Divat

Camilla gardróbja

5922

Mivel Charles herceg és Camilla több napot is eltöltöttek fővárosunkban, úgy gobdoltuk, itt az ideje szemügyre venni a hölgyemény stílusát. Camilla, akárcsak az angol királyi család nőtagjai (kivéve persze Dianát) kedveli a színes kosztümöket és a hatalmas kalapokat... Számomra úgy tűnik, hogy II. Erzsébet fiatalabb és magasabb kiadása, már ami a stílusát illeti. Ha az ő öltözködését vesszük alapul, csak egy feltűnő kosztümre és egy hatalmas kalapra van szükségünk, és máris arisztokratának tűnünk. A nagy kalap azért is fontos, hogy ne nyomja el túlságosan a percízen bodorított fürtöket. Vajon a nagy múltú királyi család mikor reformálja meg végre a család nőtagjainak öltözködését?

Képek Camilláról itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
márc
19
0rshee írta:
Nekem nem műxik a galéria. :S
10:13
2
márc
19
a galéria nem működik
tegnap láttam a híradóban,és fel is háborodtam rajta, hogy mitől hírérték, ráadásul mitől vezető hír, hogy Budapestre látogattak???? most komolyan, ki nem szarja le??
10:14
3
márc
19
ismeretlen írta:
Gyönyörű...de glom nekik igy kell...
Ez a ... csak elérte a célját.Megkapta Kareszt....
10:14
4
márc
19
ismeretlen írta:
A képekre kattintva müxik.
10:15
5
márc
19
KicsiKatica írta:
Elegáns.
10:27
6
márc
22
indala írta:
a korához képest elegáns és mindig csinos. nekem mondjuk ez a stílus túlságosan csőbenőtt és decens, már-már idegesítően. de amíg egy pink kosztüm mélységes felháborodást vált ki az angol arisztokráciából, nem hiszem, hogy egyhamar változni fog a hercegnők stílusa.
10:18
7
márc
22
Hella írta:
Szerintem nagyon öreglányos, viszont ízléses.
10:30
8
márc
22
Purple írta:
nekem károly cilindere kell

camilla meg úgy néz ki mint az összes öreg arisztokrata... sztem tök ízléstelenek ezek a színes kosztümök... nem lenne ideje 100 év után stílust váltani?
10:31
9
márc
22
quika írta:
A 4. képen egész csinos, a többi olyan teássütibe harapott érzés.
10:34
10
márc
22
blupi írta:
Camilláról és a kalapjairól mindig az jut eszembe amit a Showder Klubban mondtak: Azért van rajta kalap, hogy meg lehessen különböztetni a lovaktól.:D
10:36
11
márc
22
Welmi válaszaLittleBlueBird írására:
És kinek a pénzéből vacsoráztak aranymarcipánt gyémántsülttel? Az én adómból valószínűleg. Bár amennyi disznóságra elment már az adómból lehet nem mégsem sajnálom Karcsi vacsijára és Camilla abrakadagjára.
11:15
12
márc
22
Nyruszi írta:
Borzalmasak ezek a kosztümök, pedig szeretem a szépeket, de ezek...
11:38
13
márc
22
LadyGray írta:
Csinálhat bármit, öltözhet bárhogy, az ellenszenvem töretlen marad...
11:39
14
márc
22
almafa írta:
Olyan ódivatúak ezek a kosztümök és az sem tetszik ,h színes. Diana sokkal csinosabb volt, szerintem.valahogy mindig megoldotta szépen, egyszerűen.
12:17
15
márc
22
Phitonissa írta:
Szegény Kami! Tök mindegy hány százezer fontnyi 100 fontos bankóból kötnek csokrot, vagy hajtogatnak brokkolit a fejére. Akkor is csak egy madárijesztő.

De annak első osztályú! :-)
13:28
16
márc
22
Phitonissa írta:
Lilla,miért nem a "Lődd be magad!"-ba tettétek ezt a cikket?

XD
13:44
17
márc
22
kakukk válaszaWelmi írására:
Ó igen. Nekem a kedvencem a Válságtalálkozó volt, amihez az MTA-t kellett kibérelni. Mert a Parlamentünk ugye nem elég nagy és még ingyen is lett volna, nem tudtak volna annyi kamuköltséget leírni. A menüsor meg nem emlékszem mi volt, de nem zsíros kenyér lilahagymával...
13:53
18
márc
22
Sissi írta:
Sajna nem nyitja meg a képeket, de nekem ezek a hatalmas kalapok nagyon tetszenek. Amit látok 3 képet, szerintem a fehér tök csini, meg a kosztümök szabása is szép, csak a színe túl erős, egyébként nem tudom miért ennyire a közutálat tárgya.
Jó oké, Diana miatt, de túl kéne már lépni a dolgokon:)
13:59
19
márc
22
tiatia írta:
Kamilla akármit rángat magára, egy szemernyi eleganciát nem tud vinni a megjelenésébe. Egyszerűen alkatilag hiányzik belőle a sikk, báj, etc.
Lovagló meg vadászkosztümükben viszont elemében van, nem is kéne neki másban megjelenni.
Ja, és a haja. Ha nem takarja nagy kalap, látni lehet, hogy az a tipikus megzabolázhatatlan. Akárhogy formázzák, csak lóg mereven.
14:06
20
márc
22
chloe írta:
attól tartok Camilla ebben az életében már nem lesz népszerű...
14:12
21
márc
22
kakukk írta:
Lehetetlen, hogy felvegyek egy ilyet, de őket máshogy nem is tudom elképzelni. Azért biztos futja farmergatyája is. De az is lehet, hogy ezen ínséges időszakban választania kellett, vagy kalap, vagy farmergatya.
14:12
22
márc
22
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
diplomáciai esemény. és mint ilyen, fontos.

lehet h bunkó vagyok, de ...ez a nő vagy nagyon kedves, vagy nem tudom, de ahhoz képest, h Diana mennyire szépséges és csinos volt, ez a nő....hát komolyan ég és föld a kettő.hihetetlen. komolyan hihetetlen.
14:15
23
márc
22
ismeretlen írta:
azért karcsi bácsi öltözete nekem nagoyn bejön. olyan kis ...angolosan helyes :p
14:15
24
márc
22
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
Nekem az "szúrt fület", hogy az RTL-híradóban úgy mondták, hogy a trónörökös és felesége látogattak el hozzánk. De hát Károly már rég nem trónörökös, mivel anyuci berágott rá! Vilmos lesz az uralkodó. Azért egy híradóban ez ciki...
14:19
25
márc
22
ismeretlen írta:
Nem hiszem, hogy a világ egyik legkonzervatívabb királyi családja valaha is változtatni fog a modorán, főleg addig nem, amíg az a szenilis vén banya a trónon ül...

Egyébként nem rossz ruhák ezek, csak túl egyformák: csak a színük más, de a szoknyák szigorúan térdig érnek, a blézerek szigorúan takarják a csípőt, a cipők szigorúan zártak még nyáron is, a kalapok szigorúan hatalmasak... Egyszóval számomra elég szigorú az egész, főleg, ha azt nézem, hogy Camilla sosem volt az erkölcs bajnoka és a konzeervatívok mintaképe. Lehet, csak így akar bevágódni az anyósánál? :)
14:21
26
márc
22
ismeretlen válasza írására:
Hivatalosan ő a trónörökös, bár nagyon valószínű, hogy anyuci túléli a kicsi fiát, és tényleg Vilmosé lesz a trón. Szerintem jobban járnánk vele, mint a faterral... :)
14:22
27
márc
22
Healey válasza írására:
Azt hiszem egyszer a Showder klubban volt Karcsiékról egy poén: "Nem értem én ezt a Karcsit, otthon van megterítve az asztal csodás finomságokkal, erre ez a hülye kijár Tesco májkrémet zabálni.":P
Sajnos Camilla-t mindig is Diana-hoz fogják hasonlítani... tehát esélye sincs.:)
A szigorúságról meg csak annyit, hogy a diplomáciai protokoll meghatározza, hogy milyen alkalomra milyen ruhát lehet felvenni (szoknyahossz, cipő, blézer, kalap, még azt is, hogy hány db ékszer lehet a nőn). Így nem kaphat valami nagy teret az egyéniség kifejezése és a kreativitás, de hát ilyen eseményeken egyszerűen nem lehet mást felvenni, főleg egy ilyenidős nőnek. Amúgy szerintem Michelle Obama remek példája annak, hogy hogyan lehet kombinálni a protokollt az egyediséggel.
14:31
28
márc
22
agiii írta:
Lődd be magad!-ba vele!!
14:51
29
márc
22
ismeretlen válaszaHealey írására:
Nekem pl. nagyon tetszik Viktória svéd hercegnő stílusa. Nagyon modernül öltözik, a ruhái mindig megfelelnek a protokollnak, de sosem unalmasak. Igaz, ő 30 évvel fiatalabb Camillánál, de szerintem idősebben is lehet változatosan, egyénien öltözni. De Michelle Obama is tökjó példa erre, vagy régebben Jackie Kennedy.
15:19
30
márc
22
ismeretlen válasza írására:
Hmm én úgy tudtam, hogy az újraházasodás miatt (miután a válás miatt is kiakadt), anyuci hivatalosan kitagadta, mármint úgy rendelkezett, hogy "átugorják" és Vilmos lett a trónörökös...:S De köszi a kiigazítást:) Azért én továbbra is Vilinek "szurkolok":P
16:18
31
márc
22
LittleBlueBird válasza írására:
jó, én megértem, hogy diplomáciai esemény, nem azt mondom,hogy szót se ejtsenek róla. De vezető hírnek? történnek fontosabban is
16:36
32
márc
22
ismeretlen válaszaLittleBlueBird írására:
sztem...nem. az is vezető hír, ah Obama jön, vagy mittomén bármely más vezető, ez egy kategóriába esik ezekkel. bár hogy mi kerül be a híradóba és mi nem...abszolút nem érdemes semmiféle logikát keresni a dologban....
16:43
33
márc
22
ismeretlen válasza írására:
Hidd el, én is Vilmost látnám szívesen a trónon. :)
19:46
34
márc
22
C.C.G. válaszaSissi írására:
Lady Diana ezekhez képest olyan volt mint a Mount Everest a szarkupacok mellett, a cipőjét nem pucolhatták volna ki....
21:43
35
márc
23
BarbaraOlykor írta:
Az " I am an old bag...", szenzációs!Miért is nem a zakóján virít ez a felirat?Rosszabbra számítottam!
00:13
36
márc
23
menta írta:
szinte érzem az őt masszívan körüllengő tömény és émelyítően édes párfűmillatot, amitől mindig megfájdul a fejem. :(
09:49
37
márc
23
menta válaszaBarbaraOlykor írására:
ötven felett veszélyes ilyen feliratú zacsival mászkálni, mert az ember hajlamos az első négy szó után rögtön a viselőjére gondolni és a bag-et pontpontponttal helyettesíteni..
09:51
38
márc
23
Zamika válaszablupi írására:
Igen,nekem is ez jut eszembe róla...:D:D:D Lődd be magad-ba!!!:D
11:05
39
márc
23
fairy írta:
Azon az esernyős képen egész jó, mint egy hétköznapi nő, ott még mosolyog is. Amúgy a többi cucca a mai viszonyokhoz képest tényleg nem menő. De a Károly milyen öreg?! Nagyon meglepődtem! Diana most hány éves lenne, ha élne?
14:40