Divat

Kikandikáló lábujjak

5896

Mi nők a divat oltárán sok mindent képesek vagyunk feláldozni - a funkcionalitást, a kényelmet, és akár még az egészségünket is kockáztatjuk. A divatszakmában dolgozó csajok még inkább képesek áldozatokat hozni,  hiszen nekik ez a munkájuk, a hobbijuk, a szerelmük és kis túlzással az egész életük.

Érthető, hogy egy-egy divathétre mindenki sokat készülődik, mindenki a legjobb arcát szeretné mutatni. A szakma nemcsak a tervezők kreációit, hanem a megjelent vendégek, munkatársak, stylistok, divatszerkesztők, tehát az egybegyűltek megjelenését, öltözékeit is mustrálja. A nagy verseny és magasra tett léc miatt képesek a divatszakma munkatársai tenni az időjárásra, és nem a klímának megfelelő ruhát, lábbelit esetleg felsőt húzni. 

Képek: Kate Lanphear Facebook rajongói klub

A 2010/2011-es őszi-téli fashion weekekről már számos fotó napvilágot látott, amik azt bizonyítják, hogy a divatos csajokat nem érdekli a hőmérséklet, és az sem, hogy nincs még ténylegesen tavasz - ők nagykabáthoz lyukas orrú cipőt húznak. A lyukas orral még semmi baj nem lenne, ha vastag zokni, harisnyát viselnének hozzá, a zokni-szandi páros most egyébként is nagy divat... De ezek a csajok, - beleértve az Elle-nél dolgozó kedvenc divatszerkesztőnket, Kate Lanpheart is -, zokni nélkül, sötétre festett lábujjkörmökkel viselik nyitott orrú cipellőjüket, s hozzá természetesen nagykabátot vesznek. Legutóbb a Jak&Jil blogon láthattunk közelről ilyet. Nem értjük. Nem fázik a lábuk? Nem fáznak fel? Hogy is van ez?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások