Szépség

Aliz kelleti magát

5891

A mozik aktuális kedvence, az Aliz Csodaországban, nemcsak Tim Burton, Johnny Depp és Helena Bonham Carter triumvirátusának újabb gyöngyszeme, hanem a tavaszi szépségtrendek egyik legnagyobb húzóereje is.

Nálunk sajnos nem lehet beszerezni, az Urban Decay kreativitását dicsérő, limitált szériás varázsdobozt, amit szintén a klasszikus mese ihletett. A dobozkát felhajtva, Alizt láthatjuk hatalmas gombák között, a fiókot kihúzva pedig a márka tizenhat legkedveltebb árnyalata közül válogathatunk, melyek olyan új neveket viselnek, mint a fehér nyúl, vagy az orákulum. A doboz tartalma persze nemcsak szemhéjpúderekből áll, hiszen a szetthez tartozik még kék, zöld és lila árnyalatú szemceruza és egy méregampullának álcázott primer is.

Nem az Urban Decay az egyetlen márka, ami különleges kollekcióval ünnepli Aliz reinkarnációját, ugyanis a professzionális körömápolási termékeket forgalmazó márka, az OPI is rendhagyó színkavalkáddal teszi ugyanezt. Az árnyalatok között megtalálhatjuk kamaszkorunk kedvelt, csillámos körömlakkjait is, amiket reméljük, sokkal könnyebb lemosni, mint régi társaikat. Ja, és persze a tűzpiros szín sem maradhat le a mesés palettáról, melynek darabjai közel tíz fontba kerülnek.

Szerintünk a leggyönyörűbb limitált kiadást a Paul & Joe kémikusai és dizájnerei álmodták meg, ugyanis a mesés csomagolás láttán előtör kislányos énünk. A mutatós Aliz illusztrációkkal tarkított doboz egy szintén limitált árnyalatú rúzst és egy egy apró tükröt rejt. Ha visszafordíthatatlanul szerelembe estetek, az Asos oldaláról megrendelhetitek a kislányosan rózsaszín, vagy barack árnyalatú rúzst, amihez persze jár a körítés is. Mondjuk huszonöt fontért még jó, hogy nem csak egy rúzst próbálnak eladni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások