Divat

Lődd be magad!

5916

Ismét Rita szolgáltatta az alanyt a Lődd be magad rovat következő epizódjához. Nézzük, a szemtelenül fiatal csaj stílusára milyen állítások igazak, így kiderül, vajon te őt követed-e!

1. Nem variálod túl a szereléseidet, általában az egyszerű darabokat kedveled.

2. A miniruhákat egy derékra kötött övvel teszed nőiesebbé.

3. Ha olyan a kedved, nyitott szandit húzol, még ha az időjárás nem is olyan.

4. Hajadat legtöbbször természetesen viseled.

5. A szolid smink híve vagy, és inkább a szemceruzára voksolsz, mint a rúzsra.

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más, mint a Skins nevű tinisorozat sztárja, Kaya Scodelario, aki Effyt formálja meg. Mikor kutakodtam a színésznő és az általa megformált karakter után, akkor jöttem rá, hogy a fiatal tehetség és sorozatbeli énjének stílusa nemcsak minket fogott meg, hiszen egyik olvasónk blogjában nem is olyan régen írt Effy-ről. A fiatalos stílust és a magabiztos megjelenést mindenképpen érdemes ellesni Kaya-tól.

Ki is Kaya Scodelario?

Kaya Scodelario 1992-ben született az angliai Paddigtonban, anyja brazil származású, éppen ezért jól beszél portugálul, és ez szépségét is megmagyarázza. A Skins című sorozatban 2008 óta játszik, ő az egyetlen, kinek karaktere a harmadik évadig megmaradt a folytatásos tinifilmben. Effy Stonem megformálása mellett 2009-ben szerepet kapott a Hold című sci-fiben is.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
márc
18
indala írta:
92-ben született és már írunk róla meg elemezzük???atttyagatya mennyire öreg vagyok:(((
a cipői nem tetszenek, de az első meg az utolsó szett nem rossz.
10:25
2
márc
18
KicsiKatica írta:
Tetszik a stílusa. És szép csajszi.
10:28
3
márc
18
safweekly írta:
jaaj, köszi a linket:}
ez alapján nem lesz túl meglepő, ha azt mondom, imádom kaya és effy stílusát is. kaya stílusa azért fogott meg, mert mindig olyan kis divatos, effy pedig akármit aggat magára, mindig nagyon jól néz ki :)
10:28
4
márc
18
chloe írta:
Effy Effy Effy!
Kaya civilben túl jókislány, semmi bomlottság, vagy zavart tekintet, mondjuk jó hogy ő nem problémás, csak Effyhez képest jellegtelen.
10:39
5
márc
18
Purple írta:
hát szerintem kicsit túlzásba vitték a Skins-ben a karaktereket, Effy-t kifejezetten nem szeretem, de meg kell hagyni, hogy nagyon szép és a ruhái is tetszenek
11:03
6
márc
18
Meggy írta:
Nem ismerem, a sorozatot sem (ebből látszik, hogy öregszem, bár ez 23 évesen merész kijelentés). Nem rossz a stílusa, de nem is valami nagy durranás. Feleslegesnek érzem ide.
11:44
7
márc
18
SwingerMary írta:
Nagyon tetszik a stílusa.
12:47
8
márc
18
linatina írta:
nagyon tetszik.szolid.nőies.
13:08
9
márc
18
eszterlinda írta:
Ezen mi a nagy szám? Télikabát, lila ( mintha a turiból lenne) , meg a "kis fekete"...
13:10
10
márc
18
Rancid írta:
Imádomimádomimádom ezt a csajt,a sorozatot is,és a stílusát is. Van pár barátom aki így is hív néha..:D Szóval csillagosötös és jó lenne,ha minden ,tinisztár" így tudna színészkedni is!
13:51
11
márc
18
ismeretlen írta:
Nem ismerem a sorozatot és a leányzót se, de hálát adok az égnek, hogy "nem nagy szám", és nem öltözik csak azért bohócnak, hogy ismertebb legyen, és mert megtehetné. Tetszik.
14:36
12
márc
18
pupakzsemle írta:
Hát szerintem szép lány, bár eddig nem láttam még sosem...tényleg milyen fiatal. Ilyenkor még 23 évesen is öregnek érzem magam.
16:03
13
márc
18
Adriana írta:
Remek stílusa van a képek alapján. Egyébként most látom először.
16:50
14
márc
18
chloe írta:
a legutóbbi részben a Freddyt verte agyon Effy pszichiátere. hoppá, spoiler! :$
16:52
15
márc
18
wonderland írta:
Juppíí Skins :) Szerettem Effy stílusát, de csak a harmadik évadtól, azelőtt nagyon brutálul nézett ki mint kishúg..civilben nem sokat láttam eddig a csajt, de hatalmas like neki=) Alig idősebb nálam:O
17:00
16
márc
18
Chanelgirl18 írta:
wááh ez a csaj tényleg nagyon szép, ahhoz képest hogy félig angol meg főleg. Imádjuk Effyyt :) Szerintem az eddigi legjobb karakter a skinsben, és Kaya nagyon jó színész
17:01
17
márc
18
Liacalifornia írta:
Effy Stoneeem!
Ha újjászületek, ilyen gyönyörű arcot szeretnék, mint Kaya-é.
17:36
18
márc
18
Lianshui írta:
úristen, élek-halok Kaya-ért :)
19:52
19
márc
18
én nem tudom ki ez a csaj, a Skinsből 10percet láttam és azt hittem falnak megyek tőle, borzasztó,szerintem.. de a csajnak jó stílusa van,az igaz.
21:16
20
márc
19
ismeretlen írta:
A cikkbeli kérdésre..nagyon hasonló stílusban öltözöm (ezt nem a promóképek alapján), hétköznap Kaya, hétvégén vagy elborult időszakokban Effy..van egy rakat magamraaggatós láncom, lógós cuccom, imádom!!:D
A sorozatot a második évad végéig megnéztem, de nem volt olyan nagy szám, az öltözködésemet viszont meglehetősen inspirálta:D
00:35
21
márc
21
ratta írta:
sorozat beli stílusa engem is megfogott, a hétköznapi kaya már nem annyira. túl nagy a különbség a kettő közt.
12:34