Divat

Divatos programok #2

6280

Képzőművészettel nyakon öntött divatot kapunk június második felében. Közeleg ugyanis a Múzeumok Éjszakája, és ezt több csapat is kihasználja. Meg persze - nyár lévén - diplomáznak a divatiskolák végzősei is. 

Divat and Bonfini

Szó szerint vették és némileg át is értelmezték a „szem-szájnak ingere” kifejezést a Divat és Bonfini szervezői, akik június 17-én összehozzák Konstánszky Dóra fűzőit Riskov Vlad séf külön erre az alkalomra összeállított menüjével. A Menü Picante jelzője nem csak az ételekre értendő tehát. A háziasszony Fésűs Nelly, zenél a Joe Fritz Band. Asztalt foglalni ne felejtsünk!

Időpont: június 17., 19:00
Helyszín: Bonfinikert Étterem

KREA: bemutató és parti

Év végi buli a KREA iskolában. A végzősök között természetesen bemutatja majd munkáit a három máris elismert tehetség, az ANNAEVA párosa és Dudás Judit. Film noir, képregény, tengerpart és a hordhatóság határán túli objektek – ez utóbbiak főleg az első- és másodévesektől, akik szintén megmutatják, mit tudnak. Utána buli – mindez ingyen.

Időpont: 2010. június 18., 19:30
Helyszín: U26 Clubshop

Fashion Gallery 2010

Idén másodszor lesz Fashion Gallery, ami pontosan az, aminek hangzik: adott egy kiállítótér (Magyar Nemzeti Galéria), egy kiállítás (Furtunato Depero festő-designer merész kompozícióiból) valamint féltucat sminkes és fodrász, akik az időszaki tárlat ihlette, látványos munkáikat mutatják meg. 

Időpont: Június 19., 19:30
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria 

MOME Maraton 2010

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem harmadik alkalommal mutatkozik be a Múzeumok Éjszakáján. Az egész éjszaka tartó programmal a MOME megmutatja mindazt az értéket és kreativitást, mely sajátos szereppel ruházza fel a magyar művészeti életben és a design világában. Este nyolckor a Suttogó parabolák – hangüzenetek hallótávolságon kívülről című előadás látható, tíztől pedig a végzősök divatbemutatója. 

Időpont: Június 19., 20:00
Helyszín: Műcsarnok
www.momemaraton.hu

Vasárnapi Gouba

Természetesen minden vasárnap Gouba - Gozsdu Bazaar, a tárgyalt időszakban tehát június 20-án és 27-én tíztől estig. Zene, látványosságok és hangulatos piac a limlom közé rejtett antik kincsektől a kortárs dizájner darabokig. Általában az alkotók is a közelben ejtőznek, így a vásárlás mindjárt egész másként néz ki.

Időpont: június 20., 27.
Helyszín: Gozsdu Udvar
www.gouba.hu

WAMP

A szokásos kétheti vásár a Gödörnél természetesen június 27-én sem marad el. A használati tárgyaktól az extrém designer cuccokig mindenki találhat valamit, amit nem tud majd otthagyni. 

Időpont: 2010. június 27.
Helyszín: Erzsébet tér
www.wamp.hu

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások