Test

Terpessz plexin!

5929

Tudom, hogy sokan közületek is kipróbáltak már különféle fitness DVD-ket, esetleg csak egy-egy videórészletet, és biztos vagyok benne, hogy sokkal könnyebb úgy végigcsinálni egy röpke otthoni tesizést, hogy nem magadnak szabsz mennyiségeket, hanem csak követni kell valakit, azaz leginkább valaki vezényszavainak hangját. Én az otthon sportolásban kevésbé hiszek, így eleddig nem volt alkalmam elmélyedni az edzésvideók világában. Nem emlékszem már hogy történt, de egyik nap azon vettem észre magam, hogy Béres Alexandrát nézem, amint Jordániában, egészen pontosan Petrában végez farizomgyakorlatokat egy csapat lány és egy furcsa szerzet társaságában. Talán azért időzött a szemem oly sokáig a látványon, mert emlékezetes éjszakát töltöttem abban a sivatagban a szabad ég alatt, és egyáltalán nem tudtam összekötni a helyet, a hangulatot mindazzal, amit egy fitnesszvideó jelent. Arról nem beszélve, hogy a sivatagban megközeltőleg 50 fok lehet, nem is értem, hogy jutott ez bárkinek az eszébe.

De a gondolati szál természetesen tovább pörög: ha a cél az, hogy a gyakorlatot megszemlélve magam is végezzem azokat, vajon miért van szükség ilyen körítésre? Feltételezem, nem azt várják, hogy - mint ahogy most teszem - egy székből a mozgásra való legkevesebb késztetés nélkül a forgatási környezetet analizáljam. Gondoltam, járjunk utána ennek a kérdésnek, és döntsük el, van-e értelme forintmilliókért külföldre utazni és utaztatni a stábot vagy bőven elég lenne a legközelebbi uszoda, kilátó, esetleg egy üres terem. Persze a válasz elég egyszerű: elég lenne a terem, ám ha néha tengerparton, máskor sziklafal előtt, megint máskor egy golfpályán nyomom a hasprést, jobban elhiszik, hogy van új a nap alatt. De azért most már játsszuk végig, hajrá csajok, egy-két-há!

Réka plexin

No igen, igen, itt van rögtön a mi Rékánk, akit tiszta erőből szapul évek óta a fél ország, de most a bulvárvonalat kéretik mellőzni. Már csak azért is, mert Béres Alexandra videóját nézve, a fel-le, ide-oda lengő gerincén borzadva már fájt is a derekam. Ez hogy lehet? Ő nem profi véletlenül? Akkormeg? Az összes pilatestanárom és valaha volt gyógytornászom, edzőm, bárkim a haját kitépné, ha meglátná, ahogy kínozza a derekát. Réka számos videóját megtekintve ezzel szemben egyet sosem láttam: lábemelés közben mozgó derekat. Láttam azonban sokkal különbeket tőle. Az alábbi videón például számomra érthetetlen, hogy miért fekszik egy medencében úszó plexidarab közepén!? Hogy ment oda? Beúszott és megszáradt? Beemelték? A leglényegesebb kérdés azonban: miért?

Persze még mindig jobb, mint amikor egy motorcsónak szűkös elején tesizik egy ellenszenves lemezlovassal a háta mögött.

Ica mellei

Bár kissé már elavult Bíró Icára tornázni, és ebben bizonyára komoly szerepe van ezeknek a rettenetes, hónaljig felrántott tornadresszeknek is, meg a túlzott és követhetetlenek tűnő dinamizmunak, azért vegyük be a listába, kíváncsi vagyok, akarunk-e Budapest panorámát nézve tesizni. Már ha egyáltalán képesek lennénk követni az utasításokat, ugyanis többnyire Ica mellét mutatják a gyakorlatok helyett.

Gyönyörű vagyok

No, ez nekem a legalja. Cindy Crawford és Claudia Schiffer bizonyára nem azért adtak ki tornakazettákat, mert rettenetesen értettek hozzá, hanem mert a sok egyéb kisizé és parfüm mellett karrierjük csúcsán ezt is vitték, mint a cukrot. Az alábbi videót és Szindi pár edzését megnézve nem tudom elhinni, hogy erre bárki is képes volt lefogyni, vagy bikiniszezon előtt felpörögni. Egy perc alatt megközelítőleg harminc helyszínt és száz kameraállást váltottak, mozaikoztak, képet osztottak. Az egész semmi másról nem szól, mint saját gyönyörűségükről. Persze van valami, amire így is kiválóak, mint ahogy az egyik youtube-os komment is mutatja: "My dick got hard! I had to masturbate thinking about Claudia!! "

Nem kell a kamu, ez nehéz!

Mindezek után mutatok egy cseh lányt. A sok keresgélés között bukkantam rá, és azt gondolom, ha már valaminek, ennek van értelme, bár ebben a formában nem lehet rá edzeni. A saját oldalán vannak a rendes videók, ez csak mutiba készült. Látom rajta, hogy fárad. Hogy izzad. Nyög, hörög, szenved. Nem azt érzem, hogy egy furcsa testű gép műnyájassággal igyekszik lealázni a matracról, hogy ő bezzeg nem remeg, nem szenved. Ez a csaj küzd rendesen - hol egy ház lerobbant tetőteraszán, hol egy linóleumos folyosón, hol egy sima, fehér falú szobában.

És ha még ez sem elég, akkor jöjjenek a pudlik.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások