Lélek

Viszályokat hoz a Merkúr

6320

Mindenki a legjobb akar lenni - ez lehet a hét mottója. Nem véletlenül. A Merkúr 2010. június 25-én 11 óra 33 perckor belép a Rák jegyébe, és ez több jegyet is érzékenyen érint. A bolygó kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal és az Uránusszal, ami miatt mindenekelőtt a Halak, a Szűz és a Nyilas jegyű kollégák között kerülhet sor hatalmi versengésekre, de hatása érződik a baráti és rokoni kapcsolatokon is.

A Jupiter és az Uránusz zűrzavart idéznek elő, ezért a következő időszakban gyakrabban előfordul, hogy nem tartjuk be a határidőket és családi körben is zavarok támadhatnak. Nyugtalanság, zavarok és viszályok jelen lesznek a hétköznapokban. Enyhítést a Nap hoz, amely június 21-től áll a Rák jegyében, és enyhíti a harcos hangulatot, segíti a barátok közötti csapatmunkát.

Kapcsolatok a barátokkal

A következő időszakban hagyatkozz nyugodtan azokra a barátaidra, akik a Rák, a Halak vagy a Skorpió jegyében születtek. Vigasztalást találsz azoknál a barátaidnál, akik Nyilas, Kos vagy Vízöntő jegyűek. A Bakok és a Mérlegek most túlságosan is kockáztatják a barátságaikat, jobb lenne odafigyelni a kapcsolatokra. A legharciasabbak a héten az Ikrek és a Bika jegyűek, velük nem érdemes vitatkozni.

Kapcsolatok a rokonokkal

Családi körökben jellemző a káoszhangulat, sok a zavar és a stressz. Ha valaki sok ünnepre hivatalos, ne hagyjon ki egyet sem, különben még jó ideig hallgathatja a nagynénik, nagybácsik, unokatestvérek rosszallását, és el kell viselnie a szemrehányásokat. Leginkább érvényes ez a Rák, az Ikrek vagy a Bak jegyben születettekre.
Félreértések adódhatnak a testvérek között, ha valamelyikük a Kos vagy a Mérleg jegyében születtek. Megtörténhet az is, hogy pár napig nem szólnak egymáshoz.

Kapcsolatok a kollégákkal

A Merkúr hatása miatt könnyebben kapod fel a vizet, és a kollégáid között szeszélyesebb lesz a viszony. Elsősorban az Ikrek, a Halak, a Szűz vagy a Nyilas jegyében született munkatársakra igaz ez. Kiélesednek a munkahelyi csatározások: mindenki szeretne jó pontot szerezni a felettesénél, sokan mások hátán szeretnének előbbre jutni. A Nap és a Plútó szítják a konkurencia harcot. Minden kolléga hátrányban érzi magát, és senki sem szeretne engedni.

Kapcsolatok a felettesekkel

A főnököd különösen kritikus lesz, ha a Kos vagy a Bak jegyében született. Végezd a munkádat annyira precízen, amennyire csak tudod. Egy kis könnyelműségből elkövetett hiba, és máris ott ülhetsz nála az irodájában.
Könnyebb dolgod van, ha a főnököd a Szűz, a Bika vagy a Halak jegyében született. Ők magukkal lesznek elfoglalva és nem veszik észre a kisebb hibákat. Légy nagyon óvatos, ha a főnököd a Vízöntő, a Mérleg vagy a Nyilas jegyében született, mert ők most igazságtalanul reagálhatnak.

Új emberek, új találkozások

Menj emberek közé, ha új barátokat szeretnél szerezni. Ha az Ikrek, a Kos vagy a Nyilas jegyében születtél, nem lesz nehéz megtenni az első lépéseket. Ha a Bika vagy a Skorpió jegyében születtél, akkor inkább vonulj vissza, mert ezen a héten nehezebben tudsz új kapcsolatokat kialakítani, inkább a jövő héten próbálkozz ezzel. Az Oroszlánokat és a Vízöntőket idegesíteni fogják az új ismeretségek, ezért gyorsan ki is lépnek belőle.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások