettek voltak. Anna szerint ez az időbeosztás remekül illeszkedett az alibijéhez, az otthoniaknak ugyanis azt mesélte, egy áruházban tevékenykedik. Valójában pedig erotikus kényeztetéssel várta a betérő férfiakat. „Akárcsak egy normál masszázsszalonban, mi is masszíroztunk, de a kezünkkel nemcsak az izmaikat, hanem a szerszámukat is megdolgoztuk. Ez, és persze a toplessben való munkálkodás különböztet meg minket a többi masszőrtől. A mozdulatokat az elején tanultam meg, nem túl bonyolult. Az alap az, hogy végiggyúrtam a hátát vagy a vádliját, combját krémmel, esetleg olajjal, és végül kivertem neki. Az aktus az alapár duplája vagy akár triplája is lehet, ha extra kérései vannak a vendégnek: ha a számba élvez, ha óvszer nélkül csinálja, stb. Én csak nagyon ritkán vállaltam aktust, de volt egy lány, aki naponta akár öt-hat vendéget is magába fogadott.”

Persze, nemcsak egyedülállók látogatták a szalont, sőt ő is meglepődve tapasztalta, hogy nagyobb arányban jönnek házas férfiak. Akadt olyan is, akit az asszony küldött el. „Kicsit furcsának hangozhat, de ezt én is támogatnám. Úgy értem, inkább menjen egy ilyen helyre, mint egy hivatásos kurvához. Feltéve, ha már mindenképpen menni akar.” Voltak olyanok is, akik csak egy kis lelkifröccsre vágytak. Legkülönösebb vendége a láb fétisiszta volt, aki már lábának látványától is elélvezett. Akadt, aki parfümmel és pezsgővel ajándékozta meg, és még luxus escort munkát is felajánlottak számára: „A pasas a fiának keresett >>barátnőt<<, akit magával vihet ide-oda. Nemet kellett rá mondanom. Nem fért bele a kijelölt határomba. Elég könnyen beleszeretek valakibe, és az ilyen jellegű, úgy értem, közelebbi kapcsolatban könnyen sérül az ember. Ezt nem engedhetem meg magamnak. Már az elején elhatároztam, hogy soha semmilyen körülmények közt nem lehet vendéggel több munkakapcsolatnál.”

Néztem őt és az undor legkisebb jelét sem véltem felfedezni rajta. Nem bírtam megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogyan bírja elviselni mindezt. „Sosem tudnám megszokni. De az én döntésem volt és nem fogok gyötrődni miatta. Olykor elfog az undor, ha betér egy olyan alak, akihez bottal sem nyúlnék hozzá, nemhogy a kezeimmel. Ilyenkor behunyom a szemem és arra gondolok, hogy félóra az egész. Talán most elítélsz, de nem érzem úgy, hogy emiatt rosszabb ember lennék. Számomra ez is csak egy munka, amivel a szükséges pénzt teremtem elő. Igazából még az önbizalmam is megnőtt, annyi kedves bókot kaptam. Most ugyan nem masszírozok, de véget ért a suli és megint nincs munkám. A jobban fizető állások már elkeltek és meg-megakad a szemem az erotikus hirdetéseken. Jelenleg van egy komolynak nevezhető kapcsolatom, természetesen nem exkuncsaft, az egészről nem tud semmit, és nem akarom ezt tenni vele. Szeretem őt, bár már nem szerelemmel, de jó érzés tartozni valakihez.”

Napokkal később felhívott, hogy szakított a barátjával és néhány hétre külföldre utazik. A munkát még a masszőrös időkben ajánlották fel neki. Azt mondta, itthon is jól lehet keresni, de kint a többszörösét. Csak bérleti díjat kell fizetnie és teljes ellátást kap, cserébe neki is teljes ellátást kell nyújtania annak, aki kiválasztja őt és a szobájába invitálja. Mert Anna egy fokkal feljebb merészkedett. Itt nincs masszázs, egyből a lényegre térnek: kizárólag szexért fizetnek. Lelkesnek tűnik, én pedig már meg sem kérdezem, miért teszi. Felismerem hangjában a csalódottságot, az elhagyatottságot, amit megannyi barátoméban, akik a szakítás után osztják meg velem bánatukat. Nyilván nincs, aki eltérítse szándékától.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások